Films, Netflix, Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Juni 2020

Er staat weer een nieuwe maand voor de deur en dat is natuurlijk juni. Dit is altijd een beetje een speciale maand voor mij, want dan ben ik jarig! En ook Netflix geeft me dit jaar erg leuke cadeautjes. Zo verschijnen onder andere nieuwe seizoenen van 13 Reasons Why, The Order en The Sinner op de streamingsdienst. YES! Ook voor de filmfanaten verschijnt er weer genoeg moois op Netflix. Kijk snel verder of er iets voor je tussen staat.

1 juni

Transformers 4: Age of Extinction

Het vierde deel van de Transformers-franchise verschijnt op 1 juni op Netflix! In dit deel wordt de mensheid bedreigd. Het is de taak van Optimus Prime en de andere Transformers om de wereld van de ondergang te redden!

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark

De archeoloog Indiana Jones gaat samen met zijn oude liefde Marion Ravenwood naar Caïro om de strijd aan te knopen met Nazi’s, boobytraps en slangen om op zoek naar de mystieke Ark des Verbonds. Een spannende film vol met avontuur.

Indiana Jones and the Temple of Doom

Dit keer neemt Indiana Jones de kijkers mee naar India. Hij komt terecht in een dorpje waar alle kinderen zijn ontvoerd en meegenomen. Ook is er een mysterieuze steen verdwenen en hierdoor leeft het dorpje nu in armoede. Ze hebben de hulp van Indiana Jones ingeroepen!

Nieuw op Netflix juni 2020 1Bron: Paramount Pictures

2 juni

Fuller House – Seizoen 5

Het is zover, eindelijk verschijnen de laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Fuller House op 5 juni op Netflix! Nu kunnen we gelukkig weer genieten van DJ, Stephanie, Kimmy en de rest. Helaas komt er na dit seizoen een einde aan deze komedieserie. Dus geniet er nog even van!

5 juni

13 Reasons Why – Seizoen 4

YES! Velen hebben een lange tijd gewacht op het laatste seizoen van 13 Reasons Why,. Maar op 5 juni gaat het verhaal van Clay en zijn vrienden weer verder. Maar wat staat ons te wachten? In de trailer zagen we dat de waarheid over Monty Clay en zijn vrienden misschien nog weleens in gaat halen. Ik ben benieuwd!

Queer Eye – Seizoen 5 

Queer Eye is een make-over programma en een echte aanrader! Want het zijn echt ultieme make-overs, niet alleen van het uiterlijk, maar ook van hun persoonlijkheid en het hele huis! Inmiddels zijn we alweer aanbeland bij het vijfde seizoen. De vijf mannen gaan weer aan de slag om er iets moois van te maken.

Over Water – Seizoen 1

Over Water is een Belgische dramaserie en het eerste seizoen kunnen we vanaf 5 juni op Netflix bewonderen. Het gaat over de voormalige tv-ster John Beckers. Voor de laatste keer krijgt hij een kans om zijn leven te verbeteren en hij gaat aan de slag in het havenbedrijf van zijn schoonvader!

The Last Days of American Crime

Ben jij een grote fan van actiefilms? Dan is The Last Days of American Crime waarschijnlijk wel een film voor jou! Het is een film die zich in de toekomst afspeelt en waarin de overheid de criminaliteit wil uitbannen. Hiervoor zenden ze een bericht uit waardoor het bijna onmogelijk wordt om bewust de wet te overtreden!

Nieuw op Netflix juni 2020 2Bron: Netflix (Fuller House & 13 Reasons Why), Één (Over Water)

8 juni

Bridget Jones’s Baby

Een Bridget Jones film is natuurlijk altijd goed. En vanaf 8 juni is Bridget Jones’s Baby op Netflix te vinden. Bridget Jones’ leven loopt nooit zoals ze denkt. Na haar breuk met Mark Darcy is ze wederom vrijgezel. Heel erg onverwacht raakt ze zwanger, maar wie is de vader van haar baby?

18 juni

The Order – Seizoen 2

Wat heb ik genoten van The Order – Seizoen 1 en ik was dan ook onwijs blij dat er een tweede seizoen werd aangekondigd. Het heeft even geduurd, maar 18 juni is het zover. Dan keren we weer terug naar de Belgrave Universiteit om te zien hoe het Jack Morton vergaat als weerwolf.

19 juni

The Politician – Seizoen 2

The Politician gaat over de rijke student Payton Hobart die er al bijna zijn hele leven van droomt om president van de Verenigde Staten te worden. Maar eerst moest hij zijn schoolleven nog overleven. Wat zou hem te wachten staan in het tweede seizoen? Dat kom je te weten op 19 juni.

The Sinner – Seizoen 3

Yasss, dit is ook een serie waarbij ik enorm naar het nieuwe seizoen heb uitgekeken. Van zowel het eerste als het tweede seizoen van The Sinner heb ik genoten! Dit keer houdt rechercheur Harry Ambrose zich bezig met een tragisch auto-ongeluk in Dorchester, New York. Dit blijkt een van de meest schokkende en gevaarlijke misdaadzaken van zijn carrière te zijn!

Feel the Beat

Een dansfilm? Kom maar op! April probeerde carrière te maken op Broadway, maar dat is haar helaas niet gelukt. Daarom keert ze weer terug naar haar geboortestad om daar dansles te gaan geven aan mensen die er eigenlijk niet echt bij horen. De buitenbeentjes.

Nieuw op Netflix juni 2020 3Bron: Universal Pictures (Bridget Jones’s Baby), Netflix (The Order), NBCUniversal (The Sinner)

26 juni

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Natuurlijk hebben we laatst kunnen genieten van een soort van ‘Songfestival’, maar dan anders dan anders. Voor iedereen die er maar geen genoeg van kan krijgen verschijnt er op 26 juni een komedie en die belooft hilarisch te worden!

30 juni

Back to the Future – films

Ben jij gek op de Back to the Future-films? Dan heeft Netflix op 30 juni een cadeautje voor jou! Op die dag verschijnen namelijk Back to the Future 1 & 2 op de streamingsdienst. Kunnen we weer lekker tijdreizen met Marty McFly en Doc Brown.

Snow White & The Huntsman

Een van mijn favoriete films die deze maand op Netflix verschijnen is Snow White & The Huntsman. Hierin spelen Kristin Stewart en Chris Hemsworth de hoofdrollen. Het klassieke sprookje is in een heel nieuw jasje gegoten en dat doet deze film erg veel goeds.

Scarface

Tot slot voegt Netflix ook de klassieker Scarface aan zijn aanbod toe op 30 juni. Al Pacino is hierin te zien als niemand minder dan de drugsbaron Tony Montana! Aan deze film hoef ik verder geen woorden vuil te maken, jullie kennen hem vast allemaal wel.

Nieuw op Netflix juni 2020 4Bron: Universal Pictures (Back to the Future, Snow White & The Huntsman, Scarface) 

Juni is weer een heerlijke Netflix maand, dus we kunnen ons weer uitleven met leuke serie- of filmavondjes. Maar hopelijk kunnen we ook gewoon lekker gaan genieten van het mooie weer dat eraan komt (ondanks het coronavirus).

Bron: Netflix, Streamwijzer.nl

Tagged , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.