Boeken, Unboxing

Unboxing: Proud Book Junk ‘A Court of Dreams’ box

Het is eindelijk zover: ik heb de ‘A Court of Dreams’ box van Proud Book Junk ontvangen. Na alle sneak peeks die ik op Instagram voorbij zag komen, besloot ik om de box te kopen. Dit kwam vooral door de foto waarop een stukje van een artprint te zien was! En ik heb zeker geen spijt van mijn keuze om de box te kopen, want wauw! die artprint is gewoon geweldig. Benieuwd naar alle items in deze box? Lees dan snel verder!

Button spiegeltje & Letters & Lights ‘Court of Dreams’ thee

Het button spiegeltje is ontworpen door Proud Book Junk. Op de achterkant staat ‘My mate, My Equal, My Queen’. Daarnaast zie je een erg mooi patroon en ik denk dat het de tattoo van Feyre moet voorstellen. Ik vind hem super gaaf!

De thee is van Letters & Lights en is erg rustgevend, perfect dus als je even heerlijk wilt wegdromen in de ‘Court of Dreams’. De ingrediënten zijn Valeriaanwortel, St. Janskruid, Citroenmelisse, Venkel, Kamille, Lavendel en Korenbloem. Klinkt erg lekker, ik ben benieuwd hoe de thee smaakt.

Proud Book Junk ‘Rhysand’ kaars & Soy-wax Melts

In de ‘A Court of Dreams’ box van Proud Book Junk zit een exclusief ontworpen kaars. Deze is dus niet los verkrijgbaar. Het onderwerp van de kaars is Rhysand, mijn favoriete personage uit de A Court of Thorns and Roses-serie! Er staat een kleine afbeelding van hem op en er hangt een mooie bedel aan van zijn vleugel. Super leuk gedaan! Ook ruikt de kaars erg lekker en vooral mannelijk naar Rosewood, citrus en rosemary!

A Bookish Flickering heeft de soy-wax Melts gemaakt. Het zijn kleine roosjes en ruiken een beetje naar zeep. Helaas heb ik geen brander om de soy-wax melts te branden, dus deze waar ik nog even voor later. De soy-wax melis hebben niet zo heel veel te maken met het thema, maar ze zijn wel erg schattig!

4 verschillende ‘A Court of Thorns and Roses’ boekenleggers

Proud Book Junk heeft ook 4 dubbelzijdige boekenleggers ontworpen voor de ‘A Court of Dreams’ box en ik vind ze geweldig. Elke kant vertegenwoordigt een ander Hof uit de serie, dus je hebt: The Dawn Court, The Day Court, The Winter Court, The Summer Court, The Spring Court, The Autumn Court, The Night Court en Velaris! Bij elk Hof staat een zin waar het Hof voor staat, dus bij The Night Court is dat: A Court of Dreams and Nightmares. Echt geweldig!

‘A Court of Mist and Fury’ Quotekaart & Artprint van ‘Feyre & Rhysand’

‘A Court of Mist and Fury’ quotekaart is A5 formaat en ontworpen door Proud Book Junk. De quote ‘To the stars who listen and the dreams that are answered’ staat erop. Dit is natuurlijk wel een quote die heel erg vaak wordt gebruikt, maar ik vind hem nog steeds top en ben daarom ook zeker erg gelukkig met de quotekaart.

Tot slot zat er nog een amazing artprint in van Feyre & Rhysand en daar heb ik maar één woord voor: wauw! Ik ben echt helemaal verliefd op deze artprint en deze komt zeker in mijn boekenkast te staan! Het is een A4 formaat en dus lekker groot. De art is gemaakt door Till & Dill. Echt een toppertje en 100% mijn favoriete item uit de box!

Wat vind jij van de ‘A Court of Dreams’ box van Proud Book Junk?

Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.