Overig, Unboxing

Unboxing: FairyLoot ‘Save the Kingdom’

Ik ben gek op verhalen over koninkrijken! Zeker als het allemaal een beetje middeleeuws aanvoelt ben ik van de partij. Ik weet niet waarom, maar ik hou er gewoon van. Ik was dan ook erg blij toen FairyLoot het thema van de mei box bekend maakte: ‘Save the Kingdom’. Dit kon niet anders dan een leuke box worden, toch? In deze box laat ik je zien wat er allemaal in de FairyLoot ‘Save the Kingdom’ zit.

Exclusive Remnant Vegan Lip Scrub & Exclusive Norgard Vegan Bath Bomb

De Remnant Lip Scrub is van Geeky Clean en is gebaseerd op The Remnant Chronicles van Mary E. Pearson. Ik heb deze serie zelf nog niet gelezen, maar het lijkt me wel erg leuk! Het eerste deel van deze trilogie, Kiss of Deception, staat al klaar in de boekenkast om gelezen te worden. Er zaten drie verschillende soorten Lip Scrub in de boxen: Morrighan, Venda en Dalbreck. Dit zijn drie verschillende koninkrijken uit The Remnant Chronicles! De Lip Scrub ruikt lekker fris (naar meloen) en ik heb hem natuurlijk al even geprobeerd. Resultaat: zachte lippen!

De Bath Bomb is ontworpen door Little Hearts Gifts en is gebaseerd op het boek dat in de FairyLoot ‘Save the Kingdom’ zit, maar welk boek dat is zie je pas aan het einde van deze blog! De Bath Bomb ruikt erg lekker, alleen jammer dat ik geen bad heb om hem te proberen. Dus die moet ik nog even bewaren voor later!

Exclusive Weapon Coaster & Exclusive Fear Book Sleeve

De prachtige onderzetter is ontworpen door Evie Bookish en is gebaseerd op The Winners Trilogie van Marie Rutkoski. Ook deze trilogie heb ik niet gelezen, maar ik vind de quote “You Are Your Own Best Weapon” erg mooi. In een eerdere FairyLoot box zat ook een onderzetter en ze passen goed bij elkaar!

De Book Sleeve van Reverie & Ink is echt mijn favoriete item uit de FairyLoot ‘Save the Kingdom’ box. De quote komt uit An Ember in the Ashes van Sabaa Tahir. Wederom heb ik de serie niet gelezen, maar dat ben ik nog wel van plan. Wanneer? Dat weet ik nog niet. De binnenkant van de Book Sleeve is waterdicht, dus dat is wel handig als er iets gaat lekken in je tas!

Save the Kingdom Tea & Exclusive Wyrd Mark Page Flags

De Save the Kingdom Tea is van The Tea Leaf Co. Dit keer is het geen fruitige thee, maar English Breakfast. Dat is natuurlijk ook weleens een keertje lekker om te drinken. FairyLoot heeft gekozen voor deze thee zodat je de dag goed begint en daardoor kan je het koninkrijk van de ondergang redden!

Ook zaten er nog super grappige Page Flags van Fictiontea Designs in de FairyLoot ‘Save the Kingdom’ box, die gebaseerd zijn op de Wyrd Marks uit de Throne of Glass-serie van Sarah J. Maas. Ik weet het, het is echt heel erg slecht gesteld met mij. Maar ook deze serie heb ik nog steeds niet gelezen. En dat is toch wel echt heel erg, omdat ik Sarah J. Maas geweldig vind. Gelukkig kan ik nu met deze Page Flags mijn favoriete quotes uit Throne of Glass markeren!

Boek van de maand: Onyx & Ivory – Mindee Arnett

Het boek dat deze maand in de FairyLoot ‘Save the Kingdom’ box zit is Onyx & Ivory, geschreven door Mindee Arnett. Ik ken het boek niet, maar het lijkt me een erg goed boek. Het gaat over magie, draken, romantiek, actie, intriges.. alle ingrediënten dus voor een geweldig boek! De pagina’s zijn trouwens zwart aan de zijkant, echt tof! Ook heeft Emily Haynes een hele mooie artprint gemaakt van Kate en Corwin uit Onyx & Ivory!

De vorige twee boxen van FairyLoot vond ik echt een beetje tegenvallen (van de laatste heb ik niet eens een unboxing geplaatst) en ik wilde mijn maandelijkse subscriptie bijna opzeggen. Maar ik ben blij dat ik het niet gedaan heb! Ik vind de FairyLoot ‘Save the Kingdom’ echt een hele leuke box en ben blij met de goodies die erin zitten. De Book Sleeve is mijn favoriet en die zal ik vast regelmatig gaan gebruiken. Ook het boek van deze maand lijkt me erg gaaf om te lezen! Die cover is toch echt geweldig!

Wat vind jij van de FairyLoot ‘Save the Kingdom’ box van mei?

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.