Boeken, Non-fictie, Recensies

Recensie: De astrologische almanak 2020 (Jopie Tillema)

4 out of 5 stars

Titel: De astrologische almanak 2020

Auteur: Jopie Tillema

Uitgeverij: Mus boeken (december 2019)

Genre: Non-fictie

Aantal bladzijdes: 176

Prijs: €16,99


De almanak geeft nog uitleg over de twaalf tekens van de dierenriem en toont wat de sterren het komende jaar in petto hebben op het gebied van gezondheid, liefde, carrière, ontspanning, financiën en reizen. Dit jaar wordt de astrologie gecombineerd met de psychologie en wordt er dieper ingegaan op de invloed van de stand van de sterren op wie wij zijn als mens, ons gedrag en ons lijf. 2020 is het jaar van de grote levensschoonmaak en De astrologische almanak 2020 leidt je de weg!


De astrologische almanak 2020 van Jopie Tillema heeft een duidelijke inhoudsopgave waarin je in een oogopslag kan zien wat er allemaal in dit boek te vinden is. Zo kan je onder andere vinden welke invloeden Saturnus en de Maan dit jaar op jouw leven hebben. Maar je vind ook per maand een horoscoop die bij jouw sterrenbeeld past. Dus hierdoor weet je elke maand wat jou te wachten staat.

Jopie Tillema heeft een heldere en duidelijke schrijfstijl waardoor ze alles goed aan de lezer uit kan leggen. Het is begrijpbaar, makkelijk en accuraat. Als tweeling zou ik bijvoorbeeld graag een boek als cadeau krijgen en dat is natuurlijk helemaal waar! Ook kan ik me ook erg goed vinden in de horoscoop van januari. Over de rest kan ik nog niet veel zeggen, want het jaar is nog maar net begonnen!

Af en toe zijn er dingen die je niet zelf kan berekenen, zoals bijvoorbeeld een geboortehoroscoop. Maar dat is geen enkel probleem, want Jopie Tillema verwijst je door naar een handige website (zelfs met een QR-code) waarop je dit in een paar seconden hebt gedaan. Hierdoor kan je nog veel meer uit De astrologische almanak 2020  halen!

De astrologische almanak 2020 van Jopie Tillema is er voor iedereen die stiekem wel wil weten wat de toekomst gaat brengen. Is er een nieuwe liefde, verandering of baan op komst? Of blijft alles zoals het nu is? Dit boekje vertelt het je allemaal.. En wanneer je alles over je toekomst weet, kan je De astrologische almanak 2020 ook nog aan je vrienden en familie lenen, alle horoscopen staan er namelijk in!

Tagged , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.