Book Tag, Overig

Book Tag | Books and Disney

Op Instagram word ik met regelmaat getagd door allemaal lieve bookstagrammers! Als ik er genoeg tijd voor heb dan neem ik even een kijkje tussen mijn Book Tags en kies ik er eentje uit. Nu lijkt het me ook leuk om hier ook af en toe een blog over te schrijven! Laatst ben ik door Thesilverbooksoul (Leen Gilis) getagd om de Book Tag ‘Books and Disney’ te doen en het was ontzettend leuk om deze in te vullen!  

?Cruella De Vil (a book that made you angry): Eerste Leven – Gena Showalter

Dit boek maakt mij niet boos omdat het slecht is, maar omdat een ontzettend lief, geweldig en zorgzaam personage doodgaat. Toen ik dit las dacht ik echt waarom?! Wie laat nou iemand doodgaan die zo een grote rol heeft in Eerste Leven? Nou, dat is dus Gena Showalter. Desondanks heb ik genoten van het boek!

?Queen of Hearts (a book that made you cry): Harry Potter – J.K. Rowling

Jep, J.K. Rowling heeft me regelmatig aan het huilen gebracht met haar Harry Potter-serie. Ik kon mijn tranen niet bedwingen toen Dobby en Hedwig doodgingen. En laten we natuurlijk ook Perkamentus, Remus Lupin, Tonks, Sirius Zwarts, Sneep en Fred Wemel niet vergeten!

? Scar (a book that you wouldn’t read again): Aan het Hof van Eden – Joelle Charbonneau

Aan het Hof van Eden is geen slecht boek, maar het staat nou ook weer niet bovenaan mijn re-read lijstje! Het begin van het verhaal is ontzettend traag, pas over de helft van het boek begint er eindelijk iets te gebeuren. Daarnaast ontstaan er wel ontzettend snel scheuren in de band van de hoofdrolspelers en dat is toch een beetje onrealistisch!

?Jafar (a book that made you wish you were in the story): Hof van Mist en Woede- Sarah J. Maas

Al was het alleen maar om Rhysand een keertje in het echt te ontmoeten. Maar daarnaast lijkt het mij ook gewoon ontzettend gaaf om een Hoge Fae te zijn en dan natuurlijk het liefste in het Nachthof, want wie zou er nou niet in het prachtige Velaris willen wonen?!

?Ursula (a book that you recommend to everyone): De Royals: Verleiding – Erin Watt

Als je een beetje van sexy boeken houdt is dit een boek dat je gewoon echt MOET lezen! Ik heb ontzettend van dit boek genoten. Ik kan maar geen genoeg krijgen van die onwijs leuke Reed. En het is bijna zover! 13 maart ligt het derde deel, Geheimen, in de winkel. Natuurlijk heb ik een pre-orde geplaatst en 13 maart lig ik letterlijk onder de brievenbus te wachten op dit boek!

Ik hoop dat jullie mijn allereerste blog over een Book Tag leuk vonden! Natuurlijk hoop ik hier vaker een artikel over te schrijven, je gaat toch weer op een hele andere manier naar boeken kijken hierdoor! Ken jij nog een leuke Book Tag? Laat het me vooral weten of tag mij gewoon op Instagram!

Vul jij weleens een Book Tag in?

Tagged ,

1 thought on “Book Tag | Books and Disney

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.