Overig

Bloggerslunch: Voorlopers. De kracht van velen (Mirjam Hildebrand)

In januari stuurde Mirjam Hildebrand mij al een berichtje op Facebook met de vraag of ik het leuk zou vinden om naar de bloggerslunch van Voorlopers. De kracht van velen te komen. Omdat ik genoten heb van het eerste deel wilde ik daar natuurlijk ontzettend graag bij zijn! Het liep bijna helemaal anders doordat ik vrij moest vragen, maar gelukkig heeft Mirjam geregeld dat ik toch mocht komen. Echt ontzettend lief natuurlijk!

Op 11 mei kreeg ik van Mirjam te horen dat ik aanwezig mocht zijn bij de bloggerslunch van Voorlopers. De kracht van velen! Die dag kreeg ik  ook het e-book toegestuurd en ik heb toen mijn best gedaan om er nog iets van te lezen. Ik ben tot en met hoofdstuk 5 gekomen, dus dat vond ik eigenlijk nog best netjes. Wat ik tot nu toe heb gelezen van Voorlopers. De kracht van velen was erg spannend. Emma keert namelijk terug naar Precursor, waar ze moet deelnemen aan de Cirkelceremonie. Dit is een ceremonie om Voorlopers met elkaar te verbinden, maar het loopt allemaal net even anders. Drie bewoners vallen bewusteloos neer en wanneer zij weer wakker worden, zijn zij hun Voorlopersvaardigheden kwijt.

Zaterdag 12 mei was het dan eindelijk zover! De bloggerslunch van Voorlopers. De kracht van velen vond om 12:30 uur plaats in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord. Het is echt een super mooie locatie en het zonnetje scheen volop! Toen ik aankwam waren Jisca van Kluitman en Petra & Ilse van bookish.twin.reads al aanwezig! Terwijl we een beetje met elkaar aan het kletsen waren kwamen de andere bloggers binnendruppelen: Nienke & Denise van Kinderboeken, Willemijn van Jufwillemijnopallstars, Julia van readjunkie.com, Anneke en Wendy van vrouwenthrillers.nl en Kim van openbooks! En natuurlijk ook Mirjam Hildebrand.

Toen iedereen aanwezig was kon de lunch beginnen! Er werden een aantal grote houten planken op tafel gezet met allemaal lekkere dingen voor op brood. Er lag onder andere tzatziki, hummus, tapenade van olijven, tonijnsalade, pastrami en mozzarella op (en laten we ook de tortillachips met guacamole niet vergeten)! Het was allemaal overheerlijk en iedereen heeft er volgens mij wel van genoten!

Dit was de lunch:

Na de lunch heb ik ook nog even gezellig met Mirjam gekletst, al hebben we het niet echt over Voorlopers. De kracht van velen gehad. Dit kwam natuurlijk wel een beetje doordat ik nog niet zoveel van het boek had gelezen. Maar wat ik wel een heel klein beetje te weten ben gekomen, is haar idee over Voorlopers 3! Misschien gaat Emma in het volgende boek naar een ander continent reizen, waar natuurlijk ook Voorlopers wonen. Wie weet reist ze wel naar Zuid-Amerika, waar je kan survivallen. Een compleet nieuw avontuur, waar ik nu al nieuwsgierig naar ben! Maar niks is zeker en Mirjam is er nog volop over aan het brainstormen! Het was zo gezellig dat ik Mirjam eigenlijk geen enkele vraag heb gesteld, maar later heeft ze toch nog deze twee vragen voor mij beantwoord:

Zou jij zelf een Voorloper willen zijn? Waarom wel of waarom niet?

Ik zou wel graag een Voorloper willen zijn, maar wel op voorwaarde dat ik mezelf goed kan beschermen tegen alle indrukken en invloeden. Het lijkt me heel gaaf om een dierbare band te hebben bijvoorbeeld en om met iemand te kunnen praten zonder het hardop uit te spreken.

Met welke Voorloper zou je weleens een dag van leven willen ruilen? Waarom?

Als ik een dag zou kunnen ruilen, dan toch met Emma. Die ken ik het beste en het lijkt me gaaf om haar dan ook echt eens te zijn.

Aan het eind van de middag zijn we nog allemaal met Mirjam op de foto gegaan en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Het was een ontzettend gezellige middag en ik heb ervan genoten! Op 27 mei is de boekpresentatie van Voorlopers. De kracht van velen en ook daar ben ik natuurlijk bij! Binnenkort verschijnt er nog een recensie van Voorlopers. De kracht van velen op Magic of Books.

Ben jij benieuwd naar Voorlopers. De kracht van velen?

Tagged , , ,

1 thought on “Bloggerslunch: Voorlopers. De kracht van velen (Mirjam Hildebrand)

  1. Klinkt als een gezellige dag! Het eten ziet er in iedergeval al goed uit. Ik heb Voorlopers nog steeds niet gelezen, maar ik ben wel erg benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.