Overig, Unboxing

Unboxing: FairyLoot ‘Twisted Tales’

Het is weer de tijd van de maand en dat betekent een unboxing van de FairyLoot Box! Vanochtend werd de FairyLoot ‘Twisted Tales’ Box van februari dan eindelijk bezorgd en hier keek ik erg naar uit. Het thema ‘Twisted Tales’ sprak mij ontzettend aan, omdat ik gewoon stapelgek ben op magische sprookjes! Ik ben daarom dan ook heel benieuwd naar de sprookjes die FairyLoot uitgekozen heeft voor de goodies! Ik hoop dat het vooral om de klassieke sprookjes gaat, die zijn in mijn ogen toch het meest magisch! In dit artikel vind je alle items die in de FairyLoot ‘Twisted Tales’ Box zaten (en ik kan alvast zeggen dat ze geweldig zijn)!

Exclusive ‘Grimm Tales’ Mug

Deze prachtige mok is ontworpen door Aunjuli Art. Er staan meerdere sprookjes van Grimm op afgebeeld. Ik kan tot nu toe deze sprookjes eruit halen: Hans & Grietje, Roodkapje, Sneeuwwitje, Doornroosje, De Kikkerkoning of Ijzeren Hendrik, De Wolf en de Zeven Geitjes en Rapunzel. Het is in ieder geval een super gave mok en ik weet nu al dat ik daar heel veel koffie uit ga drinken!

Exclusive ‘Hinterland’ Candle

WOW! Wat ruikt dit kaarsje van Wick and Fable lekker zeg! Het is geïnspireerd op het boek dat in de FairyLoot ‘Twisted Tales’ zit. De auteur heeft geholpen om de geur precies bij het boek te laten passen! Het kaarsje ruikt naar Oak Moss en Tea Leaves. De geur van Oak Moss staat voor The Hinterland, dit is de bovennatuurlijke wereld uit het verhaal, en de Tea Leaves staan voor Alice!

Exclusive ‘Poisonous Apple’ Bath Salts

Het is natuurlijk wel duidelijk op wel sprookje het badzout van Little Heart is gebaseerd: Sneeuwwitje! Het artwork op de voorkant is ontworpen door Till & Dill en is erg Halloweenachtig. Helaas heb ik zelf geen bad in huis, dus ik kan het badzout nog niet uitproberen! Maar ik gok dat het bad felgroen zal worden en er heerlijk giftig uit zal zien! Gelukkig is het niet echt giftig natuurlijk!

Exclusive ‘The Witch and The Gingerbread House’ Socks

Het volgende item in de FairyLoot ‘Twisted Tales’ box zijn sokken! Deze sokken zijn gebaseerd op het sprookje van Hans en Grietje. Er staan allemaal kleine heksenhoedjes en Gingerbread huisjes op. Toen ik nog klein was vond ik Hans en Grietje één van de leukste sprookjes. Ik vond het geweldig dat ze de gemene heks op het einde een koekje van eigen deeg gaven!

Exclusive ‘Little Red Riding Hood’ Woodmark

Toen FairyLoot bekend maakte dat er een houten boekenlegger van Ink & Wonder in de box ‘Twisted Tales’ zou zitten werd ik wel erg enthousiast. Ik wilde er namelijk al super graag eentje hebben, maar het kwam er eigenlijk  maar niet van. Daarnaast vind ik het ook erg leuk dat Roodkapje en de Wolf erop staan afgebeeld. Ik ben er dus ontzettend blij mee!

The Hazelwood – Melissa Albert 

Het boek van de maand is The Hazelwood van Melissa Albert. Dit kwam niet helemaal als een verrassing, want ik had al zo mijn vermoedens. Helaas is mijn boek niet gesigneerd, terwijl dit wel zo had moeten zijn. Ik hoop dat ik alsnog een gesigneerd exemplaar van FairyLoot zal ontvangen! Verder lijkt The Hazelwood van Melissa Albert mij wel een heerlijk duister sprookje om te lezen en ga ik er denk ik zeker wel van genieten!

In de FairyLoot ‘Twisted Tales’ Box zitten zeker iets minder items dan normaal, maar hij is zijn geld dubbel en dwars waard. De leukste items uit deze box vind ik de ‘Grimm Tales’ Mug en de ‘Little Red Riding Hood’ Woodmark! Wat ontzettend gaaf dat alle goodies gebaseerd zijn op de sprookjes van de Gebroeders Grimm, zeg! Elke keer dat je naar de mok kijkt ontdek je weer een nieuw sprookje in het ontwerp, echt tof! Daarnaast kan ik niet wachten om The Hazelwood eindelijk te lezen. Ik heb hem de laatste maand al zo vaak voorbij zien komen op Facebook en Instagram dat ik heel nieuwsgierig ben geworden naar het avontuur dat Alice gaat beleven in dit boek!

 

Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van deze unboxing!

Welk item uit de FairyLoot ‘Twisted Tales’ Box vind jij het leukste?

Lees ook: Unboxing: FairyLoot ‘Talke Faerie To Me’

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.