Films, Netflix, Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Juli 2020

De maand juni is alweer bijna voorbij en dat betekent dat de nieuwe maand alweer voor de deur staat. Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben is het al volop zomer, het is namelijk heel erg warm buiten en we kunnen weer genieten van het zonnetje. MAAR.. het is natuurlijk wel fijn om ook een beetje de verkoeling op te zoeken en dat kan met alle nieuwe films en series die in juli op Netflix verschijnen. Zoals Cursed, The Kissing Booth 2 en The Old Guard. Kijk snel verder of er iets voor je tussen staat.

1 juli

Catch Me If You Can

Fan van Leonardo di Caprio & Tom Hanks? Dan is Catch Me If You Can jou op het lijf geschreven! Frank W. Abagnale Jr. (Leonardo Di Caprio) is een hele goede oplichter en doet zich dan ook regelmatig voor als piloot, advocaat en arts. Hij licht mensen op en verdwijnt dan weer uit hun leven, maar een FBI agent (Tom Hanks) wil hem nu achter de tralies hebben!

Grease

Dit is zeker een van mijn favorieten deze maand op Netflix. In mijn tienerjaren heb ik Grease keer op keer verslonden (ik kan de film inmiddels dromen), want ja het is natuurlijk geen straf om anderhalf uur naar John Travolta als Danny te kijken. En de liedjes die gezongen worden blijven nog dagen in je hoofd rondspoken. Heerlijk!

Miami Vice

De serie Miami Vice was zo succesvol dat er in 2006 een film van werd gemaakt. Ricardo Tubbs en zijn collega James Crocket moeten undercover gaan als de illegale boet-racers en smokkelaars Sonny Burnett en Rico Cooper om een netwerk van narcoticasmokkelaars op te rollen

Insidious: Chapter 3

De Insidious-films zijn mijn favoriete horrorfilms van de afgelopen tijd. In Insidious: Chapter 3 ontvangt Elise Rainier bezoek van de tiener Quinn Brenner. Haar moeder is overleden en Quinn denkt nu dat zij contact met haar probeert te maken. Tijdens een lezing wordt Elise bedreigt met de dood door een demon en adviseert Quinn om geen contact meer met haar moeder te zoeken…

Queen of the South – Seizoen 3

Zelf ben ik nog niet begonnen aan deze serie, maar hij lijkt me erg tof. Queen of the South gaat over Teresa Mendoza. Wanneer haar drugsverslaafde vriendje in Mexico vermoord wordt moet ze noodgedwongen naar Amerika vluchten. Ze gaat samenwerken met iemand uit haar verleden de leider van de drugsorganisatie ten val te brengen.

San Andreas

Zin in een rampenfilm? Dan heeft Netflix vanaf 1 juli San Andreas in de aanbieding. Nadat Californië getroffen wordt door een zware aardbeving zetten SAR-helikopterpiloot Ray en zijn ex-vrouw Emma alles op alles om vanaf Los Angeles naar San Francisco te reizen daar hun dochter Blake te zoeken en te redden.

Nieuw op Netflix juli 1Bron: Dreamworks (Catch Me If You Can), Paramount Pictures (Grease), Warner Bros. (San Andreas)

2 juli

Warrior Nun – Seizoen 1

Ben jij klaar voor een gloednieuwe Netflix serie over een meisje met superkrachten? Zoek niet verder, want dan moet je Warrior Nun zien! Het draait om Ava, die wakker wordt in een mortuarium en ze heeft nu superkrachten. Ze heeft een kans gekregen op een tweede leven en moet het nu op aarde opnemen tegen demonen. En ondertussen wordt er ook nog eens op haar gejaagd..

Gotham – Seizoen 5

Op 2 juli verschijnt ook eindelijk het vijfde seizoen van Gotham op Netflix. Het zal zich vooral focussen op de transformatie van Bruce Wayne in de Caped Crusader. En ondertussen probeert Jim Gordon Gotham City bij elkaar te houden, ondanks de grote chaos die er heerst.

3 juli

Desperados 

Ook de romantische zielen onder ons kunnen hun hart ophalen in juli, want de film Desperados verschijnt op Netflix. Wes is erg romantisch ingesteld, maar op een dag doet ze iets wat ze hoopt te kunnen terugdraaien. Ze verstuurt namelijk in een dronken bui een vreselijke e-mail naar haar grote liefde Jared. Samen met haar vriendinnen reist ze naar Mexico om de e-mail te wissen voordat haar grote liefde hem leest.

Las Chicas Del Cable – Seizoen 6

Deze serie speelt zich af in de jaren 20 van de vorige eeuw. Het gaat over vier vrouwen die aan het werk zijn als telefonisten in het mooie Madrid. Maar dit is niet meer genoeg voor hen, ze hebben grote dromen en willen een toekomst opbouwen. Helaas is dit moeilijker dan ze hadden verwacht in een zeer verdeeld Spanje!

Over Water – Seizoen 2

Het eerste seizoen van Open Water staat pas net op Netflix, maar vanaf 3 juli kunnen we meteen het tweede seizoen ook bingewatchen. Het gaat over de voormalige tv-ster John Beckers. Voor de laatste keer krijgt hij een kans om zijn leven te verbeteren en hij gaat aan de slag in het havenbedrijf van zijn schoonvader!

Nieuw op Netflix juli 2Bron: Netflix (Desperados), Netflix (Warrior Nun), Netflix (Las Chicas Del Cable)

4 juli 

The Protector – Seizoen 4

In deze serie volgen we het leven van Hakan, dat van het een op het andere moment verandert. Hij is een jongeman in het huidige Istanbul en op een dag ontdekt hij dat hij bij een eeuwenoud geheim genootschap hoort. Vrij snel gaat hij op missie om de stad te redden van een onsterfelijke vijand. Op 4 juli kun je genieten van het vierde seizoen!

9 juli

Step Up: All In

Van Step Up-films krijgen we toch nooit genoeg? Step Up: All In is inmiddels alweer het vijfde deel uit de reeks. In deze film komen alle dansers uit de eerdere Step Up-films weer samen om mee te doen aan een danscompetitie in Californië. Deze competitie kan bepalend zijn voor hun dromen en carrières.

10 juli

The Old Guard 

Zin in een actiefilm? Misschien is The Old Guard dan wel iets voor jou! Andromache geeft leiding aan een team van vier onsterfelijke krijgers, die binnen een paar seconden herstellen van alle soorten verwondingen. Helaas kunnen ze nu niet meer onopgemerkt te werk gaan, omdat er overal camera’s hangen en iedereen een smartphone heeft. Nu worden ze achtervolgd door bedrijven die hun DNA graag te pakken willen krijgen om te gebruiken voor medicijnen..

17 juli

Cursed – Seizoen 1

Katherine Langford kent iedereen vooral door haar spraakmakende rol als Hannah Baker in 13 Reasons Why. Nu keert ze terug in een nieuwe serie, genaamd Cursed. Hierin zal ze te zien zijn als Lady of the Lake! In Cursed zal de legende van koning Arthur nieuw leven ingeblazen worden. Arthur en Nimue bundelen hun krachten om Merlijn te vinden en een eeuwenoud zwaard af te leveren.

18 juli

Suits – Seizoen 8, deel 2

Het is eindelijk zover voor de Suits-fans! De laatste afleveringen van het achtste seizoen verschijnen op 18 juli op Netflix. Dit is het eerste seizoen zonder de knappe en getalenteerde Mike Ross! Gelukkig is Harvey Specter zelf ook een hele goede advocaat, maar hij krijgt toch te maken met een aantal hobbels op de weg. Zoals Samantha Wheeler!

Nieuw op Netflix juli 3Bron: Summit Entertainment (Step Up: All in), Netflix (Cursed), Netflix (The Old Guard)

23 juli

The Nun

Op 1 juli verschijnt Insidious: Chapter 3 op Netflix, maar dat is niet de enige horrorfilm in die in dat straatje deze maand verschijnt. Op 23 juli kunnen we The Nun verwachten, en haar kennen we natuurlijk al uit de eerdere Insidious-films! Alleen nu krijgen we het oorspronkelijke verhaal te zien, spannend!

24 juli

The Kissing Booth 2

OMG! Wie kan er ook niet wachten op The Kissing Booth 2?! Ik heb zo genoten van het eerste deel en ben heel benieuwd hoe het nu gaat met Elle en Noah! In The Kissing Booth 2 maakt Elle plannen voor na haar middelbare school, heeft ze het moeilijk met haar lange afstand relatie met Noah, haar veranderende vriendschap met Lee en haar aantrekkingskracht tot een nieuwe klasgenoot.

31 juli

The Umbrella Academy – Seizoen 2

Yes, het tweede seizoen van The Umbrella Academy staat vanaf eind juli op Netflix. In deze serie draait het om een aantal jongeren met verschillende superkrachten. Onder leiding van hun mentor Sir Reginald Hargreeves leren ze hiermee om te gaan, maar wanneer hij overlijdt moeten ze allemaal hun eigen weg zien te vinden!

Vis a Vis: El Oasis 

Helaas eindigde Vis a Vis na 4 seizoenen, maar de fans waren het hier niet mee eens en vroegen om een vervolg en daar komen de makers nu mee! In Vis a Vis: El Oasis volgen we de oud-gevangen Macarena en Zulema die inmiddels niet meer in de gevangenis zitten, maar wel weer het criminele pad zijn op gegaan. In deze film krijgen we te zien hoe het hen vergaat.

Nieuw op Netflix juli 4Bron: Warner Bros. (The Nun), Netflix (The Kissing Booth 2), Netflix (The Umbrella Academy)

Juli is weer een heerlijke Netflix maand, dus we kunnen ons uitleven met leuke serie- of filmavondjes. Of misschien een dagje om een beetje verkoeling op te zoeken tijdens het warme weer!

Bron: Netflix, Streamwijzer.nl

 

Tagged , , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.