Magic of Five

Magic of Five: Hartverwarmende Valentijnsboeken

Het is vandaag alweer Valentijnsdag en dat is natuurlijk de perfecte dag om de liefde te vieren met boeken! Want wat is er nou leuker dan even lekker weg te zwijmelen met een episch liefdesverhaal? Daarom heb ik een Magic of Five met hartverwarmende Valentijnsboeken voor jullie gemaakt. Zo kom jij Valentijnsdag wel door!

 

Liefde & Geluk5. Liefde & Geluk – Jenna Evans Welch

Op de vijfde plek staat Liefde & Geluk van Jenna Evans Welch! Dit boek heeft echt alles in zich; liefde, humor, verdriet, eenzaamheid en een heerlijk reisje naar Ierland, dit wordt vast en zeker je volgende vakantiebestemming. Addie is een ontzettend interessant meisje om over te lezen. Langzaam leert ze met haar gevoelens om te gaan en ziet ze weer licht aan het einde van de tunnel. Een hartverwarmende boodschap die van Liefde & Geluk een van de heerlijkste Valentijnsboeken maakt.

 

Net als in de film4. Net als in de film – Rachel Winters

Een plaatsje hoger staat Net als in de film van Rachel Winters. In december heb ik van dit boek genoten! De verschillende meet-cutes zijn erg schattig en je wacht op het moment dat Evie eindelijk de ware tegen het lijf loopt. Wie zal het worden? Je kan even lekker zwijmelen, maar tegelijkertijd draait het verhaal ook om vriendschap. Deze combinatie zorgt ervoor dat je hart verwarmd wordt tijdens het lezen. Het is net alsof je een heerlijk warm bubbelbad instapt. Je gaat gegarandeerd genieten!

 

Begin Again

3. Begin Again – Mona Kasten

Ik ben pas net begonnen in dit boek, maar ik ben nu al verliefd op Begin Again van Mona Kasten! De verslavende schrijfstijl trekt je meteen het verhaal van Allie en Kaden in. Vanaf het eerste moment sluit je deze twee personages in je hart. En het is toch gewoon een ‘Guilty Pleasure’ om over een echte bad boy te lezen! Stiekem gaat ons hart daar gewoon sneller van kloppen. Begin Again is een echte aanrader voor iedereen die genoten heeft van After! Dit boek staat met recht tussen mijn favo Valentijnsboeken.

 

Kom naar huis

2. Kom naar huis – Emma Anna

De tweede plek is veroverd door Kom naar huis van Emma Anna. Dit is zo een boek dat je aandacht vanaf de eerste pagina vast grijpt en niet meer loslaat. Het verhaal van Luc en Hannah is intrigerend en beide personages hebben een eigen verhaal. Je verlangt naar hun liefde en hun samenzijn, maar Emma Anna geeft je dit niet direct. Ze laat de liefde tussen Luc en Hannah langzaam en geleidelijk opbloeien. Rustig aan kruipt Kom naar huis onder je huid en verwarmt moeiteloos je hart.

 

De royals

1. De Royals – Erin Watt

Mijn absolute nummer één is natuurlijk De Royals van Erin Watt. Zoals jullie misschien wel weten ben ik gewoon gek op bad boys! En Reed Royal is dat bij uitstek, al heeft hij ook maar een heel klein hartje. De chemie tussen Ella en Reed is zo goed beschreven. Ze hebben een bijzondere aantrekkingskracht tot elkaar en je kan niet anders dan hopen dat ze bij elkaar komen. De Royals is heel verslavend, dus als je eraan begint zorg er dan voor dat deel 2 & 3 alvast klaar liggen om te lezen!

 

Wat zijn jouw favoriete Valentijnsboeken?

Tagged , , , , , , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.