Overig, Wrap Up! & Book Haul

Wrap Up! & Book Haul: maart 2018

Het is eventjes heel stil geweest op mijn blog door drukte en ik had daarbij ook nog een vreselijk leesdipje. Hierdoor hebben jullie natuurlijk nog wel een Wrap Up! & Book Haul van maart te goed. Ik heb door mijn leesdipje iets minder dan anders gelezen, maar het zijn toch nog 6 boeken geworden in maart (in april zal het duidelijk veel minder zijn)! En wat waren het geweldige boeken, ik heb er ontzettend erg van genoten! Ook kocht en kreeg ik natuurlijk een aantal hele mooie boeken. Lees snel verder om erachter te komen welke.

Wrap Up!

Schaduwzwart – Sebastien de Castell 5 out of 5 stars

Na Vogelvrij dacht ik niet dat het mogelijk was, maar ook in Schaduwzwart ontdek je weer een hele nieuwe wereld. Niks is wat het lijkt en het kan je alleen maar verrassen! De wereld blijkt veel groter te zijn dan de gemeenschap van de Jan’Tep. In Schaduwzwart neemt Sebastien de Castell de lezer namelijk mee naar het land van de Zeven Zanden, naar Teleidos en naar de Academie. Hier studeren de kinderen van de toekomst. Kellen reist hier, samen met Ferius Parfax, heen nadat hij Seneira ontmoet. Zij blijkt ook het schaduwzwart te hebben, ondanks het feit dat ze helemaal geen magiër is. In Teleidos proberen ze erachter te komen wat er precies aan de hand is en gaan ze op zoek naar een manier om het schaduwzwart te genezen (als dat al mogelijk is).

Lees hier de recensie van Schaduwzwart

Showstopper – Hayley Barker 4 out of 5 stars

Ben jij fan van boeken zoals The Hunger Games en Caraval? Dan ga jij zeker genieten van dit boek. Het verhaal is gruwelijk, spannend en soms zelf weerzinwekkend, maar het is weer eens een keer iets anders! Showstopper van Hayley Barker heeft een open eind en ik kijk nu al uit naar het volgende deel. Ik ben zeer benieuwd hoe het verhaal verder gaat.

Lees hier de recensie van Showstopper

Bloed & Beenderen – Tomi Adeyemi 5 out of 5 stars

Iedereen die van Fantasy houdt moet Bloed en beenderen van Tomi Adeyemi gaan lezen. Het is alles wat het moet zijn. Het zit vol met magie en levensechte personages waar je van gaat houden. Daarnaast is Bloed en beenderen spannend, heftig, zit vol met actie en het heeft een plot waar je ‘u’ tegen zegt. Laat je meevoeren naar de wereld van Zélie, Tzain Amari en Inan. Maak kennis met Orïsha en zorg ervoor dat dit boek je laat nadenken over de wereld om ons heen! Dat is wat Tomi Adeyemi wil bereiken en na haar prachtige verhaal zijn wij haar dat verplicht.

Lees hier de recensie van Bloed & Beenderen

De Royals: Geheimen – Erin Watt 4 out of 5 stars

Tijdens het lezen van Verleiding en Verraad heb ik mijn hart verloren aan de familie Royal en dat gebeurde opnieuw tijdens het lezen van Geheimen. Dit deel zit, zoals we gewend zijn, ook weer heerlijk vol intriges, problemen en (de titel zegt het natuurlijk al) geheimen! En hopelijk voldoet Geheimen ook aan de hoge verwachtingen die iedereen heeft na het spectaculaire einde van Verraad.

Lees hier de recensie van De Royals: Geheimen

De Jongen – MC Kleuver  3 out of 5 stars

De Jongen is het zeker waard om een keertje te lezen! Maar let op: als je van diepgaande verhalen houdt met veel gevoelens en goede gesprekken dan is De Jongen van MC Kleuver niks voor jou. Maar wil je een leuk fantasy verhaal lezen dan zeg ik doen! Er wordt niet veel uitgeweid en het is daardoor to-the-point, waardoor het boek lekker snel wegleest.

Lees hier de recensie van De Jongen

Onoverwinnelijk – Lesley Livingston 5 out of 5 stars

Er is weer ontzettend veel geschiedenis in Onoverwinnelijk verwerkt. Lesley Livingston weet de lezer gewoon op een indrukwekkende manier mee te nemen naar het oude Rome. Het lijkt net alsof je Cleopatra en Ceasar zelf gekend hebt (was het maar waar!). Hoe knap is dat?! Daarnaast is de schrijfstijl nog steeds lekker toegankelijk en beeldend. Ze gebruikt nog steeds geen moeilijke woorden en daardoor past het perfect bij het YA-genre.

Lees de recensie van Onoverwinnelijk op Chicklit.nl

Book Haul

De Cirkel van Zes – Nora Roberts

Verwrongen – Anna

De Ijzeren Engel – Cassandra Clare

De Ijzeren Prins – Cassandra Clare

De Kronieken van Bane – Cassandra Clare

De Royals: Geheimen – Erin Watt

De Slapende Prins – Melinda Salisbury (recensie-exemplaar Chicklit.nl)

Arrowood – Mick Finley (recensie-exemplaar Chicklit.nl)

Zo te zien heb ik weer hele mooie boeken aan mijn collectie toe kunnen voegen. Eigenlijk heb ik alle boeken (behalve De Slapende Prins en Arrowood) heel goedkoop op Boekenkraam kunnen kopen. Ze hebben allemaal natuurlijk wel lichte beschadigingen, maar ze waren dan ook 50% goedkoper. Ik ben er weer ontzettend blij mee in ieder geval.

Welke boeken heb jij in maart gelezen, gekocht of gekregen?

Tagged , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.