Boeken, Winnen!

Verjaardagswinactie | Win iedere dag een boek!

Het is alweer bijna zover! Op 4 juni ben ik jarig en dit wil ik natuurlijk vieren met iedereen die mijn blog Magic of Books volgt. Daarom heb ik een aantal hele toffe winacties voor jullie weten te regelen. Er zit voor iedereen wel iets leuks tussen; van een tof prentenboek tot een New Adult boek. Dus lees snel verder voor meer informatie!

Samen met jullie wil ik aftellen naar mijn verjaardag op 4 juni. Dit betekent dat ik vanaf morgen iedere dag een winactie op mijn Social Media kanalen (Facebook & Instagram) zal delen waaraan je kan deelnemen. Het zal iedere dag om een ander boek gaan en op mijn verjaardag zijn het zelfs twee boeken! Uiteindelijk zal ik dus niet één gelukkige winnaar kiezen, maar zes! Benieuwd welke boeken ik mag weggeven? Hieronder vind je het schema van mijn Verjaardagswinactie:

Zaterdag 30 mei

De Tempeljagers – Michael Reefs

Wanneer broers Noah en Finn op onderzoek uitgaan in de reusachtige kelder van Chateau Ravenhorst, vinden ze een oeroude landkaart. Deze toont het mysterieuze en onvindbare eiland Kivamba. Het zou een eiland vol gevaar zijn, dat misschien beter onontdekt kan blijven. Maar… het avontuur is aanlokkelijk en samen met hun beste vriendin Tess haalt de tweeling hun avontuurlijke tante over voor een laatste ontdekkingsreis. Maar dan wordt tante Lara op het eiland ontvoerd en moet het drietal een magisch voorwerp uit een tempel halen om Lara terug te krijgen. Wat volgt is een zenuwslopende zoektocht vol listen, valstrikken en gevaren.

Zondag 31 mei

Raak me. Niet. – Laura Kneidl

Op haar verjaardag komt Sage aan op de universiteit van Nevada. Ze heeft niets: geen geld, geen huis, geen vrienden. Alleen de droom dat ze opnieuw kan beginnen en kan vergeten wat er thuis in Maine is gebeurd. In Nevada krijgt ze een bijbaantje in een bibliotheek, waar ze haar collega Luca ontmoet. Hij is alles waar Sage bang voor is, met zijn doordringende ogen, tattoos en ruige uiterlijk. Maar Luca is niet wie hij lijkt te zijn en hij laat Sages hart ook op een andere manier sneller kloppen.

Verjaardagswinactie 1 & 2

Maandag 1 juni

Twee fonkelrode sterren in de blinkend witte sneeuw – Davide Morosinotto

Leningrad, 1941.
Ik heet Viktor Nikolajevitsj Danilov. Ik ben op 17 november 1928 geboren in Leningrad. Mijn ouders werken bij de Hermitage. Of beter gezegd, daar werkten ze totdat de oorlog uitbrak. Ik heb een tweelingzus die Nadja heet. Nadja en ik moesten weg uit Leningrad, maar we belandden per ongeluk in twee verschillende treinen. De mijne ging helemaal naar Tatarstan en van haar trein weet ik alleen dat hij in Mga is gestrand. Ik zit in een vrachtwagen die op de weg is geparkeerd. Buiten woedt een storm en het is ijskoud, zeker dertig graden onder nul. Het is een wonder dat ik nog leef. Het beleg van Leningrad duurde bijna drie jaar. Deze dramatische geschiedenis vervlecht zich met het verhaal van Nadja en Viktor, die vastberaden zijn elkaar terug te vinden en hun stad te redden.

Dinsdag 2 juni

Beer is er weer – Tammi Sauer

Op een alledaagse dag klopte er een beer op mijn deur.
Ik wees hem er beleefd op dat beren niet in huiskamers thuishoren.
Toen zei ik: ‘Ga naar huis, beer.’ En dat was dat.
Maar de beer kwam terug.

Verjaardagswinactie 3 & 4

Woensdag 3 juni

Eerlijk duurt het langst – Karen M. McManus

Eerlijk duurt het langst neemt de lezer mee terug naar Bayview High, een jaar na de dood van Simon Kelleher, de oprichter van de roddelapp About That. Tot nu toe heeft niemand de honger naar roddels zo goed kunnen stillen als hij dat kon, maar dat verandert wanneer iemand op school begint met een spelletje Truth or Dare. De leerlingen ontvangen een bericht van een anonieme afzender, en ze moéten kiezen. Als je kiest voor de waarheid wordt je diepste geheim onthuld; een opdracht kan gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn. Simon mag dan gestorven zijn, iemand houdt zijn naam in ere – en gaat daarvoor over lijken.

Donderdag 4 juni – Verjaardag!

Ottilie en de drochtenjagers & Ottilie en de monstermacht – Rhiannon Williams

Als Ottilies broertje Wallie verdwijnt, gaat Ottilie hem achterna. Ze ontdekt dat Wallie is ontvoerd door de drochtenjagers, een geheim genootschap dat jongens traint om op wilde monsters te jagen. Meisjes zijn bij die jacht níét welkom. Om Wallie te kunnen bevrijden, doet Ottilie zich voor als  jongen en stapt ze in de mysterieuze wereld van de drochtenjacht. Gewapend met haar pijl-en-boog blijkt Ottilie een van de meest getalenteerde jonge jagers. En ondertussen duikt ze dieper in het ware geheim van de drochtenjagers…

Verjaardagswinactie 5 & 6

Hoe werkt mijn Verjaardagswinactie?

Zoals ik al vertelde zal ik vanaf morgen iedere dag een winactie online zetten op mijn Social Media kanalen (Facebook & Instagram) om af te tellen naar 4 juni. Dus wil je niks missen? Zorg dan dat je elke dag even langskomt om een kijkje te nemen naar de nieuwe winactie! Elke winactie zal een week online staan, dus doe zo snel mogelijk mee om kans te maken😊 Je mag er aan eentje deelnemen, maar natuurlijk ook aan allemaal. Zolang je maar voldoet aan de voorwaarden die bij het berichtje staan beschreven! Hartstikke simpel toch?

Ik hoop dat jullie allemaal met mij willen aftellen naar mijn verjaardag op 4 juni. Ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in en kan niet wachten om zes van mijn volgers blij te maken met één van deze prachtige boeken!

Deze verjaardagswinactie organiseer ik in samenwerking met Billy Bones, Zomer & Keuning, Fantoom, BBNC Uitgevers, Unieboek|Het Spectrum en Gottmer. Ik ben niet verantwoordelijk voor de verstoring van de boeken, dat is de desbetreffende uitgeverij.

Tagged , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.