Magic of Five

Magic of Five: Boekige kaarsen van Bibi Books

Sinds oktober ben ik rep voor Bibi Books Shop! Dat betekent dat ik ontzettend veel leuke boekige kaarsen heb mogen promoten. Ik doe dit met ontzettend veel plezier, want de kaarsen zijn prachtig en ruiken erg lekker. Uit alle kaarsen die ik op dit moment van Bibi Books in de kast heb staan heb ik 5 favorieten en deze ga ik bespreken in deze Magic of Five

1. Winter feeling

Winter feeling is op dit moment echt mijn favoriete kaars van Bibi Books! Dit is natuurlijk niet per se een boekige kaars, omdat het niet gebaseerd is op een boek. Maar deze kaars ruikt gewoon zo ontzettend lekker! De geur van Winterfeeling is Christmas Pine, het ruikt gewoon echt naar kerst en doet je meteen verlangen naar de kerstboom. Daarnaast zitten er echt hele schattige waxmelts in de vorm van kerstbomen bovenop en natuurlijk glitters! Een echte must-have kaars voor de winter (en kerst!).

2. Halloween 

Op de tweede plek staat de Halloween kaars! Waarom? Door de geur natuurlijk, dat is Fall Pumpkin! Het ruikt naar een huis waarin net verse speculaasjes (of pepernoten) zijn gebakken. Als ik langs deze kaars loop en hem zie staan dan moet ik hem elke keer even pakken om eraan te ruiken, heerlijk! Hoewel Halloween natuurlijk alweer voorbij is, is deze kaars toch wel een echt pareltje die altijd heerlijk is om aan te steken als je wil dat je huis naar versgebakken speculaasjes ruikt (zonder dat je deze gaat bakken).

3. Levana

In deze Magic of Five mag ook de kaars van Levana niet ontbreken! Zij is één van mijn favoriete slechteriken, vooral omdat haar achtergrondverhaal zo goed in elkaar zit. Deze kaars van Bibi Books past precies bij het boek, de waxmelts van de maan, ster en kroon geven precies weer wie Levana is, namelijk de koningin van de maan! Daarnaast ruikt de kaars erg lekker naar Orchid en Amber. Ik kan me echt voorstellen dat Levana zo rook toen ze nog niet door en door slecht was en nog een klein meisje was.

4. Lucien

Op de vierde plek heb ik gekozen voor Lucien uit de Hof van Doorns en Rozen-serie! Ook hier heeft Bibi Books precies de essentie weten te vangen van wie Lucien is. Hij komt uit het Herfsthof en de kleuren van deze kaars (en de blaadjes) passen daar precies bij. Daarnaast heeft hij door de vloek van Amarantha natuurlijk een masker op in het eerste boek! De geur van de Lucien kaars is appel en de kaars ruikt dus lekker fris. Appel is zeker één van mijn favoriete geuren voor een kaars, dus ik ben erg gelukkig met Lucien!

5. Feyre

Tot slot verdient ook Feyre uit de Hof van Doorns en Rozen-serie een plekje in deze Magic of Five. Op deze kaars zitten misschien wel de meest gedetailleerde waxmelts van alle kaarsen die ik van Bibi Books heb. Onder deze prachtige waxmelts zit een laag met hele mooie glitters van roze en zilver! Hoewel ik niet zo heel gek ben op de geur van lavendel vind ik de Feyre kaars erg lekker ruiken, dat komt waarschijnlijk doordat de geur van Amber er doorheen zit. Het ruikt echt naar bloemetjes1

Ben jij nou ook verliefd geworden op deze kaarsen? Met de code ‘MOBREP’ krijg je 10% korting op jouw bestelling bij Bibi Books. De shop vind je hier.

Welke kaars van Bibi Books is jouw ultieme favoriet?

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.