Overig, Tips!

Mijn favoriete bookish goodies van Letters & Lights

In de maanden april, mei & juni was ik een rep voor Letters & Lights. Ik heb een aantal hele leuke bookish goodies mogen ontvangen van Emmy en vandaag is het tijd om mijn favoriete bookish goodies van Letters & Lights in het zonnetje te zetten. Het was moeilijk, maar ik heb 7 items uitgekozen die ik het allerleukste vind. Ik zet ze hieronder voor je op een rijtje!

‘Rhysand’ kaars

Ik ben natuurlijk helemaal gek van de Hof van Doorns en Rozen-serie, geschreven door Sarah J. Maas, en dus ben ik stapelverliefd op de ‘Rhysand’ kaars. Aangezien Rhys ook mijn favoriete personage uit de serie is en ik een kleine crush op hem heb kon dat natuurlijk niet anders. De geur van deze kaars is jasmijn en ik vind de kaars naar een lekker zeepje van vroeger ruiken. De kaars roept bij mij dus ook nog eens heerlijke nostalgische gevoelens op!

‘Always’ Boekenlegger lint

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat Harry Potter mijn all-time favourite boekenserie is! Als een kind zo blij was ik dan ook toen ik het pakketje openmaakte en zag dat Emmy het ‘Always’ Boekenlegger lint erin had gestopt. Mijn favoriete quote staat op het bedeltje: ‘After all this time? Always.’ en aan de andere kant hangt de patronus van Lily en Snape! Ik vind deze boekenlegger echt ontzettend leuk en origineel bedacht. Ik zal hem zeker regelmatig gebruiken!

‘Currently Reading’ kaars

Omdat ik altijd wel iets aan het lezen ben, is de ‘Currently Reading’ kaars van Letters & Lights natuurlijk onbreekbaar en behoort deze tot mijn favoriete bookish goodies. Deze kaars heeft een hele aparte en frisse geur. De kaars ruikt namelijk naar rozemarijn en mint. Ik kan er niet meer over zeggen dan dat het heerlijk ruikt!

‘The the stars who listen’ onderzetters

Next up! Deze geweldige onderzetters zijn geïnspireerd door Hof van Mist en Woede. Mijn favoriete quote uit dit boek staat op deze onderzetters en ik vind ze geweldig. De onderzetters zijn van karton en kun je vergelijken met de bierviltjes die in de kroeg liggen. Super origineel natuurlijk, ik ben ze nog niet eerder ergens tegengekomen! Stiekem zal ik ze waarschijnlijk niet gebruiken als onderzetters, maar zet ik ze in mijn boekenkast neer en gebruik ik ze op mijn foto’s voor Bookstagram!

‘Magic’ kaars (klein)

Dit is één van de nieuwere items uit de Letters & Lights shop! Het is de eerste kleine kaars die je in deze shop kunt kopen en is ontzettend schattig. Maar het allerbelangrijkste is dat de kaars ook nog eens ontzettend lekker ruikt en de art op de voorkant vind ik echt ontzettend leuk! De ‘Magic’ kaars staat dus met recht tussen mijn favoriete bookish goodies van Letters & Lights.

‘Velaris’ thee

Heel erg verrassend zal het voor jullie niet meer zijn dat er nog een item van de Hof van Doorns en Rozen-serie tot mijn favorieten behoort. Dit keer is het geen kaars of boekenlegger, maar thee! Wat zou ik Velaris graag een keertje willen bezoeken, maar totdat gaat gebeuren kan ik in ieder geval genieten van deze lekkere thee!

‘Hermelien’ Quote kaart

Last but definitely not least is de ‘Hermelien’ Quote kaart. Net als Hermelien ben ik natuurlijk gek op lezen. Vroeger toen ik jonger was ging ik regelmatig naar de bibliotheek om er boeken uit te zoeken die ik wilde lezen. Negen van de tien keer waren dat griezelboeken van Paul van Loon of gewoon andere leuke fantasie boeken!

Tip: Met de kortingscode ‘magicofbooks10’ krijg je maar liefst 10% korting op je bestelling bij Letters & Lights. De code is nog geldig tot het einde van de maand, dus maak er snel gebruik van!

Wat is jouw favoriete bookish goodie van Letters & Lights?

Tagged , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.