Films, Netflix

Fan van Gossip Girl en Élite? Dan is ‘Blood & Water’ jouw volgende serie!

Gossip Girl is natuurlijk alweer een tijdje afgelopen (al wordt er wel gewerkt aan een reboot) en bij Élite wachten we op het gloednieuwe seizoen. Helaas moeten we het dus nog even zonder onze favoriete elitaire scholen (en hun studenten) doen. Gelukkig denkt Netflix daar een beetje anders over en komen ze met een serie die ons in de tussentijd kan vermaken, namelijk Blood & Water!

Blood & Water neemt ons mee naar Parkhurst College in Kaapstad. Puleng Khumalo is de nieuwkomer op deze privéschool. Gelukkig vindt ze al snel een nieuwe vriendin, namelijk de influenceer Fikile Bhele. Ze lijken totaal niet op elkaar, maar dat maakt niks uit. Puleng is ontzettend blij met haar nieuwe vriendschap, want op deze manier kan ze opnieuw beginnen, zonder dat haar vrienden weten wie ze echt is. Verder wil ze bewijzen dat een van de meisjes uit het zwemteam haar zus is. Zij zou vlak na haar geboorte ontvoerd zijn.

In de trailer van Blood & Water is al te zien dat het er ruw aan toe zal gaan in deze nieuwe Netflix serie! Er komen genoeg hete scènes, bitch slaps en feestjes voorbij. Ben je benieuwd? Kijk dan hieronder naar de trailer!

De Blood & Water trailer belooft ons zo te zien al veel drama, intriges en geheimen. Dat wordt zeker bingewatchen. Vanaf 20 mei is Blood & Water op Netflix te zien, dus houd die datum maar alvast vrij in je agenda!

Ben jij benieuwd naar de Netflix serie Blood & Water?

Bron: Netflix, YouTube Netflix

Tagged , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.