Boeken, Unboxing

Unboxing: Till & Dill ‘Rose Garden’ box

Eind juli pre-orderde ik, Mariska, de ‘Rose Garden’ box via de etsyshop van Till & Dill. Ik heb best nog wel even getwijfeld of ik de box nu wel of niet zou gaan kopen, maar omdat ik de art van Till & Dill altijd zo tof vind besloot ik het toch te doen. Ik spaar al heel erg lang hun prachtige boekenleggers en heb ondertussen een aardige verzameling en daarnaast maakte ze in een sneak peak bekend dat Tjapko (het mega schattige katachtige beestje) ook exclusief in de box zou verschijnen, dit trok mij absoluut over de streep om het dus wel te doen.

De laatste week van Augustus was daar opeens de ‘Rose Garden’ box, het was echt een verrassing want ik verwachtte het pakketje eigenlijk pas in September (pluspunten voor het verrassingseffect). Het pakketje kwam in een brievenbusdoos en woog echt helemaal niks, ik was toen even bang dat de box enorm tegen zou gaan vallen. Toen ik de box openmaakte, verscheen er een mooi rood vliespapiertje waarin alle spulletje mooi ingepakt waren. Zoals altijd was alles geweldig ingepakt compleet met strikje en al! Wat mij betreft weer pluspunten, want het toont echt als een cadeautje.

Het eerste dat ik vind is de spoilerkaart (die ik meteen aan de kant leg, niet spieken!) en een visitekaartje met bedankt voor de bestelling, allemaal met het Rose Garden design. Ook vind ik een toffe kortingscode van €5,- voor een volgende bestelling! Altijd leuk, aangezien ik regelmatig bestel! Vervolgens vallen eerst de drie zakjes op met daarop geschreven:

Pin, Stickers en Buttons

Ik bespreek de zakje even los van elkaar en dan geven zowel ik, als Chantal onze mening over de goodies. In het eerste zakje zit de Pin.

Mariska: Ik had stiekem al een vermoeden dat er een pin in de box zou zitten. Ik vind het design erg mooi en je ziet ook duidelijk dat het een roos is. Naar mijn idee is het iets aan de kleine kant terwijl er wel aan de achterkant twee pin-dopjes (sluitinkjes?) op zitten. Waarschijnlijk om de roos recht te laten zitten, zodat hij niet naar 1 kant zakt, maar ik had 1 dopje ook wel goed gevonden.

Chantal: Ik ben zelf niet heel erg weg van pins, ik gebruik ze eigenlijk nooit. Het is niet echt een item dat aan mij besteed is helaas. Hoewel ik de roos zelf wel heel mooi vind en het past perfect bij het thema van de box!

In het tweede zakje zitten de Stickers. (3 stuks, 2x roos en 1x Tjapko)

Mariska: Ik ben een echte stationary fan dus stickers ben ik altijd blij mee. Ze hebben een mooi formaatje en de designs zijn erg tof. Alleen waarom maar drie stuks? Ik had er wel 10 of 15 willen hebben!

Chantal: Ik ben verliefd op de Tjapko sticker, wat is het toch een schatje! Jammer dat het er maar eentje is, ik had er daar ook graag twee van gehad, net zoals van de rozen! Die zijn overigens ook erg mooi

In het laatste zakje zitten twee buttons (1x Rose Garden design en 1x Tjapko).

Mariska: Oke, bekentenis: Ik heb dus echt helemaal niks met buttons, haha. Niet alles in een box kan altijd je smaak zijn, maar ik moet zeggen, ik hou er niet van maar als ik dan toch een button ergens op zou dragen, dan zou het er 1 van Till & Dill zijn. Ze zijn van goede kwaliteit en de designs zijn echt wel mega tof! Ik weet zeker dat de button-fans ze geweldig zullen vinden!

Chantal: Ik sluit me bij Mariska aan, ik ben zelf ook niet echt een grote button fan. Maar ik vind die met Tjapko wel erg leuk, dus heel misschien zou ik voor deze button een uitzondering maken en hem ergens opspelden!

Kaarten & boekenleggers

Vervolgens vind ik twee kaarten met bruine enveloppen met de afbeelding van het Rose Garden design en eentje van Tjapko.

Mariska: Ik vind kaarten altijd leuk, het komt altijd wel van pas, het is leuk om bij een cadeautje te doen of gewoon naar iemand op te sturen. De kaarten zijn super stevig en van dik karton, je hoeft dus niet bang te zijn dat ze met de post snel verbuigen of stuk gaan, dat is fijn. De designs zijn erg mooi, al zijn het wel elke keer dezelfde, iets meer variatie had misschien wel leuk geweest. De bruine enveloppen vind ik een top keuze, beter als witte standaard enveloppen!

Chantal: Ik vind allebei de designs op de kaarten erg mooi en van kaarten kan je gewoon nooit genoeg hebben! Je kunt ze altijd wel ergens voor gebruiken. Is het niet op een mooie bookstagram foto, dan kan je hem wel opsturen naar iemand die jarig is of gewoon zomaar!

De twee boekenleggers zijn ook weer in het design van de Rose Garden en van Tjapko.

Mariska: De boekenleggers vind ik geweldig en hoewel ik misschien voor de kaarten een ander design wel leuk zou hebben gevonden, ben ik erg blij dat deze designs wel op de boekenleggers staan. Stiekem hoop ik altijd nog op een wat dikkere/stevigere kwaliteit van de boekenleggers, maar verder zijn ze helemaal TOP. De verf die uitloopt aan de onderkant vind ik altijd zo’n leuk detail.

Chantal: I LOVE boekenleggers! En die van Till & Dill vind ik altijd zo ontzettend mooi met de uitgelopen inkt aan de onderkant van het design.

Ook zat er in de box een kaart met daarop een voorbeeld om een roos te tekenen.

Mariska: Ik ben totaal geen tekentalent, maar ik vond dit toch wel een grappige toevoeging. Er staat makkelijk stap voor stap uitgelegd wat je moet doen, dus misschien waag ik mij er wel een keertje aan. En als ik iets teken zijn het altijd bloemen, dus dat is erg leuk.

Chantal: Af en toe vind ik het erg leuk om iets te tekenen en vooral iets natekenen ben ik goed in! Dus kom maar op met die prachtige roos, ik ben benieuwd hoe die wordt.

A4 Artprint & de complete box

Save the best for last!! Natuurlijk zat er ook een grote A4 print in de box, met de print van het Rose Garden design.

Mariska: WAUW! Deze print is echt weer zo ontzettend mooi. Dik papier en goede kwaliteit. Prachtige kleuren en gewoon een enorm mooi design om in het groot te hebben.

Chantal: Till & Dill hebben zichzelf zeker weer overtroffen met deze prachtige A4 Artprint van het Rose Garden design! Hij is lekker groot en je kan er wel uren naar blijven kijken! Prachtig dat de schaduw van de rozenplant over haar gezicht valt, dat maakt het nog iets mysterieus.

Dit was de complete inhoud van de ‘Rose Garden’ box. De box was totaal €17,50 en daarbij komen nog wel de verzendkosten van €5,- (Je kunt wel altijd een 10% kortingscode van 1 van de reps van Till & Dill gebruiken, scheelt toch weer iets in de prijs).

Wat vonden wij van de complete box?

Mariska: Ik was echt wel enorm blij met de inhoud van de box. Natuurlijk is niet alles in je straatje, maar dat kan ook niet bij zo’n verrassingsbox. De designs zijn mega mooi, alleen  had ik nog wel iets in een ander design willen zien (de kaarten bijv.). Het was een mooie gevarieerde box, wat artikelen betreft en ik ben ook zeer tevreden over de kwaliteit van de goodies. Het meest blij ben ik toch wel met de boekenleggers en de A4 artprint.

Chantal: Ik vind de Till & Dill ‘Rose Garden’ box een geweldige box! De pin en de buttons hadden voor mij er niet in gehoeven, maar de rest vond ik prachtig! Alles had een mooi design, maar stiekem had ik er nog wel eentje extra in willen zien. Dan zou er iets meer variatie in de items gezeten hebben. Mijn favoriete items uit de box zijn toch wel de boekenleggers en A4 Artprint.

Wat vind jij van de Till & Dill ‘Rose Garden’ box?

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.