Overig, Wrap Up! & Book Haul

Wrap Up! & Book Haul: Oktober 2017

De maand oktober is alweer bijna voorbij en dat betekent dat het tijd is voor een Wrap Up & een Book Haul. Elke maand deel ik  even kort met jullie welke boeken ik heb gelezen en wat ik ervan vond. Deze maand heb ik echt weer een aantal pareltjes gelezen en het zijn dan ook zeker aanraders! Vooral Vogelvrij moet iedereen lezen die een beetje van magie houdt, echt een geweldig verhaal. Zoals jullie misschien wel weten schrijf ik ook recensies voor Chicklit.nl, dus er staan ook een paar boeken tussen waarvan geen recensie op Magic of Books is verschenen. Toch wil ik mijn mening over deze boeken met jullie delen! Daarnaast vertel ik ook welke boeken ik heb gekocht, gekregen & gewonnen, dus lees snel verder!

Wrap Up!

Vogelvrij (Sebastien de Castell) ★★★★★

Het plot van Vogelvrij zit erg goed in elkaar. Sebastien de Castell geeft je door het hele boek kleine puzzelstukjes en pas tegen het einde van het boek vallen deze op zijn plaats. Ondanks dat is het toch een verrassend verhaal en zie je sommige dingen niet vanaf het begin al aankomen! Het einde van Vogelvrij is daarom ook echt heel goed en doet je verlangen naar het tweede deel.

Lees hier de recensie van Vogelvrij

De slaapster en de spintol (Neil Gaiman) ★★★★☆

De slaapster en de spintol van Neil Gaiman is een aanrader voor fans van hervertellingen. Het is een sprookje met een duister tintje, maar weet ook je adem te benemen! De mooie beeldende schrijfstijl en de prachtige illustraties van Chris Riddell zorgen ervoor dat je zelf naar een nieuwe wereld wordt gesleurd. Voor heel even ontsnap je aan de echte wereld en verlies je jezelf in de wereld van een stoere koningin, die er alles voor over heeft om het slapende meisje te redden!

Lees hier de recensie van De slaapster en de spintol

Beren en Lúthien (J.R.R. Tolkien) ★★★★☆

Zoals we gewend zijn spreekt de schrijfstijl van J.R.R. Tolkien weer heerlijk tot de verbeelding. Prachtige beschrijvingen en passages geven de lezers een kijkje in het liefdesleven van Beren en Lúthien. Ze hebben alles voor elkaar over: Beren gaat op een onmogelijke missie en Lúthien probeert hem te redden! Het is erg fijn om nog iets nieuws van J.R.R. Tolkien te lezen! Hij heeft namelijk zo een prachtige wereld gecreëerd in zijn eerdere boeken, dat smaakte gewoon naar meer. En met Beren en Lúthien kan je toch weer even wegdromen in die wereld.

Lees hier de recensie van Beren en Lúthien

Uitverkoren (Linda Jansma) ★★★★★

De zaak en het privéleven van Jules zijn op een prachtige manier met elkaar verweven. Je vraagt je steeds af wat het met elkaar te maken heeft, maar Linda Jansma houdt je heerlijk in spanning. Uitverkoren is bloedstollend spannend en je zit echt aldoor op het puntje van je stoel, je moet gewoon weten hoe alles in elkaar steekt! Vanaf het eerste moment wordt je aandacht gegrepen en die wordt niet meer losgelaten!

Iskari – De laatste Namsara (Kirsten Ciccarelli) ★★★★★

Iskari – De laatste Namsara eindigt heel mooi, zonder een grote cliffhanger en toch verlang je naar het volgende deel van de serie. Je bent benieuwd naar wat er nog meer staat te gebeuren in Firgaard! Helaas zullen we daar nog even op moeten wachten, maar dat is het dubbel en dwars waard. Iskari – De laatste Namsara bevat een adembenemende wereld vol met draken, sterke personages, emoties en intriges. Een boek waarvan je maar geen genoeg kan krijgen en waar ik nog uren over door kan praten!

Lees hier de recensie van Iskari – De laatste Namsara

Book Haul

Iskari (The Last Namsara) – Kirsten Ciccarelli

IKO – Marissa Meyer

Firelight 1 (Ziel van Vuur) – Sophie Jordan

Firelight 2 (Achter de Nevel)- Sophie Jordan

Firelight 3 (Kracht van de Onyx) – Sophie Jordan

The Kiss of Deception – Mary E. Pearson

Schone Slaapsters – Stephen King & Owen King

Duizend hoog – Katherine McGee

Duizelingwekkende hoogte – Katherine McGee

Van de bovenste boeken kocht ik er 6 ( IKO, Firelight-trilogie, The Kiss of Deception, Duizend hoog), ik kreeg er 2 (Iskari, Schone Slaapsters) en ik won er 1 (Duizelingwekkende hoogte)!

Welke boeken heb jij deze maand gelezen of gekocht/gekregen/gewonnen?

Lees ook: Verwachte Boeken: November 2017

 

Tagged , , , , , , , ,

2 thoughts on “Wrap Up! & Book Haul: Oktober 2017

  1. Je hebt leuke boeken gelezen. Ik ben momenteel bezig in Vogelvrij en ik vind hem echt heel leuk tot nu toe, ik wil Iskari ook graag lezen 🙂 Ik heb deze maand niet zo heel veel boeken gelezen (Moxie, The Secret History, Lolita en Yvain), maar dat komt omdat ik best druk ben met school 🙂

    1. Iskari moe je echt gaan lezen, ik vond het zo een fantastisch boek (net als Vogelvrij trouwens)! Heerlijk sterk vrouwelijk hoofdpersonage en die draken zijn amazing! Jij hebt ook erg leuke boeken gelezen! Ik vind drie boeken hartstikke veel, terwijl je het druk hebt met school.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.