Overig, Unboxing

Unboxing: Celebrate Books ‘Royals #1’ box

Zoals de meesten wel weten gaat Celebrate Books in hun huidige vorm stoppen, dat betekent dat er hoogstwaarschijnlijk geen maandelijkse boxen meer zullen komen. Ik heb dan ook besloten om de laatste 2 boxen van juli & augustus te bestellen. Een paar dagen geleden ontving ik de eerste en dat was de ‘Royals #1’ box! Ik had al een vermoeden welk boek er in de box zou zitten. Benieuwd of dat vermoeden klopte en wat er allemaal nog meer in de box zat? Je leest het in deze blog!

Killing Your Darlings & Dorian fanart

Het eerste item dat ik uit de Royals #1 box van Celebrate Books pak is het boekje ‘Killing Your Darlings’. Naar mijn idee een beetje gek om in deze box te stoppen, het past niet echt bij het thema. In het boekje staan allemaal foto’s van knuffels die kapotgemaakt zijn door Flip. Op zich is het grappig om een keertje door te bladeren, maar verder vind ik het geen bijzonder leuk item.

Zoals jullie misschien wel weten heb ik Throne of Glass van Sarah J. Maas nog steeds niet gelezen, ondanks het feit dat de A Court Of Thrones and Roses-serie een all-time favourite is! Toch ben ik erg blij met de fanart van Dorian. Ik weet namelijk wel bijna zeker dat ik ToG geweldig ga vinden en dan kan je niet genoeg fanart hebben natuurlijk.

 ‘De Selectie’ Tote Bag & ‘Throne of Glass’ boekenlegger

Wauw! Wat een geweldige Tote Bag van De Selectie zit er in de Celebrate Books ‘Royals #1’ box! Er staat echt een super leuke quote uit het boek De prins & de lijfwacht op: ‘Cinderella never asked for a prince. She asked for a night off and a dress’. Love it! En ook de kleur van de letters vind ik erg mooi. Het is weer eens iets anders dan gewoon zwart.

Ook de Throne of Glass boekenlegger, ontworpen door het Vlaamse bedrijf Toujoux vind ik erg leuk. In eerste instantie dacht ik dat het wel een beetje te dik zou zijn voor tussen een boek, maar dat valt eigenlijk heel erg mee. Ik zou alleen niks op je boek leggen als deze boekenlegger ertussen zit, anders dan zal je boek wel een beetje verbuigen. Op de foto zie je het niet zo goed, maar onder het kroontje staat: ‘Fire-breathing Bitch Queen‘.

Selectie-boekenleggers

Dit zijn de eerste 2 parelmoer Selectie-boekenleggers uit de set. De derde boekenlegger die nog bij deze set hoort, zit in de Celebrate Books ‘Royals #2’ box van augustus. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat toch een beetje jammer vind, je wordt hierdoor namelijk echt verplicht om de volgende box ook te kopen. Anders is de set namelijk niet compleet. Verder vind ik het wel een erg leuk item, omdat ik De Selectie boeken van Kiera Cass heb verslonden!

Extra boek: Tweedehands Vleugels – Vanessa Gerrits & Kwartetset

In 50% van de Celebrate Books ‘Royals #1’ boxen zat een extra boek: Tweedehands Vleugels van Vanessa Gerrits. Ik ben één van de gelukkigen bij wie dit boek in de box zat. Dus deze maand kreeg ik niet één boek, maar twee boeken! Hier ben ik dan ook ontzettend blij mee, vooral omdat het boek mij ontzettend leuk lijkt! Het verhaal gaat over Max en Lucy. Hij is een Kraai, zij een Engel. Hij heeft vleugels nodig, zij verliest alles met haar vleugels. Ze sluiten een ongewone alliantie met elkaar!

In deze box zat wederom een kwartetset, het is inmiddels de vierde set die ik heb ontvangen. Ik kan er dus nog lang geen kwartet mee spelen en dat vind ik dan ook jammer. Ik hoop dat Celebrate Books de andere sets ook los gaat verkopen, zodat iedereen het kwartetspel compleet kan krijgen! Op de kaarten, staan de huizen van Zweinstein. De illustraties zijn heel mooi en super schattig!

Boek van de maand: Royals – Rachel Hawkins & Bijbehorende Quote-kaart

Jaaaaa!! Het boek van de maand is Royals van Rachel Hawkins, zoals ik al had verwacht. Hier ben ik ontzettend blij mee, deze stond namelijk al op mijn lijstje. Hoe kan dat ook anders met deze tekst in de samenvatting: ‘1 Schots kasteel, 1 kroonprins, 1 verloving en 2 te krappe pumps’? Toen ik dat las, was ik meteen verkocht! Ook de bijpassende Quote-kaart is natuurlijk erg leuk om erbij te hebben!

Kortom, zoals je hebt gelezen ben ik best wel blij met deze box van Celebrate Books! Er zitten allemaal leuke items in en ook de boeken vallen in de smaak. Ik hoop Royals zeker snel te kunnen lezen, zodat ik jullie er meer over kan vertellen! Ik ben benieuwd naar de volgende (en tevens) laatste box van Celebrate Books in augustus!

Wat vind jij van de Celebrate Books ‘Royals #1’ box?

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.