Overig, Unboxing

Unboxing: Letters & Lights ‘Rattle the Stars’ box

Afgelopen zaterdag ontving ik de Letters & Lights ‘Rattle the Stars’ box die gebaseerd is op de boekenseries van de geweldige schrijfster Sarah J. Maas. Ik bestelde deze box al een tijdje geleden en kon niet wachten tot deze bezorgd zou worden. Ik wist al, door een sneakpeek, dat er super leuke washi-tape in zou zitten en een magnetische boekenlegger. Helaas kon ik door alle drukte de blog met deze unboxing niet eerder schrijven, maar hier is hij dan eindelijk!

A Court of Thorns and Roses washitape & Artprint met quote

Ik ben echt helemaal, maar dan ook helemaal verliefd op de washitape! Mijn favoriete quote uit A Court of Thrones and Roses staat er namelijk op: “To the stars who listen and the dreads that are answered”. Hoe leuk is het om dit in je Bullet Journal, agenda of in je boekje met gelezen boeken te plakken! Daarnaast heeft Emmy ook weer een prachtige Artprint met quote ontworpen voor de ‘Rattle the Stars’ box! Hierop staan Feyre uit de ACOTAR-serie en een quote uit de Thorne of Glass-serie: “Libraries were full of ideas – perhaps most dangerous and powerfull of all weapons”.

 

A Bookish Flickering ‘Inner Circle’ thee & Brief van Rhysand

Speciaal voor de Letters & Lights ‘Rattle the Stars’ box maakte A Bookish Flickering een Inner Circle thee. De thee is dus gebaseerd op A Court of Mist and Fury, waarin we de Inner Circle van Rhysand voor het eerst ontmoeten. Op het etiket staat eigenlijk alleen dat het een Herbal Tea is, maar ik kan niet echt vinden wat er precies in zit. De thee ruikt in ieder geval wel erg lekker en ik kan niet wachten om deze thee te proberen! Daarnaast zit er ook nog een prachtige handgeschreven brief van Rhysand in (gemaakt door Melisa)! Echt een super leuk bedachte en originele bookish goodie!

 

 

‘Fireheart’ kaars & Magnetische boekenlegger

De volgende items in de Letters & Lights ‘Rattle the Stars’ box zijn een prachtige ‘Fireheart’ kaars en een magnetische boekenlegger. Beiden zijn geïnspireerd door de Throne of Glass-serie! De ‘Fireheart’ kaars is gebaseerd op Aelin en ruikt naar chocolade & vuur! De kaars heeft een prachtige gele kleur met oranje glitters! De illustratie op de voorkant van de kaars is ook weer prachtig ontworpen! De magnetische boekenlegger komt van Epik Page. Het is Manon Blackbeak, de half Ironteeth, half Crochan witch uit Throne of Glass! Helaas heb ik deze serie zelf nog niet gelezen, maar met deze goodies wordt het echt een keer tijd om dat te gaan doen!

‘Heir of Fire’ boekenlegger & ‘Fae Warrior’ kaars

Naast de artprint van Feyre ontwierp Emmy ook een hele mooie boekenlegger van het boek Heir of Fire met de quote: ‘and then I am going to rattle the stars’. Op de achterkant staat ook nog een illustratie van Aelin (denk ik)! De ‘Fae Warrior’ kaars is gebaseerd op Rowan uit de Throne of Glass-serie! Deze kaars ruikt naar dennen & sneeuw en ik kan jullie vertellen dat deze kaars echt super super super lekker ruikt. Ik kan niet wachten om hem aan te steken! De kaars heeft de kleur groen en er zitten doorzichtige glittertjes op. Heel leuk!

Dit was weer de unboxing van een hele toffe box van Letters & Lights! Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben. Ik vond de ‘Rattle the Stars’ box ontzettend leuk en ben erg blij met alle goodies die erin zaten. Ik denk dat ik de brief van Rhysand toch wel het allerleukste vind, het is gewoon zo ontzettend origineel bedacht en mooi uitgevoerd. En wie wil er nou niet een brief ontvangen van The Most Handsome High Lord?! Daarnaast ben ik helemaal verliefd op de prachtige A Court of Thorns and Roses Washitape! Voor zover ik weet staat er voor de maand mei geen Letters & Lights box gepland, maar in juni is er de ‘Parabatai’ box, geïnspireerd op Shadowhunters van Cassandra Clare!

Wat vind jij van de Letters & Lights ‘Rattle the Stars’ box?

Tagged , , , , , ,

3 thoughts on “Unboxing: Letters & Lights ‘Rattle the Stars’ box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.