Films, Magic of Five

Magic of Five: Animatiefilms

Het is weer tijd voor een nieuwe Top 5. Dit keer zet ik animatiefilms op een rijtje die ik het beste, leukste, grappigste of mooiste vond. De doelgroep van animatiefilms mogen dan misschien kinderen zijn, maar dat neemt niet weg dat ik er gek om ben en het heerlijk vind om naar te kijken! Samen met mijn vriend lachen we heel wat af tijdens het kijken van animatiefilms!

1. Minions

Met stip op nummer 1 staan natuurlijk de Minions! Stiekem hoort Dispicable Me hier natuurlijk ook bij. Ik ben gek op die kleine gele mannetjes met hun eigen taaltje. In Minions krijgen we het begin van het verhaal te zien, we komen erachter wat de Minions allemaal hebben gedaan voordat ze bij Gru in dienst kwamen. Heerlijk om te zien bij welke slechteriken ze zich allemaal hebben aangesloten. En daarnaast zit de film natuurlijk vol met humor!

2. Trolls

Dit is echt een ontzettend leuke animatiefilm en het liedje ‘I Got This Feeling’ van Justin Timberlake blijft maar door je hoofd heen spoken! In Trolls danst en zingt iedereen de hele dag, behalve Branch. Samen met de meest gelukkig trol ooit, Poppy, gaat hij op reis om hun vrienden en familie te redden uit de klauwen van de gemene Bergens. Trolls is echt een film waar je vrolijk van wordt. Dus zit het even niet mee dan is deze film ideaal om te kijken!

3. Hotel Transylvania

Zoals jullie wel weten ben ik gek op griezelige dingen en daarom mag Hotel Transylvania natuurlijk niet ontbreken in Mijn Top 5 met animatiefilms! In het hotel komen natuurlijk allemaal monsters, zombies en weerwolven te gast en de eigenaar is een vampier! Hij wil zijn dochter koste wat het kost beschermen tegen de mensen. Dit levert hilarische scènes op waarbij je regelmatig in de lach schiet!

4. Hoe tem je een draak

Toothless is de allerschattigste draak die je ooit te zien zal krijgen (totdat hij zijn tanden laat zien natuurlijk)! Toothless wordt de draak van de dappere Hiccup. Zijn vader is een grote Viking en hoopt dat zijn zoon op een dag de leiding op zich kan nemen. Helaas is Hiccup heel anders en heeft hij niet de ambitie om een grootse krijger te worden. Toch komt er veel druk op zijn schouders te liggen als hij de moederdraak moet verslaan om zijn huis te beschermen!

5. Sing

De laatste film in deze Top 5 is Sing! Wat een heerlijke film is dit, ik zie nog hoe het varkentje helemaal losgaat op een nummer van Lady GaGa! Buster Moon moet ervoor zorgen dat zijn theater blijft bestaan en dat doet hij door een zangwedstrijd te organiseren. Iedereen is welkom om auditie  te doen, maar er zijn er maar een paar die echt mogen meedoen aan de wedstrijd. Sing is een heerlijke film om samen met de familie op de bank te kijken.

Wat is jouw favoriete animatiefilm?

Bron Beeld: Illumination

Tagged , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.