Overig, Unboxing

Unboxing: Celebrate Books ‘Valentine: Box for Booklovers’

Gisteren viel de Celebrate Books ‘Valentine: Box for Booklovers’ eindelijk op de mat. Ik was heel erg benieuwd naar deze box, dit is namelijk de eerste keer dat ik iets van Celebrate Books heb mogen ontvangen! In de ‘Valentine Special’ zat geen boek, alleen maar boekige goodies (meer dan 10!) en dat ook nog is op de ‘Dag van de Liefde’! Gelukkig kwam deze box al op 13 februari binnen, zodat ik op Valentijnsdag de inhoud van de box met jullie kan delen! In deze unboxing zet ik dus alle goodies uit de Celebrate Books ‘Valentine: Box for Booklovers’ voor jullie op een rijtje!

Magnetische boekenlegger

Laat ik beginnen met deze magnetische boekenlegger van Celebrate Books. Dit is de eerste magnetische boekenlegger die ik aan mijn collectie mag toevoegen en de quote ‘I spend my life crushed beneath my TBR pile’ is erg treffend op dit moment. Mijn TBR-lijstje is namelijk onwijs lang en er liggen nog ontzettend veel boeken op mij te wachten om gelezen te worden!

Bookstagram Cards

Het volgende item in deze Celebrate Books ‘Valentine: Box for Booklovers’ zijn een soort van Bookstagram Cards. Het zijn drie verschillende ontwerpen: With Booklove, Let’s Celebrate en Hooray it’s a Book. Van elk ontwerp zitten er twee kaartjes in (dus in total zijn het zes kaartjes)! Deze Bookstagram Cards kan ik zeker wel een keertje gebruiken om mijn foto’s op Instagram een beetje op te leuken.

Boekenlegger

Dit is wel een hele schattige boekenlegger, maar het voelt een beetje fragiel aan. Ik ben bang dat als ik hem te vaak zou gebruiken hij doormidden breekt of dat ik hem misschien verbuig. Voordeel is wel dat ik denk dat je boek niet beschadigd raakt als je deze boekenlegger gebruikt. Ook het ontwerp is natuurlijk heel lief. Ik denk dat ik deze boekenlegger sneller zal gebruiken dan de magnetische!

ABC Cards for Booklovers

In deze set vind je een vijf meter lang lint/touw, alle letters plus nog negen verschillende boekige symbolen. Hiermee kan je bijvoorbeeld je boekenkast versieren of gewoon je kamer, maar het is ook hartstikke leuk om te gebruiken tijdens een verjaardag. Gelukkig kan je de kaartjes hergebruiken, je kan de tekst namelijk zo vaak veranderen als je zelf wil. Daarnaast zit er van elk populair fandom wel iets in!

Notitieboekje + potlood + buttons

Deze goodies bespreek ik even samen, omdat er niet zo veel over te zeggen valt. Een notitieboekje is natuurlijk altijd wel handig en ook een potlood zal iedereen wel kunnen gebruiken. Zelf gebruik ik niet echt buttons, maar ik vind deze wel grappig! Ze passen alle drie mooi bij elkaar, maar ze zijn een klein beetje saai. Ze voelen een beetje als papier aan, dus dat vind ik wel erg leuk gedaan!

The Iron King art

Ik moet jullie helaas gaan bekennen dat ik The Iron Fey-serie van Julie Kagawa, Sara Gundell en Lidia Chan niet gelezen heb. Desondanks vind ik het wel hele gave fanart! Ik heb even op internet rondgesnuffeld en ik denk dat het Ash en Meghan zijn, maar dat weet ik niet echt zeker. Dus als iemand een idee heeft wie deze personages zijn, laat het me dan vooral even in de comments weten!

Belle en het Beest art

Dit is denk ik wel één van mijn favoriete items uit de ‘Valentine: Box for Booklovers’! Ik vind het gewoon een erg schattige art, zeker met Chip die achter Belle op de boekenkast staat. Ik vind het jammer dat er niet bij staat wie het gemaakt heeft (dus als je dit weet, laat het me weten)! Belle en het Beest is toch wel één van mijn favoriete sprookjes en deze art krijgt zeker een mooi plekje in mijn boekenkast!

Tasje voor booknerds

Dit tasje is denk ik wel mijn favoriete item uit deze box! Het is een ideaal formaat om mee te nemen als je weggaat en er passen zeker wel minimaal twee boeken in. De quote ‘Reading is my Superpower‘ vind ik ook echt heel erg leuk gevonden. Het leuke is ook dat de tas niet van linnen is, maar van een soort vilt. Dat is eens een keertje wat anders dan de standaard tote bag die je meestal voorbij ziet komen!

 

Conclusie: Ik ben vooral blij met de Bookstagram Cards, de ABC Cards for Booklovers, de art van Belle en het Beest en het tasje! Eigenlijk vind ik alle items op zich wel leuk, maar ik vind ze alleen niet echt bij het thema van deze box passen. Ik vind het jammer dat er zo weinig fandom items in de Celebrate Books ‘Valentine: Box Booklovers’ zitten! Bij een Valentijnsbox had ik namelijk toch iets meer liefde verwacht. Bijvoorbeeld door goodies van Feyre & Rhysand, Scarlet & Wolf of Emma en Julian (om maar iets te noemen).

 

Ondanks dat de box niet helemaal is wat ik ervan verwacht had, ben ik er best blij mee! Ik kan namelijk zien dat de Celebrate Books ‘Valentine: Box Booklovers’ met zorg is samengesteld en dat de meiden hun best hebben gedaan. Ik kan dan ook niet geloven dat ze met Celebrate Books gaan stoppen door o.a. de negatieve reacties van andere boekbloggers. Maar hier zal ik binnenkort nog een aparte blog over schrijven!

Ik hoop dat jullie weer van deze unboxing hebben genoten!

Wat vinden jullie van de Celebrate Books ‘Valentine: Box Booklovers’?

Tagged , ,

2 thoughts on “Unboxing: Celebrate Books ‘Valentine: Box for Booklovers’

  1. Mooie unboxing weer! Ik vind die slinger met letters en kaartjes erg leuk eruit zien! De Belle & Beest illustratie is ook echt heel mooi. Ik vind het ook echt jammer dat Celebrate Books stopt..

    1. Dankjewel? Ik vind het echt hartstikke jammer, maar vooral ook zonde dat ze stoppen! Maar ik heb een aantal blogs gelezen en snap wel dat ze er daardoor geen zin meer in hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.