Overig, Unboxing

Unboxing: Fairyloot ‘Oh So Regal’

Het klopt, dit is de unboxing van de Fairyloot december box ‘Oh so Regal’! Dat betekent dus dat jullie de unboxing van de november box ‘Ladies That Slay’ hebben gemist op Magic of Books. Helaas heb ik de november box nog steeds niet ontvangen doordat mijn box alweer (net als die van oktober) terug is gestuurd naar Engeland. Jammer genoeg heb ik deze dus niet ontvangen, maar de Unboxing houden jullie nog wel te goed. Maar gelukkig heb ik de december box wel al ontvangen en die is echt geweldig! Hieronder vind je alle items die in de Fairyloot ‘Oh so Regal’ box zaten.

Full Size Disney Funko Pop

Dit was het allereerste item dat ik uit mijn Fairyloot ‘Oh so Regal’ box haalde! Er zaten zes verschillende Funko’s in de boxen verstopt, dit waren Simba, Rapunzel, Pocahontas, Ariel, Jasmine en Tiana. En ik was echt super blij toen ik zag dat ik Rapunzel & Pascal had ontvangen! Rapunzel is zeker één van mijn favoriete Disney films en Pascal is gewoon zo een super schattige sidekick.

Exclusive Virtuous & Fair Zip Pouch

Deze mooie etui is ontworpen door Miss Phi. Je kan erin bewaren wat je zelf maar wil, van pennen en potloden tot make-up! Op de voorkant van de etui staat een quote uit No Fear van William Shakespeare! Ik hou echt van de verhalen die hij heeft geschreven en heb daarom ook een mooie Barnes & Noble Leatherbound in de kast staan! Deze etui is daarom ook meer dan welkom!

Exclusive Prince Candle

Deze kaars is ontworpen door A Court of Candles. Fairyloot heeft, net als bij de Funko’s, vier verschillende Prince Candles verstuurd. Dit waren Prince Alladin, Prince Charming, Prince Adam en Prince Eric. Ik heb de laatste prins ontvangen en de kaars ruikt heerlijk en past precies bij De kleine zeemeermin! De kaars is lichtblauw/groen met glitters en ruikt lekker fris en zoet.

Exclusive Powerful Notebook

Dit notitieboekje is ontworpen door Stella’s Bookish Art. Het is klein en daarom ideaal om mee te nemen in je tas! Er staat een quote op de voorkant uit de Red Queen, geschreven door Victoria Aveyard. Ik vind dit het minst leuke item uit deze box, ik heb namelijk niet zo heel veel met notitieboekjes. Meestal raak ik ze weer kwijt of vergeet gewoon dat ik er iets in op heb geschreven!

Exclusive Books Rule Enamel Keychain

Deze hele leuke sleutelhanger is ontworpen door Fiction Tea Designs. Op de sleutelhanger staan een stapel boeken met een kroon erop en daaronder staat ‘Books Rule!’. Ik kan het natuurlijk niet anders dan eens zijn met deze geweldige quote. Ik ben gek op boeken en deze sleutelhanger zal zeker aan mijn sleutelbos te vinden zijn! Super leuk item dus!

Bonus Items

In een Fairyloot box zitten meestal ook een aantal bonus items. Dit keer was dat een boekenlegger van War Storm (Victoria Aveyard) en de Rosemarked Sampler. Rosemarked, geschreven door Livia Blackburne, zal pas op 11 juli 2017 verschijnen. Het verhaal gaat over een meisje dat ziek wordt en een soldaat die gebroken is door de oorlog. Ik ben zeker erg nieuwsgierig naar het boek!

Everless – Sara Holland

En dan nu eindelijk het boek dat in de Fairyloot ‘Oh so Regal’ box zat: Everless van Sara Holland. Ik ben hier echt zo blij mee! Ik wilde dit boek al gaan kopen als het in het Nederlands uit zou komen, maar dat hoeft nu niet meer! Sara Holland zal in april op YALFest aanwezig zijn, dus dan kan ik dit boek meteen door haar laten signeren! Dus dat is echt super gaaf!

 

Zoals je vast wel hebt gemerkt na het lezen van deze blog ben ik heel blij met de Fairyloot ‘Oh so Regal’ box van december. Er zitten misschien iets minder items in dan normaal, maar daarom ben ik er nog niet minder gelukkig mee! Ik vind de Full Size Disney Funko Pop zeker het leukste van deze box, omdat ik fan ben van Rapunzel en Pascal. Maar ook de heerlijk ruikende kaars en de sleutelhanger zijn erg leuk! Daarnaast ben ik intens gelukkig met Everless van Sara Holland. Dit boek stond al op mijn verlanglijstje! Het verhaal op de achterkant van het boek doet mij een beetje denken aan de film Time, met Justin Timberlake in de hoofdrol. Ook daarin is tijd een betaalmiddel. Ik ben heel benieuwd hoe Sara Holland dit heeft uitgewerkt in Everless.

Wat vind jij van de Fairyloot ‘Oh so Regal’ box?

Lees ook: Unboxing: Fairyloot ‘Villainous’

Tagged , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.