Overig, Unboxing

Unboxing: FairyLoot ‘All That Sass’

In juli bestelde ik mijn allereerste FairyLoot box en sindsdien ben ik helemaal verkocht. Elke maand komt er nu een cadeautje binnen en is het weer een verassing wat er allemaal in de box zal zitten. Gisteren was het dan eindelijk weer zover: mijn FairyLoot box van de maand september werd bezorgd. Benieuwd naar het boek en de goodies van deze box? Hieronder kan je de unboxing zien van de FairyLoot ‘All That Sass’ box!

High Warlock Candle

Deze kaars, van In The Wick of Time, is geïnspireerd door Magnus Bane uit de Kronieken van de Onderwereld serie. Hij is hartstikke sassy en zeker één van mijn favoriete karakters! De kaars heeft een heerlijke geur: Sandalwood Incense & Lavendel. De dop is ook prachtig weergegeven en past precies bij Magnus Bane!

 

Rattle The Stars Beanie

Voor de eerste keer heeft FairyLoot een Beanie in een box gestopt. De Beanie is geïnspireerd door Celaena Sardothien uit Troon van Glas en ontworpen door Reverie And Ink. Ik ben zelf niet zo van de mutsen en draag ze ook echt zelden, maar ik vind de quote ‘Rattle The Stars’ op de voorkant echt geweldig! Dus wie weet zal ik hem deze winter wel dragen!

 

Nonsense Tote Bag

Dit is sowieso mijn favoriete item uit de ‘All That Sass’ box! Ik wilde al heel erg lang een mooie Tote Bag kopen en deze is gewoon perfect! Hij is ontworpen door Miss Phi en zij heeft zich laten inspireren door Will Herondale uit De Helse Creaties serie. Geweldige quote! Nu kan ik in stijl mijn boeken meenemen!

 

Bad Ideas Notepad

Een blocnote is natuurlijk altijd handig en zeker als er een mooi design op zit zoals bij deze. Het is echt prachtig! Boodschappen doen is opeens helemaal niet meer zo erg als je het op een mooi papiertje kan schrijven! Alexis Lampley liet zich voor de Bad Ideas Notepad inspireren door Nikolai Lantsov uit de Grisha trilogie.

 

Hot Chocolate for Sassy Demi-Gods

Als er iemand lekker sassy is dan is dat natuurlijk Percy Jackson. Deze warme chocolademelk is van Brontie & Co en de verpakking is echt heel leuk. Of de warme chocolademelk ook lekker is weet ik nog niet, want ik moet hem nog proeven! Maar zodra ik het weet zal ik het natuurlijk aan jullie vertellen!

 

Solemnly Swear Magnet

Jep, ik ben een die-hard Harry Potter fan! En daarom ben ik ook echt helemaal weg van deze magneet. Dit item is geïnspireerd door niemand minder dan de Wemel tweeling (hoe kan het ook anders)! De ijskast ziet er opeens een stuk leuker uit met de Solemnly Swear Magneet van Ink and Wonder Designs!

 

Artwork by Taratjah

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen door had wie er op de tekeningen stonden! Maar het zijn: Carswell Thorne uit The Lunar Chronicles (OMG!!) en Delilah Bard uit Shades of Magic. Carswell Thorne krijgt zeker een mooi plekje in mijn slaapkamer bij mijn collectie van The Lunar Chronicles!

 

Bonus items

Er zaten twee bonus items in de ‘All That Sass’ box, namelijk de Gentlemen’s Guide to Vice and Virtue Sampler & de Tower of Dawn boekenlegger. En vooral met de laatste was ik erg blij. Tower of Dawn staat namelijk al in de kast om gelezen te worden!

 

Even The Darkest Stars by Heather Fawcett

Tot slot zit er natuurlijk ook nog een geweldig boek in de FairyLoot box. Deze maand is dat Even The Darkest Stars van Heather Fawcett. Ik kende het boek nog niet, maar het verhaal spreekt mij zeker aan! Er zitten een aantal hee erg sassy karakters in, maar daarnaast kom je ook duistere heksen, kleine draken en vuurdemons tegen! Het is een verhaal vol met avontuur, romantiek en plottwists.

Ik hoop dat je hebt genoten van deze unboxing van de FairyLoot ‘All That Sass’ box. Ik in ieder geval wel, wat een geweldige items zaten er deze maand in. Ik ben vooral heel erg blij met de Nonsense Tote Bag en de Solemnly Swear Magnet.

Wat vind jij van de FairyLoot ‘All That Sass’ box?

Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.