Magic of Five

Magic of Five: Ongelezen boeken uit mijn boekenkast #1

Het is eindelijk weer tijd voor een Magic of Five. Mijn boekenkast staat vol met allemaal boeken die ik nog niet gelezen heb. Sommige boeken heb ik zelf gekocht en andere boeken heb ik gekregen. In deze Magic of Five ga ik de eerste vijf ongelezen boeken die ik in mijn boekenkast tegenkom met jullie bespreken! Wil ik ze heel graag lezen? Of denk ik van nah, die mag nog wel even wachten? Ik vertel het je hieronder!

1. Wat jij niet ziet – Sarah Pinborough

Anderhalf jaar geleden las ik de Young Adult thriller, 13 minuten, en dat vond ik een onwijs goed boek. Mijn vriend had dit onthouden en vorig jaar kreeg ik voor kerst het boek Wat jij niet ziet! Ik wist eerst nog niet zo goed waar het boek over ging, maar de synopsis klink goed. Op de achterkant staat ‘Vertrouw dit boek niet, vertrouw dit verhaal niet, vertrouw jezelf niet’. Hierdoor krijg ik het vermoeden dat er zeker goede plottwists in deze thriller zitten. Dit boek wil ik graag een keer lezen, maar staat niet on top of my reading list.

2. Jouw Perfecte Jaar – Charlotte Lucas

Next up is de roman Jouw Perfecte Jaar. In het boek gaat Jonathan op zoek naar de eigenaar van een agenda die al helemaal ingevuld is met afspraken. Zoals jullie inmiddels vast wel weten ben ik niet zo heel erg van de romans/chicklits, dus dit is zeker niet een boek dat heel erg mijn aandacht trekt in mijn boekenkast. Toch wil ik hem ooit een keer lezen, omdat Mariska het een aanrader vindt. Alleen vermoed ik zomaar dat het niet binnenkort zal zijn.

3. De Overlevenden – Alexandra Bracken 

De Overlevenden staat al op mijn TBR-lijstje vanaf het moment dat ik hoorde dat The Darkest Minds verfilmd werd. Ik wilde het boek heel graag lezen voordat de film in de bioscoop zou verschijnen, maar zoals je ziet is dat niet gelukt. Het boek staat nog steeds ongelezen in mijn boekenkast. Waarom? Ik heb geen idee, ik kom er gewoon niet aan toe. Ik vond de film erg gaaf en hoop ook dat ik snel even kan gaan zitten met dit boek, want ik wil toch graag weten hoe het verhaal verder gaat.

4. Royal Passion – Geneva Lee

Ik ben helemaal gek van verhalen over Royals en wat is er nou beter dan een bad boy met koninklijk bloed?! Royal Passion staat daarom vrij hoog op mijn lijstje om te gaan lezen. Ik ben ontzettend benieuwd naar alles wat Prins Alexander van Cambridge voor Clara in petto heeft. Laatst las ik King van T.M. Frazier en dat ging ook echt over een hele slechte man met een klein hartje. Van Royal Passion verwacht ik ook dat het om zoiets gaat. Ik kan niet wachten om dit boek binnenkort te gaan lezen.

5. De kronieken van Bane – Cassandra Clare

Tot slot pakte ik De kronieken van Bane uit mijn boekenkast. Hoewel ik genoten heb van de Kronieken van de Onderwereld en ik gek ben op Malec, heb ik dit boek nog steeds niet gelezen. Het staat al een tijdje in mijn kast te verstoffen, maar ik vind het tijd worden dat ik dit boek eens ga lezen! Hij staat niet helemaal bovenaan, maar toch redelijk hoog. Ik wil graag meer weten over Magnus leven, ik ben benieuwd naar wat hij allemaal heeft meegemaakt voordat wij hem leerden kennen.

Welke boeken staan nog steeds ongelezen in jouw boekenkast?

Tagged , , , , , , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.