Films, Magic Netflix Tip, Netflix

Magic Netflix Tip: The Stranger

Misschien hebben jullie het al een beetje door, maar ik ben stiekem wel verslaafd aan Netflix. De nieuwste series zijn niet veilig voor mij en binnen de kortste keren heb ik ze al gebingewatched! Helaas zijn niet alle series even leuk en daarom tip ik jullie alleen de beste. Dit keer is mijn Magic Netflix Tip de serie The Stranger, gebaseerd op het gelijknamige boek van Harlan Coben. Dat belooft natuurlijk al veel goeds..

In The Stranger draait het vooral om Adam Price. Op een dag komt er een onbekende vrouw naar hem toe en zij vertelt hem dat zijn vrouw, Corrine, een groot geheim verbergt. Eerst gelooft hij er niks van, maar na enig onderzoek komt hij erachter dat de onbekende vrouw de waarheid verteld. Hij confronteert Corrine hiermee en niet veel later verdwijnt ze. Adam doet er alles aan om zijn vrouw te vinden en de waarheid te achterhalen, maar iedereen heeft zo zijn eigen geheimen..

Wauw.. wat heeft The Stranger mij ontzettend erg verrast. Het is zo een serie waarbij je het verloop van het verhaal gewoon niet kunt voorspellen (hoe graag je dat misschien ook zou willen). Er zitten zoveel plottwists in en die zie je bijna allemaal niet aankomen! Bij elke aflevering vraag je jezelf af wat er nou weer gaat gebeuren? Waarom heeft Corrine gelogen? Zal Adam haar nog terugvinden? Waar is ze naartoe gegaan? Allemaal vragen waar je langzaam maar zeker een antwoord op krijgt.

Het verhaal zit goed en sterk in elkaar. Er worden veel verbanden gelegd en alles wat er gebeurd is van belang voor het plot en de ontknoping. Hierdoor is The Stranger een serie waarbij je moet opletten, anders mis je zomaar een aantal hints of raak je de draad gewoon een beetje kwijt. De acteurs zijn stuk voor stuk goed gecast en laten de personages tot leven komen. Zeker ‘the stranger’ geeft je op de een of andere manier kippenvel. Ze is mysterieus, onpeilbaar en een klein beetje eng!

Wat ontzettend fijn is aan The Stranger is dat het een serie is die echt eindigt. Na het zien van de laatste aflevering weet je hoe het hele verhaal in elkaar steekt en heb je geen openstaande vragen meer. Alle antwoorden zijn gegeven waardoor The Stranger ontzettend mooi wordt afgesloten en het einde is dus bevredigend voor de kijker. Heerlijk dat je daar niet per se nog een seizoen op hoeft te wachten!

Kortom, The Stranger is een Magic Netflix Tip waar je u tegen zegt. Ik raad je aan om het komende weekend je agenda helemaal vrij te maken zodat je lekker kan genieten van een serie vol met geheimen, mysteries en plottwists.

Tagged , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.