Overig, Unboxing

Unboxing: FairyLoot ‘Rebels in Ballgowns’

Gisteren ontving ik de FairyLoot ‘Rebels in Ballgowns’ box. Ik keek natuurlijk weer erg uit naar deze box, omdat ik graag verhalen lees over Royals! Helaas was ik gisteren een beetje te moe om meteen de unboxing van deze box online te zetten op mijn blog, maar vandaag is het zover. Ben jij er klaar voor om te zien wat er in de FairyLoot ‘Rebels in Ballgowns’ box zit? Ready or not: here comes the unboxing!

‘Corvere’ Candle & ‘Destiny’ Cushion Cover

Het eerste item dat ik tegenkom in de FairyLoot ‘Rebels in Ballgowns’ box is de ‘Corvere’ kaars. Deze is gemaakt door Geeky Clean en is geïnspireerd op Nevernight van Jay Kristoff vanwege de Great Tithe Gala. De kaars schijnt ook perfect bij het boek van deze maand te passen. Het ruikt een beetje kruidig en naar bloemen (waarschijnlijk rozen). Er komt echt een heerlijke geur van deze kaars af en ik denk dan ook niet dat ik hem ga branden.

OMG, YES! Er zit weer een kussensloop in deze FairyLoot box en ik vind hem prachtig! Hij is ontworpen door Miss Phi en er staat gewoon een geweldige quote uit Legendary van Stephanie Garber op! Toevallig ben ik Legendary op dit moment aan het lezen en ik ben er verliefd op. Caraval was natuurlijk al geweldig, maar Legendary is legendarisch en ik kan niet wachten om mijn recensie met jullie te delen.

‘Shatter Me’ Magnetic Bookmarks &Reading Journal

Taratjah Art heeft drie magnetische boekenleggers ontworpen, die gebaseerd zijn op de Shatter Me-serie van Tahereh Mafi. Het zijn Warner, Juliette en Adam. Ik heb de serie nog steeds niet gelezen (shame on me), dus ik weet niet wie mijn favoriet is. Maar ben jij team Warner of Team Adam? Zelf ben ik niet zo gek op magnetische boekenleggers, omdat ik ze niet zo makkelijk te gebruiken vind. Maar desondanks zijn ze zeker wel mooi.

Het volgende item is een Reading Journal voor de maanden juli tot en met december 2018. De Reading Journal is ontworpen door FictionTea Designs en er staat quote art in van Stella’s Bookish Art. Zes maanden lang kan ik alle boeken die ik lees, koop en wil hebben bijhouden. Daarnaast is er ook ruimte om je favoriete quotes op te schrijven. Een super gaaf item, alleen jammer dat het maar voor een half jaar is en niet voor een heel jaar!

Masquerade Mask Necklace & ‘Looking Awesome’ Iron-On Patch

Wauw, gewoon wauw. Toen ik het doosje met het FairyLoot-teken openmaakt had ik niet verwacht dat er zo een mooie ketting in zou zitten. Het is een prachtig masker en deed me helemaal denken aan een prachtig gemaskerd bal, zoals in Romeo & Julia. Heerlijk! Deze ketting ga ik zeker dragen, wat een plaatje is het.

Over het volgende item ben ik iets minder enthousiast. Ik vind het ontwerp van Ink and Wonder mooi en ook de quote is natuurlijk leuk, maar ik heb gewoon niks met een Iron-On Patch. Helaas is dit dus een item dat ik niet zal gaan gebruiken.

Boek van de maand: Grace & Fury – Tracy Banghart

Deze maand zit het boek Grace & Fury van Tracy Banghart in de FairyLoot ‘Rebels in Ballgowns’ box! Ik ben niet helemaal weg van de cover en waarschijnlijk zou ik het in een boekenwinkel niet meegenomen hebben, maar ik heb de synopsis gelezen en die klinkt dan weer wel heel erg leuk. Het is een FairyLoot exclusive en dat betekent dat je deze hardcover nergens anders kan kopen. De UK editie is namelijk een paperback!

Bold, brutal and beautiful, this is a must-read with the glitter and romance of The Selection and the thrilling action and intrigue of Red Queen. In a world where women have no rights, sisters Serina and Nomi face two very different fates: one in the palace, the other on an island prison where women must fight to survive. Serina has spent her whole life preparing to become a Grace – selected to stand by the heir to the throne as a shining example of the perfect woman. But her headstrong and rebellious younger sister has a dangerous secret, and one wrong move could cost both sisters everything. Can Serina fight? And will Nomi win?

Zoals je ziet, zitten er iets minder items in de FairyLoot ‘Rebels in Ballgowns’ box dan normaal. Dit komt denk ik door de prachtige kussensloop die erin zit. Ik vind het dan ook helemaal niet erg, omdat ik nu wel iets heb waar ik heel erg blij mee ben. Zeker omdat er een quote uit Legendary van Stephanie Garber opstaat. Mijn  andere favoriete item uit box is de Masquerade Mask Necklace! Ook vind ik de art die bij het boek gemaakt is erg mooi. Je ziet echt dat er een strijd gaat plaatsvinden tussen de twee zussen, maar wie gaat er winnen?

Wat vind jij van de FairyLoot ‘Rebels in Ballgowns’?

Tagged , ,

1 thought on “Unboxing: FairyLoot ‘Rebels in Ballgowns’

  1. ?? Deze box is echt geweldig, beetje jaloers hier hoor ? en ben het met je eens qua items, buiten de iron-on patch om is alles echt superleuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.