Boeken, Wrap Up! & Book Haul

Wrap up!: November 2018

Zoals jullie misschien wel weten had ik voor november een bescheiden TBR-lijstje gemaakt met 4 boeken! Ik denk dat ik voor het eerst in mijn leven mezelf aan dit lijstje heb gehouden en all 4 de boeken heb gelezen en zelfs nog 2 extra. Het heeft even geduurd voordat ik weer in een lekkere leesflow zat, maar ik geniet er weer van. Hieronder vind je de 6 boeken die ik in november heb gelezen en wat ik ervan vond.

De Gifmengster – Juliëtte Heugen 5 out of 5 stars

De Gifmengster is een historische roman waarin erg heftige thema’s aan bod komen. Ik wil hier niet al te veel op in gaan om spoilers te voorkomen, maar sommige scènes zijn best heftig om te lezen! Gelukkig weet Juliëtte Heugen deze scènes af te wisselen met luchtige stukken waarin de personages zichzelf gewoon vermaken en even al hun narigheid vergeten. Hierdoor is De Gifmengster een erg realistisch boek, die de diepte in gaat. Het leven heeft hoogtepunten en dieptepunten en daar draait dit boek om!

Lees hier de recensie van De Gifmengster.

Schaduw van de Vos – Julie Kagawa 5 out of 5 stars

Schaduw van de Vos van Julie Kagawa is één van mijn favoriete Young Adult boeken uit 2018. Dit boek bevat alles wat een goede YA Fantasy zou moeten bevatten. Het is origineel, verrassend, spannend en sleurt je mee in de wereld van Kitsunes en Samoerais. Schaduw van de Vos blaast de lezer omver en blijft nog dagen in je hoofd rondspoken. Kom maar op met het vervolg!

Lees hier de recensie van Schaduw van de Vos.

Een dag in december – Josie Silver 4 out of 5 stars

Een dag in december van Josie Silver is echt het perfecte boek voor de decembermaand en dan zeker voor de kerstdagen! Het is gewoon heerlijk genieten van de prachtige, beeldende schrijfstijl van de auteur en het zou me niks verbazen als dit boek zou worden verfilmd. Love Actually eat your heart out, want Een dag in december zou je zomaar eens kunnen verslaan! Een dag in december is een hartverwarmend boek dat de lezer hoop geeft in de liefde!

Lees hier de recensie van Een dag in december.

Liefde & Geluk – Jenna Evans Welch 4 out of 5 stars

Liefde & Geluk van Jenna Evans Welch heeft alle elementen om de lezer te laten lachen en ook te laten huilen! Het is een herkenbaar verhaal dat de lezer laat beseffen dat hij of zij niet de enige is met ingewikkelde gevoelens en dat er altijd licht is aan het einde van de tunnel. Én dit boek zorgt ervoor dat jij binnenkort een reisje naar Ierland gaat boeken om alle mooie plekken te bezoeken die in dit boek aan bod zijn gekomen!

Lees hier de recensie van Liefde & Geluk.

Catwoman – Sarah J. Maas 5 out of 5 stars

Catwoman zit vol met actie! Van de ene gebeurtenis tuimel je in de andere en het verhaal is dus geen enkel moment saai te noemen. Het grijpt de aandacht van de lezer vast en laat deze niet meer los totdat het boek uit is! Ik heb van elke seconde genoten en Catwoman van Sarah J. Maas is zeker een mustread voor haar fans, maar ook voor alle DC fans onder ons. Sarah J. Maas heeft het verhaal eigen en uniek weten te maken zonder dat het afbreuk doet aan DC! Het is een geweldige combinatie.

Gras – Koen Strobbe 4 out of 5 stars

Gras van Koen Strobbe is echt een heel erg sterke literaire thriller én daar zijn er niet veel van! Het verhaal zit vol met allemaal plottwists en als lezer kan je gewoon bijna niet voorspellen wat er gaat gebeuren en wat er precies aan de hand is. Je zit op het puntje van je stoel en laat je meesleuren in de gedachten van Gianna. Je gaat met haar mee en verdenkt iedereen die zij ook verdenkt, dit komt omdat je door het verhaal heen een band met haar opbouwt.

De recensie van Gras verschijnt binnenkort op Magic of Books.

Welke boeken heb jij in november gelezen?

Tagged , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.