Films, In de bioscoop!

Deze films wil ik in december in de bioscoop bezoeken!

Ik vind het altijd heerlijk om films in de bioscoop te bekijken en elke maand ga ik er wel een paar keer heen! Ik heb zelfs een Pathe Unlimited Gold pas en kan dus onbeperkt naar de bioscoop. Samen met mijn vriend gaan we naar allemaal verschillende films, van horror tot sciencefiction. Ik probeer jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de films die ik in de bioscoop wil bezoeken. Hieronder vind je de films van december. Ik heb er weer zin in.

Mortal Engines (6 december)

De trailer van Mortal Engines zag ik al een hele tijd geleden voorbij komen en ik wist meteen dat dan een films was die ik in de bioscoop wilde zien. Helaas heb ik het boek nog niet gelezen, maar dat ben ik wel van plan! In Mortal Engines word je enkele duizenden jaren mee de toekomst ingenomen. In het verleden heeft er een zestigminutenoorlog (een nucleaire oorlog) gewoed en daardoor is het landschap nu dor en droog geworden. De mensheid heeft zichzelf bijna volledig uitgeroeid en ook dieren zijn bijna nergens meer te bekennen. De overlevenden van de zestigminutenoorlog zijn samen gaan wonen in de grote steden die zelfstandige stadstaten zijn geworden. Deze steden zijn op wielen gezet, waardoor ze rond kunnen rijden. Maar er is altijd een tekort aan brandstof. De rijdende steden voeren oorlog met elkaar om de laatste overgebleven bestaansmiddelen. De jonge Tom Natsworthu kruist het pad van de mysterieuze Hester Shaw en dat heeft grote gevolgen voor de toekomst.

Aquaman (13 december)

Ik ben een hele grote fan van superhelden films en Jason Momoa! Het is daarom zeker geen verrassing dat ik Aquaman heel graag wil zien. Jason Momoa speelt de rol van Arthur Curry (Aquaman) en is de erfgenaam van Atlantis, een onbekend koninkrijk gelegen onder water. De film speelt zich af in de uitgestrekte, adembenemende onderwaterwereld der zeven zeeën. Het vertelt het oorsprongsverhaal van de half-mens, half-Atlantiër ‘Arthur Curry’. Arthur maakt de reis van zijn leven waarin hij geconfronteerd wordt met wie hij werkelijk is en waarin hij ontdekt of hij het waard is om te zijn waarvoor hij is voorbestemd… een Koning.

Mary Poppins Returns (19 december)

Eindelijk verschijnt er een sequel van Mary Poppins en dat is natuurlijk supercalifragilisticexpialidocious. Toen ik de trailer van Mary Poppins Returns zag was ik meteen verliefd op de magische werelden die ze gaan bezoeken! In de sequel schiet Mary Poppins de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt schittert als Mary Poppins. Zij is de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt.

Bumblebee (20 december)
Ik ga jullie nu een geheimpje vertellen; ik heb alle Transformerfilms gezien en ik vind Bumblebee echt de allerleukste transformer die er is! Toen ik hoorde dat hij een stand alone film kreeg toen wist ik al dat ik naar deze film wilde! De film over Bumblebee begint in 1987, als hij aan het schuilen is in een autokerkhof in een klein Californisch badplaatsje. Charlie, een meisje van bijna achttien dat zoekende is naar haar plaats in de wereld, ontdekt de zwaar beschadigde Bumblebee.

Welke film wil jij in december in de bioscoop bezoeken?
Bron Beeld: DC, Universal Pictures, Walt Disney
Tagged , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.