Overig, Unboxing

Unboxing: Fairyloot ‘Villainous’

Naar de Fairyloot ‘Villainous’ box van oktober keek ik heel erg uit. De box was hartstikke populair en al binnen 48 uur uitverkocht. Ik ben dan ook echt super blij dat ik er eentje heb kunnen bemachtigen. De box is eindelijk binnen, nadat er echt van alles mis is gegaan! Mijn Fairyloot box was namelijk weer teruggestuurd naar Engeland. Maar de box is het waard, hij is wederom GE-WEL-DIG! Benieuwd naar het boek en de goodies van deze box? Lees dan snel verder, hieronder kan je namelijk de unboxing zien van de FairyLoot ‘Villainous’ box!

Maleficent Candle

Sinds de geweldige Disney film over Maleficent ben ik fan van haar! Deze prachtige kaars, van Meraki Candles, is dan ook meer dan welkom en de geur, Jade Orchid & Lotus Blossom, is heerlijk. Alleen had ik wel een iets gemenere geur verwacht bij Maleficent, deze is namelijk heel lief en zacht. De glitters vind ik dan wel weer erbij passen, lekker magisch! Bookish candles zijn natuurlijk altijd goed.

Old-Fashioned Villain Coaster

OMG dit item is echt geweldig. De onderzetter is geïnspireerd door Moriarty en ontworpen door Evie Seo. De quote ‘Every Fairytale Needs a Good Old Fashioned Villian’ slaat de spijker op zijn kop! Ik vind het altijd erg leuk om over slechteriken te lezen, meestal gaat er namelijk een verdrietig verhaal aan vooraf (ze zijn niet zomaar slecht geworden)! Niet alleen de quote, maar ook het design is top!

Death Eater Enamel Pin

Wat is er nou gemener en slechter dan een dooddoener uit Harry Potter? Vast niet heel erg veel. Deze speld is ontworpen door House of Wonderland en is zeker een leuke accessoire. Het is niet erg groot en opvallend. Zelf ben ik niet zo van de pins, maar ik denk dat het ook heel leuk te gebruiken is op foto’s voor mijn Bookstagram, dus je zal hem vast een keertje zien langskomen!

Hidden Darkness Pocket Mirror

Dit spiegeltje is misschien niet heel handig om mee te nemen in je tas (het beschadigt snel), maar ik vind hem toch leuk! Net als de Death Eater Enael Pin is het spiegeltje een ideaal item om foto’s mee te maken. Het is ontworpen door Little Inkling Designs en er staat een prachtige quote op uit The Young Elites van Marie Lu: ‘Everyone has Darkness inside them. However Hidden’.

Raise Hell print

Deze print is wederom gemaakt door Evie Seo, net als de Old-Fashioned Villain Coaster. De meesten zullen de quote ‘If I Cannot Move Heaven, I Will Raise Hell’ kennen door Sebastian Morgenstern uit The Mortal Instruments van Cassandra Clare, maar eigenlijk is het van The Aeneid by Virgil, een Romeinse dichter. Het design is prachtig, vooral door het contrast van de zwarte achtergrond en de gekleurde bloemen!

The Language of Thorns – Leigh Bardugo & postcards

Deze prachtige en exclusieve FairyLoot editie van The Language of Thorns heeft rode folie in plaats van oranje en is gewoonweg prachtig. Dit boek zit vol met duistere verhalen en past dus echt perfect bij het thema van deze maand. Ik ben echt heel erg blij dat in deze FairyLoot box gewoon twee boeken zitten! Ook de postcards zijn een leuke toevoeging aan het geheel.

Forest of a Thousand Lanterns – Julie Dao

En dan eindelijk het boek dat deze maand in de FairyLoot ‘Villainous’ box zat. Op basis van de cover ben ik al verkocht. Het is mysterieus en doet mij meteen een beetje denken aan de slang uit het verhaal van Adam en Eva. Het verhaal is een hervertelling, gelokaliseerd in Oost Azië, over de Evil Queen uit Sneeuwwitje. Dat klinkt erg goed aangezien ik van hervertellingen houd.

De FairyLoot ‘Villainous’ box is denk ik wel mijn favoriete box tot nu toe, zeker omdat er twee boeken inzitten. De exclusieve editie van Language of Thorns is gewoon super mooi en ik ben heel erg nieuwsgierig naar Forest of a Thousand Lanterns! Eerder heb ik jullie namelijk al laten weten welke 12 boeken waarin sprookjes in een nieuw jasje worden gestoken mijn favorieten zijn en ik ben benieuwd of ik dit boek daaraan kan toevoegen!

Wat vind jij van de Fairyloot ‘Villainous’ box?

Lees ook: Unboxing: Fairyloot ‘All That Sass’

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.