Overig, Winnen!

Win: Alter Ego (Marissa Meyer) + Goodies – Gesloten!

Ik ben echt hartstikke fan van Marissa Meyer! Tot nu toe heb ik The Lunar Chronicles verslonden, maar ik heb gelukkig Winter en Alle Sterren nog om te lezen! Daarna kan ik gaan genieten van het eerste boek, Alter Ego, in haar nieuwe serie Renegades. Om dit met iedereen te vieren heb ik besloten om een exemplaar van Alter Ego weg te geven! Daarnaast win je niet alleen een exemplaar van Alter Ego, er zitten namelijk ook nog een aantal hele leuke goodies bij!

Waar gaat Alter Ego over?

Geheime identiteiten.

Uitzonderlijke talenten.

Zij wil wraak. Hij wil gerechtigheid.

De Rebellen zijn een groep jongeren met buitengewone vermogens en talenten, die is ontstaan uit een de ruïnes van een verpulverde samenleving. Zij waren degene die vrede stichtten, de chaos in orde veranderden en de maatschappij weer herstelden. Ze zijn dan ook een symbool van hoop en moed geworden – behalve voor de slechteriken die ooit door hen verslagen en verbannen zijn…

Nova heeft een reden om de Rebellen te haten, en wil maar één ding: wraak. Terwijl ze dichter bij haar doel komt, ontmoet ze Adrian, een Rebellen-jongen die gelooft in gerechtigheid, en in Nova. Maar Nova is loyaal aan iemand die aan allebei een einde zou kunnen maken.

Wat zit er verder nog in het pakket?

– Een boekenlegger van Alter Ego,

– Een boekenlegger van John Green,

– Een boekenlegger van Harry Potter en het Vervloekte Kind,

– Een kaarsje,

– Boekige lichtjes,

– 3 decoratieve knijpers, en

– Stickers van Harry Potter.

Wat moet je doen om kans te maken?

– Like de Facebookpagina Magicofbooksnl

– Volg magicofbooksnl op Instagram

– Tag (onder het originele bericht op Facebook of Instagram) vriend(inn)en die ook wel kans willen maken op dit pakket

– Extra kans: volg mijn blog (via wordpress of mail)

– Extra kans: deel dit bericht via Facebook of via Instagram Story (tag magicofbooksnl zodat ik kan zien dat je meedoet)

Deze winactie staat open voor iedereen uit Nederland en België en loopt vanaf 14 januari 2018 tot en met 21 januari 2018. Hierna zal de winnaar bekendgemaakt onder dit bericht en op Facebook & Instagram. Heel veel succes!

Tagged , , ,

16 thoughts on “Win: Alter Ego (Marissa Meyer) + Goodies – Gesloten!

  1. Wow super leuk ik doe zeker mee omdat ik dit super mooi vind en dit zou ik graag eens willen lezen ? en ik hoop dat dat de familie dit ook wel leuk vinden ik waag ook wel een poging

  2. Super tof dat je dit doet! Ik heb je overal gevolgd en op facebook ook gedeeld. <3 Ik kan me ook helemaal vinden in de tagline van je site!

  3. Geliked op Facebook, geliked op Instagram én ingeschreven voor de mail! Nu ga ik het bericht nog delen op Facebook en Instagram en vrienden taggen.. Dit zou ik zo graag willen winnen! Wat een super actie!! ?

  4. Ik heb alle deelnames en extra kansen op een rijtje gezet en daar is natuurlijk een winnaar uitgekomen! De winnaar van Alter Ego (Marissa Meyer) + Goodies is geworden…. Demi Schoonenberg. Ik wil iedereen bedanken voor het meedoen aan deze winactie.

    Voor iedereen die niet gewonnen heeft: Er is weer een nieuwe winactie onderweg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.