Overig

Nieuwe onthullingen over Fantastic Beasts and Where to Find Them 2

We moeten nog wel even wachten, nog een jaar om precies te zijn, maar er wordt toch al steeds meer bekend over het vervolg op Fantastic Beasts and Where to Find Them. We weten al dat Grindelwald weer ontsnapt is en Perkamentus is de enige die hem kan tegenhouden. Hiervoor heeft hij wel de hulp van Newt Scamander nodig. Maar er zijn nu nieuwe onthullingen en ik vind het natuurlijk super leuk om jullie hiervan op de hoogte te stellen (als Harry Potter fan!).

Op het Twitter account van Fantastic Beasts verschijnen er af en toe foto’s over de (al dan niet) nieuwe film en nou heb ik in twee heel belangrijke dingen ontdekt! Ten eerste zal er hoogstwaarschijnlijk een nieuw personage te zien zijn in Fantastic Beasts and Where to Find Them 2! Nu vraag jij je natuurlijk meteen af wie dat nou kan zijn! Bekijk snel de foto hieronder:

De initialen N.F. zijn wel heel duidelijk te zien op deze foto! En de tekst die erbij staat verraad natuurlijk alles: De enige echte maker van de Steen der Wijzen. Het kan niet anders dan dat het over Nicolas Flamel gaat! Het zou natuurlijk geweldig zijn als we eindelijk met de grote Nicolas Flamel kennis gaan maken! En hopelijk komen we er ook achter welke geheimen er in zijn koffer schuilen. Maar dat is nog niet alles. Ten tweede denk ik dat Credence Barebone zijn leven zal gaan beteren.

Zoals jullie wel weten was Credence Barebone de slechterik in Fantastic Beasts and Where to Find Them, dit kwam vooral door de Obscurus. Het gerucht gaat nu dat Newt Scamander Credence Barebone zal verlossen van de Obscurus, waardoor hij het boek van Newt Scamander zal gaan uitgeven. Volgens de bovenstaande foto lijkt dit wel te kloppen, aangezien de boeklancering plaats zal vinden in de uitgeverij Obscurus Books!

Wat vind jij van deze nieuwe onthullingen over Fantastic Beasts and Where to Find Them 2?

Bron: twitter.com, Warner Bros.

Tagged ,

1 thought on “Nieuwe onthullingen over Fantastic Beasts and Where to Find Them 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.