Overig, Unboxing

Unboxing: FairyLoot ‘Talk Faerie To Me’

Aangezien ik helemaal gek ben van de ACOTAR-serie keek ik echt ontzettend uit naar de januari box van FairyLoot. Het thema is namelijk ‘Talk Faerie To Me’ en de box is perfect voor fans van Sarah J. Maas! Toen ik zag dat er ook nog een kussensloop in zou zitten was ik  al helemaal verkocht. Ongeduldig zat ik dan ook te wachten tot mijn box zou arriveren. Vrijdag was het dan eindelijk zover! Helaas kwam de box net voordat ik naar de bioscoop ging, dus moest ik helaas wachten tot de avond. Maar deze box was het wachten gewoon dubbel en dwars waard. OMG wat zitten er geweldige goodies in de FairyLoot ‘Talk Faerie To Me’ box.

Exclusive ‘Prince Cardan’ Candle

Het eerste wat ik uit de FairyLoot ‘Talk Faerie To Me’ box pakte was een kaarsje van Meraki Candles! Dit kaarsje is geïnspireerd op een personage uit het boek dat in deze box zit. Holly Black heeft doorgegeven hoe Prince Cardan in het echt zou ruiken (dat is dus naar Clove, Oak-wood, Moss, Leather, Black Pepper and Pine) zodat wij een geweldige ervaring hebben tijdens het lezen! Bovenop het kaarsje zitten nog prachtige blauwe glitters.

Exclusive Vegan Seelie & Unseelie Lip Balm

Het tweede item in de box was een lippenbalsem van Geeky Clean! Hiervan zatten er twee varianten in de box: Seelie en Unseelie. Ik kan jullie vertellen dat ik een trotse bewoner ben van de Unseelie Court. Ik behoor dus tot de ‘dark side’ en aangezien ik van slechteriken houd klopt dat natuurlijk. De lippenbalsem ruikt naar honing en voelt hartstikke zacht aan op je lippen! Heerlijk dus voor de koude winterdagen.

Exclusive ‘What Breaks You’ Pillowcase

En daar is hij dan: het kussensloop van Evie Bookish! En hij is nog geweldiger dan ik had durven dromen. Er staat een quote op uit A Court of Wings and Ruin van Sarah J. Maas: “Only You Can Decide What Breaks You”. En natuurlijk Velaris! Het kussensloop is 18×18 en is natuurlijk ideaal voor in een leeshoekje! Ik moet alleen nog wel even een kussen kopen waar hij omheen kan. Maar ik ben IN LOVE, het is perfect!

Faerieland Colouring Book

In dit kleurboek vind je allemaal mythische wezens die je in Faerieland zou kunnen vinden, zoals een Centaur, een Kitsune en een Kraken! Michael O’Mara heeft dit kleurboek exclusief voor FairyLoot samengesteld. Nu moet ik toegeven dat ik eerlijk gezegd nog niet aan kleuren doe, maar misschien wordt dat eens tijd! De tekeningen van de mythische wezens in dit kleurboek zijn namelijk geweldig en heel gedetailleerd.

Exclusive ‘Illyrian’ Magnetic Bookmarks

Deze super geweldige, schattige magnetische boekenleggers zijn ontworpen door Dreamy and Co. Het zijn Feyre en Rhysand van de A Court of Thorns and Roses-serie. Ze dragen ook nog is hun Illyrian fighting leathers! Ik ben echt verliefd op deze boekenleggers! Na de kussensloop is dit mijn favoriete item uit de FairyLoot ‘Talk Faerie To Me’ box! Ik ga ze denk ik ook niet gebruiken, dat vind ik veel te zonde (maar ze zullen wel geweldig op mijn Bookstagram foto’s schitteren)!

Exclusive Art prints

Ook zaten er nog twee prachtige art prints in de FairyLoot ‘Talk Faerie To Me’ box! Op de ene kant zien twee prachtige tekeningen van Rowan en Aelin uit de Throne of Glass-serie van Sarah J. Maas. Ze zijn gemaakt door Diana Worak. Ik ben helaas nog steeds niet aan deze serie begonnen, maar hij staat hoog op mijn TBR-lijstje (maar misschien wacht ik nog wel tot Sarah J. Maas klaar is met de hele serie, zodat ik in één keer kan doorlezen)!

Op de andere kant staan twee mooie quotes. De eerste komt uit de The Iron King van Julie Kagawa: “Do not lose your heart to a Faerie Prince. It never ends well”. De tweede quote komt uit  City of Glass van Cassandra Clare: “We all tell the truth as we see it, do we not?”. Twee prachtige quotes die voorzien zijn van illustraties gemaakt door Stella’s Bookish Art. Ook met deze twee art prints ben ik dol gelukkig! Deze box is echt geweldig!! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen haha.

The Cruel Prince – Holly Black

En dan zijn we eindelijk aangekomen bij het boek dat in de FairyLoot ‘Talk Faerie To Me’ box zit: The Cruel Prince van Holly Black! Ik had al mijn vermoedens voordat ik de box had ontvangen, maar ik ben super blij met dit boek! Naast de signed bookplate zat er ook nog een art print in van Prince Cardan, gemaakt door Merwild. Hij lijkt (naar mijn mening wel een klein beetje op Rhysand, dus dat kan alleen maar veel goeds beloven!

De FairyLoot ‘Talk Faerie To Me’ box is zeker de allerallerallerbeste box tot nu toe! Mijn favoriete item is toch echt wel het kussensloop met de prachtige quote uit A Court of Wings and Ruin erop. En op de tweede plek komen de magnetische boekenleggers van Feyre en Rhysand. Ook ben ik nu wel erg benieuwd naar Prince Cardan, aangezien de kaars op hem is gebaseerd. Ik hoop dat ik toch wel snel The Cruel Prince van Holly Black kan gaan lezen. Boeken met Faeries zijn gewoon echt mijn ding, ik houd ervan! En het doet me toch allemaal een beetje denken aan de ACOTAR-serie en dan is mijn nieuwsgierigheid natuurlijk al snel gewekt.

 Welk item uit de Fairyloot ‘Talk Faerie To Me’ box vind jij het leukst?

Lees ook: Unboxing: Fairyloot ‘Oh So Regal’

Tagged , , ,

2 thoughts on “Unboxing: FairyLoot ‘Talk Faerie To Me’

  1. Mooie foto’s en leuke unboxing. Ik vind het kussensloop ook echt prachtig <3 Ik ben erg benieuwd naar het boek, ik heb er al veel positieve recensies over gelezen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.