Overig

Er komen 15 live-action Disney films aan!  

Zoals jullie misschien al een klein beetje weten ben ik gek op sprookjes! Ik was dan ook super blij dat films zoals Beauty and The Beast , Cinderella en Jungle Book een live-action versie kregen! Mijn verwachtingen voor deze Disney films waren daarom ook echt super hoog en ik kan jullie vertellen dat die verwachtingen zeker zijn uitgekomen! Vooral de live-action versie van Beauty and The Beast was adembenemend! Maar er komen er meer…

Dromen jullie er ook van om meer live-action Disney films te kunnen bewonderen? Ik wel. Gelukkig komen dromen bij Disney altijd uit: er komen namelijk nog (minstens) 15 live-action Disney films aan! Hoe leuk is dat?!

 1. Christopher Robin

In deze film zullen we een volwassen Christopher Robin zien, die een baan heeft! De rol van Christopher Robin is weggelegd voor Ewan McGregor (hij speelde Lumière in de live-action versie van Beauty and the Beast). Hij zal zijn oude jeugdvriend Winnie the Pooh weer tegenkomen en hem helpen om zijn verloren vrienden te vinden!

Verwacht: 3 augustus 2018

 1. Mulan

Deze live-action Disney film zal gebaseerd zijn op het originele verhaal van de tekenfilm. Mulan vermomt zich als een man om op die manier, samen met haar draakje Mushu, te vechten in de oorlog! We moeten nog even wachten op de acteurs die in deze film gaan spelen, maar als het goed is zullen deze niet gewhitewashed worden!

Verwacht: 2 november 2018

 1. Mary Poppins Returns

De eerste film van Mary Poppins stamt alweer uit 1964, het wordt dus weleens tijd voor een vervolg! In het tweede deel zal Emily Blunt de rol van Mary Poppins spelen. Zij gaat op bezoek bij de volwassen Jane (Emily Mortimer) en Michael Banks (Ben Whishaw). Mary Poppins gaat ervoor zorgen dat ze de deugden van magie weer zullen ontdekken!

Verwacht: 25 december 2018

 1. Cruella

We kennen deze slechterik natuurlijk uit de 101 dalmatiers. Het is altijd leuk om een film te zien over de slechterik! Waarschijnlijk komen we erachter waarom Cruella slecht is geworden, net zoals bij Malificent. Er gaan geruchten dat Emma Stone de rol van Cruella zal gaan spelen.

Verwacht: 2018

 1. Peter Pan

Van deze film zijn natuurlijk al een paar live-action versies verschenen, maar iets zegt me dat deze toch wel heel erg leuk gaat worden! David Lowery (Pete’s Dragon) zal de film gaan regisseren en Toby Hallbrooks zal het script schrijven!

Verwacht: 2018

 1. Dumbo

Ik ben er echt heel erg benieuwd naar hoe ze de kleine Dumbo gaan laten vliegen in de live-ation versie. Maar met zo een grote regisseur moet dat wel goed komen. De enige echte Tim Burton gaat namelijk de live-action film van Dumbo regisseren! Maar dat is niet het enige goede nieuws, Dumbo heeft namelijk ook een sterrencast met o.a. Colin Farrell, Eva Green, Michael Keaton en Danny DeVito.

Verwacht: 29 maart 2019

 1. Aladdin

Ik had het wel geweten hoor als ik drie wensen had gekregen van een Geest. Ook Aladdin komt er wel mee uit de voeten, maar wenst hij wel de juiste dingen. Op dit moment zijn de makers al begonnen met de productie van de live-action Disney film van Aladdin. Guy Ritchie zal de film regisseren, Mena Massoud zal te zien zijn als Aladding, Naomi Scott als Jasmne, Marwan Kenzari (een nederlander!) als Jafar en Will Smith als Genie!

Verwacht: 24 mei 2019

 1. De Leeuwenkoning

‘Hakuna Matata, what wonderful phrase. Hukana Matata, ain’t no passing craze.’ Dit van Timon en Pumbaa blijft dagen door je hoofd spoken! In deze CG-animatie film zullen we Donald Glover zien als Simba, Seth Rogen als Pumbaa, Billy Eichner als Timon en James Earl Jones als Mufasa te zien krijgen. Wie Nala, Scar, Rafiki en Zazou spelen is helaas nog niet bekend.

Verwacht: 19 juli 2019

 1. De kleine zeemeermin

Vroeger droomde ik er soms weleens van om een zeemeermin te zijn. Wees eerlijk: wie deed dat nou niet? Helaas is mijn droom nooit uitgekomen en blijft het bij het kijken van de film! Gelukkig komt er een live-action versie van De kleine zeemeermin. En ook deze live-action Disney film heeft een sterrencast! Sara Bareilles zal de rol van Ariel vertolken, Rebel Wilson die van Ursuka, Darren Criss is te zien als Prins Eric, Titus Burgess als Sebastian en John Stamos als Chef Louis.

Verwacht: Onbekend

 1. Tinker Bell

Deze kleine sidekick van Peter Pan krijgt gewoon een eigen film. In het begin was ze niet zo heel lief voor Wendy, maar daar kwam toch wel snel verandering in! En sindsdien zouden wij ook wel zo een kleine fee willen hebben die ons beschermd! Over deze film is eigenlijk nog bijna helemaal niks bekend, behalve dan dat Reese Whiterspoon te zien zal zijn als Tink! Dat is voor mij al meer dan genoeg om te weten dat ik deze film MOET zien!

Verwacht: Onbekend

 1. Pinokkio

De lieve kleine pinokkio heeft vroeger toch wel het hart van iedereen verovert? Ook al vertelde hij af en toe een leugentje, zijn hart zat op de goede plek! Deze film is helaas nog in het beginstadium en de geruchten dat Sam Mendes (Skyfall en Spectre) de film zal gaan regisseren zijn nog niet bevestigd.

Verwacht: Onbekend

 1. James and the Giant Peach

Ook over deze film is nog niets bekend, maar het schijnt dat ook Sam Mendes gevraagd is om deze live-action film over James en zijn insectenvrienden te regisseren.

Verwacht: Onbekend

 1. Oliver Twist

In 2016 werd bekend dat Ice Cube heeft getekend voor deze live-action musical film. Er wordt gezegd dat hij Oliver Twist gaat produceren en er een grote rol in speelt. Maar sindsdien hebben we helaas niks meer gehoord over de film!

Verwacht: Onbekend

 1. The Sword in the Stone

Het script van The Sword in the Stone zal door niemand minder dan Bryan Cogman, schrijver en producer van Game of Thrones, worden geschreven! De productie van deze film zal toebedeeld worden aan Brigham Taylor. Ik ben echt heel erg benieuwd naar deze film, maar ik hou dan ook heel erg van magie!

Verwacht: Onbekend

 1. Genies

Genies is de prequel van Aladdin. Deze live-action Disney film zal zich afspelen in het rijk van de Genies en we komen erachter waarom Geest in de lamp is belandt.

Verwacht: Onbekend

Naar welke Live-action Disney film kijk jij het meeste uit?

Bron: bookstr.com, Disney

Lees ook: Deze 10 sprookjes zijn eigenlijk veel duisterder dan je dacht

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.