Films, Netflix, Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: April 2020

Het coronavirus houdt ons allemaal in zijn greep, het advies is om zoveel mogelijk binnen te blijven! Gelukkig zijn er genoeg manieren om je thuis te vermaken, waaronder Netflix. In april kunnen we weer genieten van een aantal toffe films en series: van La Casa de Papel – seizoen 4 tot Ocean’s 8 tot The Willoughbys. Houd in ieder geval 10 april vrij in je agenda, want er verschijnen dan ontzettend veel films op Netflix!

1 april

Community – seizoen 1 t/m 6

De komische serie Community neemt de kijker mee naar Greendale Community College. Je volgt hier een aantal mensen die weer zijn gaan studeren, zoals Jeff Winger (een ex-adcocaat). Hij is niet het enige buitenbeentje en al snel ontstaat er een studiegroepje met hilarische gebeurtenissen tot gevolg.

Nailed It – seizoen 4

Ben je gek op Heel Holland Bakt en baal je dat het afgelopen is? Dan ben jij vast blij om te horen dat het vierde seizoen van Nailed It op Netflix verschijnt. Hierin proberen bakkers verschillende taarten na te maken, maar dat is niet altijd een succes!

The Addams Family (1991)

Aan het einde van 2019 verscheen in de bioscoop een animatie remake van The Addams Family, maar het origineel blijft altijd het leukst.. Toch?

Hitch

Films met Will Smith in de hoofdrol zijn natuurlijk altijd goed. In Hitch vertolkt hij de rol van Alex en helpt hij mannen bij het vinden van hun ware liefde. Op een dag komt hij verslaggeefster Sara tegen en dit haalt hun levens overhoop.

Nieuw op Netflix april 2020 - 1Bron: Sony Pictures (Community), Paramount Pictures (The Addams Family), Columbia Pictures (Hitch)

3 april 

La Casa de Papel – seizoen 4

Het langverwachte vierde seizoen van La Casa de Papel zal eindelijk op 3 april op Netflix gereleased worden. Er staat de Spaanse criminelen weer een heleboel te wachten, voornamelijk chaos! Nairobi is zwaargewond en de vraag is of Lisbon haar mond zal houden?

4 april

The Last Kingdom – seizoen 4

Voor de fans van series waarin fictie en geschiedenis gecombineerd worden is The Last Kingdom een echte aanrader. In deze serie wordt het verhaal van Alfred de Grote verteld, hij probeerde in de negende eeuw van allemaal losse Angelsaksische koninkrijken te verenigen tot één koninkrijk: Engeland.

8 april

The Secret Life of Pets

In de animatiefilm The Secret Life of Pets kom je er samen met o.a. Max, Duke, Gigi en Chloe achter wat onze huisdieren allemaal uitvreten als we niet thuis zijn. Ze beleven de grootste avonturen!

Nieuw op netflix april 2020 - 2Bron: Netflix (La Casa de Papel), BBC (The Last Kingdom), Illumination (The Secret Life of Pets)

10 april

American Reunion

Yes! De fans van American Pie kunnen hun hart ophalen, want vanaf 10 april kan je genieten van American Reunion. In deze film komt de klas uit ’99 weer samen voor een schoolreünie in East Great Falls, Michigan.

Sixteen Candles

Samantha kijkt al haar leven uit naar haar 16de verjaardag, maar op de dag zelf lijkt iedereen het vergeten. Gelukkig is daar Jake, de populairste jongen van de school en hij lijkt ook nog eens een oogje op Samantha te hebben.

The Breakfast Club

Vijf studenten moeten op zaterdag voor straf in de bibliotheek van de middelbare school een opstel schrijven over zichzelf. Ze raken met elkaar aan de praat en ze blijken toch best wel een beetje op elkaar te lijken.

Jaws-films

De eerste Jaws film staat al op Netflix en in april worden daar ook Jaws 2, Jaws 3 en Jaws: The Revenge aan toegevoegd. Dat wordt een binge-avondje samen met de legendarische, grote, bloeddorstige witte haai.

Nieuw op Netflix april 2020 - 3Bron: Universal Pictures (American Reunion, Sixteen Candles, The Breakfast Club) 

Meet Joe Black

Bill Parrish wil net zijn 65ste verjaardag gaan vieren als hij Joe Black a.k.a de Dood ontmoet. In plaats van hem mee te nemen sluit Joe Black een deal met Bill: hij stelt zijn dood uit als hij zijn gids wordt op de Aarde.

The Mummy/ The Mummy Returns

Rick O’Connel, de de egypthologe Evelyn en haar klunzige broer Jonathan reizen samen naar de stad Hamunaptra waar ze op zoek gaan naar een 3000 jaar oude schat. Op hun avontuur zullen ze oog in oog komen te staan met een geheimzinnige en onheilspellende kracht.

Ouija

Ook voor de horrorfans heeft Netflix een verrassing. Ouija wordt namelijk aan het aanbod toegevoegd. In deze film proberen een aantal vrienden contact te leggen met hun overleden vriendin Debbie, maar ze roepen een kwade geest op..

Bring It On-films

Op 10 april worden we verblijd met de heerlijke tienerfilms Bring It On: In It to Win It, Bring It On: Fight to the Finish, Bring It On Again en Bring it On: All or Nothing! In deze films nemen twee rivaliserende cheerleader ‘bendes’ het tegen elkaar op in een competitie.

Nieuw op Netflix april 2020 - 4Bron: Universal Pictures (Meet Joe Black, The Mummy, Bring It On)

13 april

Once Upon A Time… in Hollywood

Ik kan jullie verklappen dat Once Upon A Time… in Hollywood een echte aanrader is. Je volgt de acteur Rick Dalton en zijn stuntman Cliff Booth in de jaren 60 als de filmwereld begin te veranderen.

15 april

Outer Banks

Een hechte groep tieners ontrafelt een lang verborgen geheim. Ze zetten een reeks illegale gebeurtenissen in gang en beleven een avontuur dat ze nooit meer zullen vergeten.

17 april

De Twaalf

In De Twaalf worden twaalf burgers opgeroepen om deel te nemen in de jury voor een spraakmakende moordzaak. Zij zullen moeten beslissen of de schooldirectrice Frie Palmers schuldig of onschuldig is. Ze wordt beschuldigd van twee moorden..

Ocean’s 8

Ocean’s 8 is een all female reboot van Ocean’s Eleven. Dit keer volgen we niet Danny Ocean, maar zijn zus Debbie Ocean. Tijdens haar tijd in de gevangenis heeft ze het perfecte plan bedacht om een diamanten ketting te stelen.

Nieuw op Netflix april 2020 - 5Bron: Columbia Pictures (Once Upon A Time… in Hollywood), Netflix (Outer Banks), Warner Bros. (Ocean’s 8)

22 april

The Willoughbys

Zin in een nieuwe, hilarische animatiefilm? Dan heeft Netflix vanaf 22 april The Willoughbys voor jou in de aanbieding. Jane, Tim en de tweeling weten zeker dat zij zichzelf beter kunnen opvoeden. Daarom sturen ze hun ouders op een hele gevaarlijke vakantie..

24 april 

After Life – seizoen 2

De serie After Life gaat over Tony. Na het overlijden van zijn vrouw heeft hij eigenlijk geen zin meer in het leven. Hij is niet meer bang voor de dood en hierdoor krijgt hij eigenlijk zijn vrijheid terug. Hij kan doen en laten wat hij wil.

27 april 

Late Night

En tot slot kunnen we aan het einde van de maand april nog genieten van de komedie Late Night. Katherine Newbury krijgt helaas te maken met dalende kijkcijfers en daarom neemt ze Molly aan. Zij wil er alles aan doen om de talkshow een boost te geven

Nieuw op Netflix april 2020 - 6Bron: Netflix (The Willoughbys, After Life), Sony Pictures (Late Night)

Al met al is er dus voldoende om naar uit te kijken in april. Dus ook al moeten we misschien nog even binnen blijven vanwege het coronavirus, we hoeven ons in ieder geval niet te vervelen.

Bron: Netflix, IGN Benelux

Naar welke film of serie kijk jij het meeste uit?

Tagged , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.