Overig, Wrap Up! & Book Haul

Wrap Up! & Book Haul: April & Mei 2018

Mijn Wrap Up van april 2018 was zo magertjes dat ik heb besloten om er geen aparte blog aan te wijden. Daarom heb ik hem samengevoegd met de Wrap Up van mei. Die was ook eigenlijk niet wat het zijn moest, maar in ieder geval een stuk beter dan die van april. Ik heb weer een aantal geweldige boeken gelezen en daar heb ik ontzettend erg van genoten! Ook kocht en kreeg ik natuurlijk een aantal hele mooie boeken. Lees snel verder om erachter te komen welke dat zijn.

Wrap Up! April 2018

Voor de Val – Noah Hawley 2 out of 5 stars

Ben je op zoek naar een spannende roman, maar hoeft het voor jou niet allemaal dramatisch en eng te zijn? Dan is Voor de val van Noah Hawley perfect voor jou! Het is een mooi verhaal over het zoeken naar de waarheid en een onverwachte vriendschap. Maar ben je daarentegen op zoek naar een lekker spannend verhaal dat lekker doorleest? Dan zou ik dit boek niet gaan lezen.

Lees de recensie van Voor de Val verder op Chicklit.nl

De Slapende Prins – Melinda Salisbury 4 out of 5 stars

Net als in De Vergiftigde Gave zijn er in De Slapende Prins weer een aantal sprookjes en mythen verwerkt. Je komt bijvoorbeeld de legende over weerwolven tegen, maar er is ook alchemie in het boek verwerkt en dat intrigeert de lezer! De alchemisten kunnen de alchemie niet zomaar beoefenen. Ze moeten hier een bepaalde prijs voor betalen. Hierdoor brengt Melinda Salisbury toch een beetje meer diepgang in het verhaal.

Lees de recensie van De Slapende Prins verder op Chicklit.nl

Wrap Up! Mei 2018

A Court of Frost and Starlight – Sarah J. Maas 4 out of 5 stars

Sarah J. Maas is er gewoon weer in geslaagd om je op een magische manier mee te nemen naar Velaris. Het boek voelt ontzettend vertrouwd aan en het is alsof je, je weer onder vrienden begeeft. Ik kan merken dat ik de Inner Circle gemist heb en in A Court of Frost and Starlight word je weer met ze herenigd. Voor de fans van de serie is dit boek een echte aanrader en moet je hem zeker lezen!

Lees hier de recensie van A Court of Frost and Starlight

Eclipse Hall – Jonas de Backer 3 out of 5 stars

Eclipse Hall van Jonas de Backer is zeker een uniek en leuk boek om een keertje te lezen als je van fantasy (en het paranormale) houdt. Het leest lekker vlot weg en is ook behoorlijk spannend, waardoor de lezer geïntrigeerd blijft. Het plot van Eclipse Hall is ontzettend origineel, maar had hier en daar nog iets meer uitgewerkt mogen worden om meer diepgang te creëren.

Lees hier de recensie van Eclipse Hall

Voorlopers. De kracht van velen – Mirjam Hildebrand 5 out of 5 stars

Voorlopers. De kracht van velen is heel anders dan het eerste deel. Daarin word je echt mee op avontuur genomen en dat is in dit boek niet echt zo. Bijna het hele verhaal speelt zich af op Precursor, maar dat is helemaal niet erg. Mirjam Hildebrand weet de lezer namelijk toch mee op ontdekkingsreis te nemen. Maar dan door het verleden en het ontstaan van Precursor. Daarnaast diept ze een aantal relaties uit of zet ze op scherp. Je leert sommige personages hierdoor een stuk beter kennen.

Lees hier de recensie van Voorlopers. De kracht van velen

Snitch – Margje Woodrow 4 out of 5 stars

Snitch van Margje Woodrow is een krachtige jeugdthriller voor jongeren vanaf een jaar of 13. Het plot zit goed in elkaar en zeker naar het einde toe is het erg spannend en zit je op het puntje van je stoel. De actuele thema’s die in het boek besproken worden maken het verhaal realistisch, het zou op iedere middelbare school kunnen gebeuren en hopelijk zet dit boek jongeren aan tot nadenken!

Lees hier de recensie van Snitch

 

Book Haul

A Court of Frost an Starlight – Sarah J. Maas

Voorlopers. De kracht van Velen – Mirjam Hildebrand

Inferno – Julie Kagawa

Laatste Leugen – Mary Kubica

Eeuwige Leven – Gena Showalter

Strijdmagiër – Taran Matharu

Snitch – Margje Woodrow

Onyx & Ivory – Minder Arnett

Beyond a Darkened Shore – Jessica Leake

Dit is alleen de Book Haul van mei, ik heb namelijk echt geen idee meer wat ik in april heb gekocht en gekregen. Volgens mij was dat ook niet zo heel erg veel, omdat ik in een totale leesdip zat. Ik had helemaal geen zin om te lezen of om boeken te kopen. Eigenlijk kan dat gewoon bijna niet, boeken zijn altijd leuk! Maar ik heb in mei gelukkig wel weer een paar prachtige boeken aan mijn collectie kunnen toevoegen.

Welke boeken heb jij de afgelopen tijd gelezen, gekocht of gekregen?

Tagged , , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.