Films, Netflix

YES! Netflix bevestigt ‘Locke & Key’ seizoen 2

In februari schreef ik een Magic Netflix Tip over Locke & Key; een ontzettend originele serie vol met mysteries en familiegeheimen. Het eerste seizoen eindigde met een grote cliffhanger en dat deed natuurlijk verlangen naar Locke & Key seizoen 2. Tot nu toe was het nog niet bekend of dat er zou komen, maar gelukkig heeft Netflix nu laten weten dat Locke & Key seizoen 2 onderweg is. YES!

In Locke & Key seizoen 1 volgen we Tyler, Kinsey en Bode die na de dood van hun vader in zijn ouderlijk huis gaan wonen. Hier liggen allemaal sleutels met magische krachten verborgen, zo kan je met de Anywhere Key elke deur openen die je, je maar kan herinneren. Al snel blijkt er een duistere entiteit rond te lopen die op deze sleutels uit blijkt te zijn en dat kan nooit goed gaan..

Gelukkig laat Netflix ons niet achter met de cliffhanger van het eerste seizoen. Hierin was namelijk te zien dat er nog een duistere entiteit is ontsnapt en zich onder de mensen begeeft. Hier zal Locke & Key seizoen 2 dus zeker verder op borduren. Er staat Tyler, Kinsey en Bode dus nog heel wat te wachten zonder dat ze daar ook maar iets van afweten. Naar hun weten hebben ze het kwaad namelijk verslagen. Dat wordt spannend!

Helaas heeft Netflix nog niet bekendgemaakt wanneer we van Locke & Key seizoen 2 kunnen genieten. Hopelijk hoeven we niet zo lang te wachten!

Bron: Netflix

Tagged , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.