Overig, Unboxing

Unboxing: Letters & Lights ‘Shadowhunters’ box

Op mijn verjaardag, 4 juni, ontving ik de Letters & Lights ‘Shadowhunters’ box die gebaseerd is op de Kronieken van de Onderwereld, geschreven door Cassandra Clare. Dat is nog eens een leuk verjaardagscadeautje! Ik bestelde deze box nog niet zo heel lang geleden en maar ik kon niet wachten tot deze bezorgd zou worden. Als rep van Letters & Lights had ik namelijk al een voorproefje van deze box gezien, maar in het echt zijn de items nog zoveel mooier.

‘Parabatai’ kaars & ‘Shadowhunters’ pin

Allereerst zit er een prachtige kaars in de Letter & Lights ‘Shadowhunters’ box die geïnspireerd is door Parabatai. Het ruikt naar citrus en patchouli en het ruikt een beetje mannelijk. Daarnaast heeft de kaars gewoon twee kleurlagen! De eerste is paars en de tweede ga ik pas ontdekken als ik de Parabatai kaars ga branden. Ik ben heel benieuwd. Het volgende item in de box is gewoon een ‘Shadowhuntes’ pin. Hoe geweldig is die wel niet. Emmy heeft hem helemaal zelf ontworpen en laten maken. De pin is daardoor heel exclusief en een echte must-have!

‘Iratze’ Badbom & ‘Lady Midnight’ boekenlegger 

Vervolgens kom ik een ‘Iratze’ badbom tegen. Deze ben ik nog niet eerder tegengekomen in een box van Letters & Lights en ik vind hem erg leuk (ondanks dat ik thuis geen bad heb, maar hij gaat gewoon lekker mee naar een hotel). Iratze is natuurlijk de helende rune en deze badbom zal je dus vast lekker laten ontspannen! Natuurlijk zit er ook weer een boekenlegger in de box en dit keer staat er een quote op uit Lady Midnight. Och, wat houd ik van dat boek! Dus deze boekenlegger is natuurlijk meer dan welkom.

‘Malec’ kaars & Boekenlint

Er zitten altijd twee kaarsen in de boxen van Letters & Lights. De tweede uit de ‘Shadowhuntes’ box is gebaseerd op één van mijn favoriete koppels uit de Shadowhunterswereld: Malec. De kaars ruikt naar lavendel, gardenia, seringen en amber. Kortom, heerlijk! Er zitten lekker veel glitters op de kaars en dat past natuurlijk helemaal bij Magnus! Hierna kwam ik het nieuwste product van Letters & Lights tegen: een boekenlint. Ik vind hem echt super leuk! Schijnbaar zitten er verschillende linten in de Shadowhunters boxen die zijn verstuurd en ik vind de mijne heel mooi.

Amulet & ‘Clockwork Angel’ Quoteert

En dan zijn we alweer aanbeland bij de laatste twee items uit de Letters & Lights ‘Shadowhunters’ box. Het eerste is een zakje waarin een ketting en zeven verschillende edelstenen zitten. Hiermee maak je, je eigen amulet en de edelstenen kan je verwisselen! Volgens de spoilerkaart kan je met de amulet demonen afweren. Altijd handig natuurlijk. Tot slot zat er nog een prachtige quotekaart in die is geïnspireerd door Tessa uit Clockwork Angel met de quote “One must always be careful of books,” said Tessa, “and what is inside them, for words have the power to change us.” erop.

Dit was weer de unboxing van de nieuwste Letters & Lights box! Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van de unboxing. Persoonlijk vond ik de ‘Shadowhunters’ box echt heel erg leuk, er zaten weer hele bijzondere goodies in die ik nog niet eerder tegen ben gekomen (zoals de amulet). Mijn favoriete items zijn de ‘Malec’ kaars en het amulet waarin je verschillende stenen kan doen! In augustus staat er weer een nieuwe Letters & Lights box gepland en die zal geïnspireerd zijn door de boeken uit de “Grishaverse” van Leigh Bardugo.

Tip: Met de kortingscode ‘magicofbooks10’ krijg je maar liefst 10% korting op je bestelling bij Letters & Lights.

Wat vind jij van de Letters & Lights ‘Shadowhunters’ box?

Tagged , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.