Boeken, Non-fictie, Recensies

Recensie: Levenslessen van een hond (Emma Block)

3 out of 5 stars

Titel: Levenslessen van een hond

Auteur: Emma Block

Uitgeverij: Mus boeken (28 oktober 2019)

Genre: Non-fictie, Humor

Aantal bladzijdes: 128

Prijs: €10,99


Wie de uitdrukking ‘een hondenleven’ heeft bedacht, had eerst de levensstijl eens moeten proberen! We kunnen namelijk heel veel afkijken van onze favoriete harige vrienden wat betreft vriendschap, romantiek, werk en self care. Dit boek bevat 100 essentiële levenslessen van onze trouwe bondgenoten. Van de waarde van onvoorwaardelijke liefde en het belang van leven in het moment tot tevreden zijn met wat je hebt, honden herinneren ons eraan dat het echte hondenleven binnen pootbereik is.


Dit keer wordt het een iets kortere recensie dan jullie van mij gewend zijn, Levenslessen van een hond van Emma Block is namelijk niet echt een verhaaltje. Maar het is zeker wel een grappig boekje om in huis te hebben, zeker als je gek bent op honden of er zelf eentje hebt rondlopen! Dan is Levenslessen van een hond zeker ontzettend herkenbaar.

Zoals de titel van het boekje al doet vermoeden heeft Emma Block allemaal levenslessen die we van honden kunnen leren op een rijtje gezet. Van ‘Leef in het moment’ tot en met ‘Maak je niet druk over wat anderen van je denken’. Prachtige boodschappen waar we soms iets meer bij stil moeten staan in het leven. Het gaat allemaal al zo snel, dus zorg ervoor dat je ervan geniet.

Al de levenslessen die voorbij komen in dit boekje worden ondersteund door prachtige illustraties van Emma Block. Ze zijn eenvoudig, maar laten toch precies zien wat ermee bedoeld wordt. En het is super leuk dat alle soorten honden voorbij komen; van beagles tot poedels tot terriërs! Er zit zeker wel minimaal 1 ras in dat je zal herkennen.

Levenslessen van een hond van Emma Block is leuk om cadeau te geven aan een hondenliefhebber. Het is origineel, grappig en herkenbaar! Je bent er zo doorheen gebladerd en is leuk om op de koffietafel neer te leggen.

Tagged , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.