Films, In de bioscoop!

Deze films wil ik in maart in de bioscoop bezoeken!

Elke maand bezoek ik wel een aantal films in de bioscoop! Ik heb zelfs een Pathe Unlimited Gold pas en kan dus onbeperkt naar de bioscoop. Samen met mijn vriend gaan we naar allemaal verschillende films, van horror tot sciencefiction! Vanaf nu zal ik jullie elke maand op de hoogte houden van de films die ik in de bioscoop wil bezoeken! Hieronder vind je de films van maart!

Red Sparrow (1 maart)

Red Sparrow is de nieuwste film met Jennifer Lawrence in de hoofdrol. De laatste film die ik van haar gezien heb is Mother! en wat een vreselijke film was dat. Ik hoop daarom dat Red Sparrow echt geweldig zal zijn, maar dat denk ik wel. De trailer belooft in ieder geval al een spannend spektakel. In de film wordt Dominika opgeleid tot een Red Sparrow, een russische spion, en blijkt uiteindelijk één van de beste te zijn! Haar eerste doelwit is Nate Nash, maar al snel raken ze verstrikt in een wirwar van aantrekkingskracht en bedrog!

Death Wish (8 maart)

Eindelijk is er weer een nieuwe film met Bruce Willis in de hoofdrol! Vanaf 8 maart is hij namelijk te bewonderen in de actiefilm, Death Wish. Dagelijks heeft Chirurg Dr. Paul Kersey te maken met de gevolgen van geweld. Dat geweld komt wel erg dichtbij als zijn vrouw en dochter betrokken raken bij een overval, waarbij zijn vrouw uiteindelijk overlijdt. De politie kan niks doen, maar Paul laat het daar niet bij zitten en gaat zelf achter de daders aan!

The Strangers 2: Prey at Night (8 maart)

Een horrorfilm mag in maart natuurlijk ook niet ontbreken! Na 10 jaar is op 8 maart eindelijk het langverwachte vervolg op The Strangers in de bioscoop te bewonderen. In deze film moeten Cindy, Mike, Kinsey en Luke onverwachts overnachten op een verlaten trailerpark. Plots wordt er op de deur geklopt. De onbekende vrouw vraagt “Is Tamara thuis?” en daarna begint er een dodelijk kat-en-muisspel met drie gemaskerde psychopaten: The Strangers! Dit klinkt goed en ik heb er nu al zin om een avondje te griezelen met The Strangers 2: Prey at Night.

Tomb Raider (15 maart)

In 2001 is Lara Croft: Tomb Raider, met Angelina Jolie in de hoofdrol, verschenen. Na 17 jaar werd het dus wel een keer tijd om er een reboot van te maken. Dit keer heeft Alicia Vikander de eer om de rol van Lara Croft op zich te nemen en dat is wel even iets anders dan de kostuumdrama’s waar ze normaal gesproken in speelt. In Tomb Raider besluit Lara Croft om naar mythisch eiland te reizen om de mysterieuze dood van haar vader te onderzoeken.

Pacific Rim: Uprising (22 maart)

Het vervolg op Pacific Rim is vanaf 22 maart in de bioscoop te zien! In Pacific Rim: Uprising gaat de mensheid opnieuw de strijd tegen de kolossale  en allesvernietigende monsters aan. De vader van Jake Pentecost heeft zichzelf opgeofferd in de strijd tegen de Kaiji monsters. De zus van Jake, Mako Mori, is de leider van een nieuwe generatie Jaeger piloten die zich verenigen tegen de dreiging. In hun voorbereiding om de grootste krijgsmacht te worden die de aarde ooit gekend heeft werkt Jake samen met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert. Daarnaast wordt Jake bijgestaand door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny).

Ready Player One (29 maart)

De laatste film die ik in maart graag wil bezoeken is natuurlijk Ready Player One. Ik heb het boek niet gelezen, maar ben ontzettend benieuwd naar de film. Steven Spielberg is de regisseur en in Ready Player One zien we een aantal van zijn eerdere films voorbij komen (o.a. King Kong & Jurrasic Park). In de film probeert iedereen de realiteit te ontvluchten door het spel OASIS te spelen. Als de maker plotseling overlijdt laat hij een fortuin na aan degene die als eerste het verstopte Easter Egg kan vinden! Er ontstaat direct een ware jacht, iedereen wil het fortuin bezitten!

Welke film wil jij in maart zien?

Bron Beeld: 20th Century Fox, Rogue, Warner Bros.

Tagged , , , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.