Overig, Unboxing

Unboxing: FairyLoot ‘Memorable Moments’

Naast de geweldige ‘Letters & Lights ‘Superheroes’ box ontving ik deze maand natuurlijk ook weer een FairyLoot box. Dit keer met als thema: Memorable Moments! Omdat FairyLoot deze maand 2 jaar bestaat is de box paars in plaats van zwart, echt geweldig! Maar nu zijn jullie natuurlijk vast ontzettend benieuwd naar alle goodies (en het boek!) dat in de FairyLoot ‘Memorable Moments’ box zit. Ik zet het graag voor je op een rijtje in deze unboxing!

Cork Bunting & Belles Bookmark and Button

Als eerste vind ik de Cork Bunting van Paladone in de FairyLoot ‘Memorable Moments’ box. Het is een slinger van kurk en daar kan je allemaal mooie momenten uit je leven op vast pinnen. Maar dit kunnen natuurlijk ook boekenleggers zijn! Je mag helemaal zelf weten hoe je het gebruikt Leuk bedacht, maar ik weet niet of het echt iets voor mij is en of ik het wel ga gebruiken. De bonus items van de FairyLoot ‘Memorable Moments’ box zijn dit keer een boekenlegger en button van het boek: The Belles. Dit lijkt mij een ontzettend leuk boek en staat ook op mijn lijstje met nog te kopen boeken! Hoe gaaf is het om controle over schoonheid te hebben? Of is het dat juist niet?

Toast To The Warden of The North Hot Chocolate & Exclusive Bilbo’s Birthday Cake Vegan Soap

De chocolademelk is gemaakt door Eponine. De chocolademelk is een mix van chocola uit Madagascar en Venezuela. Dit is de tweede keer dat er chocolademelk in een FairyLoot box zit die ik heb besteld. De vorige keer was deze geïnspireerd op Percy Jackson en deze keer op Jon Snow uit Game of Thrones. Till & Dill heeft het artwork op de voorkant ontworpen! Ik kan niet wachten om het te proeven. Ook zit er dit keer een zeepje in de box! Deze is gemaakt door Geeky Clean en ruikt naar vanille en aardbei. Mmmm.. lekker! Het is gebaseerd op het verjaardagsfeestje van Bilbo Baggings uit Lord of the Rings! Jammer alleen dat ik het niet kan gebruiken door een allergie.

Exclusive Rune Ceremony Scarf & Exclusive Goblet of Fire Candle

Dit zijn mijn favoriete items uit de FairyLoot ‘Memorable Moments’ box. De sjaal is ontworpen door FictionTea Designs en is echt prachtig! De sjaal is gebaseerd op de Rune ceremonie uit The Mortal Instruments van Cassandra Clare! Op deze sjaal staan runes, zoals: ‘angelic power’, ‘speed’, ‘soundless’, ‘clairvoyance’, ‘fearless’, ‘deflection’, ‘iratze’ en ‘talent’. Dit wordt dus sowieso mijn nieuwe favoriete sjaal. Ook het kaarsje is geweldig. Hij is ontworpen door Paper Flames Candle Co. en ruikt naar chocolade en vers brood. Wat de geur precies te maken heeft met the Goblet of Fire is me niet helemaal duidelijk, maar hij ruikt in ieder geval erg lekker.

State of Sorrow – Melinda Salisbury

En dan nu de onthulling van het boek! Het is…. State of Sorrow van Melinda Salisbury. Ik heb nog niet eerder van het boek gehoord, maar wel van de schrijfster! Ik las van haar De Vergiftigde Gave en die was redelijk vermakelijk. Ik ben dan ook erg benieuwd naar State of Sorrow! Volgens de spoilerkaart zit dit boek vol met politieke intriges, magie, mysterie en een strijd om macht. Klinkt goed! State of Sorrow is officieel alleen in paperback verkrijgbaar, maar speciaal voor FairyLoot is er een exclusieve hardcover uitgebracht! Wat ben ik blij dat ik die heb, ik houd van hardcovers!

Kijk is wat een prachtige cover dit boek heeft zeg, daar word je toch meteen verliefd op! Ik ben erg benieuwd naar het verhaal en hoop dit boek snel te kunnen lezen.

Voor een Anniversary box vond ik de FairyLoot ‘Memorable Moments’ toch een klein beetje tegenvallen. Ik denk dat dit ook gewoon met smaak te maken heeft. Ik vind de Cork Bunting niet echt heel leuk om op te hangen en helaas ben ik ook allergisch voor de zeep. Maar ik ben wel echt ontzettend blij met State of Sorrow van Melinda Salisbury, de Rune Ceremonie Sjaal & de Goblet of Fire kaars! Nou, dit was alweer de unboxing van de FairyLoot ‘Memorable Moments’ box. Nu op naar de volgende box, met als thema: Whimsical Journeys. Can’t Wait!

Wat vinden jullie van de FairyLoot ‘Memorable Moments’ box?

Tagged , , ,

1 thought on “Unboxing: FairyLoot ‘Memorable Moments’

  1. Wauw, allereerst echt hele mooie foto’s! Ik vind de kaars er echt heel tof uit zien en de cover van het boek is echt prachtig 🙂 Ik ben heel benieuwd naar het verhaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.