Overig, Verwachte boeken

Verwachte Boeken: December 2017

De feestmaand, december, is alweer bijna aangebroken! Dat betekent dat er waarschijnlijk lootjes zijn getrokken en dat de kerstboom weer te voorschijn getoverd kan worden! En wat is er nou leuker om in december te doen dan een verlanglijstje vol met boeken te maken? In oktober en november zijn er heel veel mooie boeken uitgekomen en ook de maand december heeft weer veel leuks te bieden. Ik heb zes hele gave boeken gevonden die ik nog aan mijn verlanglijstje kon toevoegen! 


Titel:
Alter Ego

Serie: The Renegades (1)

Auteur: Marissa Meyer

Uitgeverij: Blossom Books

Prijs: €19,99

Verwacht: 1 december 2017

Geheime identiteiten.

Uitzonderlijke talenten.

Zij wil wraak. Hij wil gerechtigheid.

De Rebellen zijn een groep jongeren met buitengewone vermogens en talenten, die is ontstaan uit een de ruïnes van een verpulverde samenleving. Zij waren degene die vrede stichtten, de chaos in orde veranderden en de maatschappij weer herstelden. Ze zijn dan ook een symbool van hoop en moed geworden – behalve voor de slechteriken die ooit door hen verslagen en verbannen zijn…

Nova heeft een reden om de Rebellen te haten, en wil maar één ding: wraak. Terwijl ze dichter bij haar doel komt, ontmoet ze Adrian, een Rebellen-jongen die gelooft in gerechtigheid, en in Nova. Maar Nova is loyaal aan iemand die aan allebei een einde zou kunnen maken.

 

Titel: Alpengloed

Serie: Maanziek (2)

Auteur: Eva Linden

Uitgeverij: We Will Shoot

Prijs: €15

Verwacht 2 december 2017

Het is donker en stil om ons heen. Als ik nog minder kon horen en zien dan ik nu doe, zou ik denken dat ik dood was. Maar dat ben ik niet. Ondanks alles wat Mila en ik hebben meegemaakt, ben ik nog steeds springlevend. Zoals te verwachten viel, zitten de Yua ons op de hielen. Ik moet ons hier zo snel mogelijk vandaan zien te krijgen, met of zonder behulp van lucide krachten. Maar hoe?

Nadat de Yua hun Ultieme Nachtmerrie loslieten op Mathis en Mila, zitten de twee vast in de Grijze Zone, ergens tussen droom en werkelijkheid in. Ze moeten zo snel mogelijk zien te ontsnappen, want anders verandert alles in één grote nachtmerrie…

 

Titel: De kleuren van het licht

Serie: Hybrid (2)

Auteur: Greet Ilegems

Uitgeverij: World Of Hybrid

Prijs: €19,50

Verwacht: 2 december 2017

Amina wordt plots wakker in een onbekende, magische stad. Het blijkt een hoog ontwikkelde samenleving te zijn, die nagenoeg ideaal lijkt en waar mensen zelfs in beeldentaal met elkaar kunnen communiceren. Ze herinnert zich echter niets meer over haar verleden, zelfs niet over Matheian; de jongen die haar ooit tot daar bracht. Wanneer Amina te weten komt waarom Matheian verborgen gehouden wordt voor haar, heeft ze geen idee meer wie nog te vertrouwen.

In de wereld waar Amina vandaan komt, is haar oud-klasgenoot, Gauthier Dumont, op zoek naar het geheim achter Amina’s verdwijning. Hij ontdekt een link met de dood van zijn vader; een ontdekking die de koers van zijn leven verandert en nog meer mysterieuze vragen doet rijzen. Wat was zijn vader op het spoor gekomen? Wat is de waarheid, in een wereld vol leugens?

 

Titel: Mijn zus

Auteur: Michelle Adams

Uitgeverij: De Fontein

Prijs: €17,50

Verwacht: 3 december 2017

 

Irini is een jonge anesthesist met een bewogen jeugd. Vlak voor haar vierde verjaardag is ze door haar ouders weggegeven aan een tante. Het hoe en waarom van de keuze haar te verstoten en haar zus te houden, heeft ze nooit begrepen. Haar oudere zus Elle neemt gedurende de jaren af en toe contact met haar op, maar altijd loopt dat noodlottig af. Wanneer Elle haar laat weten dat hun moeder is overleden, stemt Irini ermee in om naar huis te komen. Daar realiseert ze zich al snel dat het verleden van haar familie complexer is dan ze ooit had kunnen bedenken. Niet in de laatste plaats omdat ze achter de werkelijke drijfveer van haar ouders komt. Elle speelt ondertussen een sinister spel, waardoor Irini nu pas écht in de problemen komt…

 

Titel: Voor ik je loslaat

Auteur: Marieke Nijkamp

Uitgeverij: Harpercollins

Prijs: €17,99

Verwacht: 12 december 2017

 

Een paar dagen voordat Corey terugkeert naar haar geboorteplaats Lost Creek in Alaska om haar beste vriendin op te zoeken, wordt deze dood aangetroffen – drijvend onder het ijs. Corey is er kapot van en kan niet geloven dat Kyra zelfmoord heeft gepleegd, zoals iedereen beweert.

Daarna lijkt in Lost Creek niets meer op vroeger. Mensen doen alsof ze een vreemde is en vertellen haar dat de dood van Kyra was voorbestemd. Maar Corey voelt dat er iets niet klopt. Welke ijzingwekkende geheimen houdt men voor haar verborgen? In de donkere koude winter van Alaska gaat ze op zoek naar antwoorden terwijl de sfeer in het dorp steeds grimmiger wordt…

 

Titel: Onvergetelijk

Serie: The Darkest Minds (2)

Auteur: Alexandra Bracken

Uitgeverij: Karakter Uitgevers

Prijs: €19,99

Verwacht: 15 december 2017

Ruby heeft nooit gevraagd om de superpowers die haar bijna het leven kostten. Nu moet ze die dagelijks gebruiken in haar strijd om een corrupte regering ten val te brengen en om in de gedachten van haar vijanden in te breken. De andere leden van de Children’s League zien haar als hun leider, maar Ruby weet diep vanbinnen wat ze werkelijk is: een monster.

Naar welk boek kijk jij het meeste uit in december?

Tagged , , , , , , , ,

9 thoughts on “Verwachte Boeken: December 2017

  1. Alter Ego lijkt mij zo gaaf? En het verhaal van voor ik je loslaat sprak mij enorm aan! Ik heb nog nooit een boek van Marieke gelezen, maar als jij hem erg goed vond dan ga ik het boek maar op mijn TBR-lijstje zetten haha!

 1. Ik ben heel benieuwd naar ‘Hybrid 2 – De kleuren van het licht’ van Vlaams schrijfster Greet Ilegems. Dit Young Adult fantasy boek wordt verwacht op zaterdag 2 december 2017 en is vanaf dan verkrijgbaar in zowat elke Vlaamse en Nederlandse boekhandel. Het is de opvolger van ‘Hybrid 1 – De nieuwe wereld’.

     1. Dankjewel Chantal ! Mag ik je er echter wel effe opmerkzaam op maken dat waar de prijs van ‘Hybrid deel 1 – De nieuwe wereld’ weldegelijk 16,50 euro bedraagt, die van ‘Hybrid deel 2 – De kleuren van het licht’, het boek dat overmorgen uitgebracht wordt, vastgesteld is op 19,50 euro ? Dus als je dat alsjeblieft nog even zou kunnen aanpassen ? Alvast veel dank bij voorbaat ! (y)

     2. Foutje van de verdeler die de foute verkoopprijs doorgegeven had aan cb (centraal boekendepot), maar dat dankzij jou zo spoedig mogelijk rechtgezet geweest is, ook al zal het nog tot morgen 2 december duren eer de correcte verkoopprijs overal online staat (behalve dan op jouw website waar jij hem gisteren al aangepast hebt).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.