Boeken, Unboxing

Unboxing: FairyLoot ‘Starcrossed Swoons’ box

Deze maand is de box van FairyLoot best vroeg gekomen, meestal ontvang ik hem pas aan het einde van de maand. Het thema van september is Starcrossed Swoons met o.a. items van Twilight en Shadowhunters. Dit waren dan ook de redenen die mij overgehaald hebben om de box te kopen. Ik vind de inhoud de laatste tijd namelijk erg tegenvallen en de items zijn gewoon meestal niet aan mij besteed. Wie weet zijn ze dat deze keer wel?

Bella and Edward Candle & Swoon-worthy Postcard Set

Het eerste item dat ik tegenkom in de FairyLoot ‘Starcrossed Swoons’ box is een kaars van Nerdy Poured Candles. De kaars is gebaseerd op Twilight en in het bijzonder op Bella en Edward. Ik heb nog helemaal geen bookish goodies van deze serie, dus ik vind het ontzettend leuk om een bijpassende kaars te hebben. De kaars is versierd met fijne zwarte en grove rode glitters en ruikt naar appel en naar het bos (erg lekker!). Dat past dus zeker goed bij de serie! Ook de art op het label vind ik erg leuk, je ziet meteen wie het zijn (ook als dit er niet bij zou staan). Item nummer 1 is dus geslaagd.

Daarna kom ik de Swoon-Worthy Postcard Set tegen. Ik herken gelukkig meteen 3 artprints en die vind ik dan ook erg mooi. Links boven ligt de art van Cassian & Nesta! Ik heb nog helemaal geen art van hen samen, dus dit vind ik erg leuk. De art ernaast zijn natuurlijk Feyre & Rhysand en wat zijn ze cute samen, ik ben er gek op! Kijk dan hoe verliefd Rhysand naar Feyre kijkt, geweldig. De laatste art die ik herken ligt rechts onder, dat zijn Emma en Julian uit The Dark Artifices-serie van Cassandra Clare! Ik heb van Lady Midnight genoten, dus een artprint van deze twee is meer dan welkom! De andere artprints herkende ik dus niet en dat komt omdat ik de boeken niet gelezen heb: het gaat om Amar en Maya (The Star-Touched Queen) & Lazlo en Sarai (Strange the Dreamer).

Cocoa & Shea Butter & Love Enamel Pin

Het volgende item dat ik pak staat niet op de spoilerkaart en ik herken de namen Mal en Alina eigenlijk ook niet direct. Ik heb het dus even opgezocht en de personages komen uit de Grishaverse-serie van Leigh Bardugo, logisch dus dat ik niet meteen door had om wie het ging. Ik moet deze serie nog lezen! Op de achterkant staat dat het Cocoa & Shea Butter van Little Heart Gifts is. Ik vind het leuk dat het in de vorm van een hartje is, maar helaas heb ik zelf niks aan dit item. Ik ben over het algemeen allergisch voor de meeste verzorgingsproducten, dus ik ga de gok niet wagen om het te gebruiken!

Zoals jullie misschien wel weten ben ik niet gek op Enamel pins, omdat ik ze gewoon niet gebruik. Gelukkig ben ik wel gek op de Shadowhunters-serie van Cassandra Clare & er staat een Love Rune op de pin. Die ben ik nog niet eerder tegengekomen. Ik denk dat ik hem in mijn boekenkast neer ga zetten, zodat ik er niet helemaal niks mee doe. En hij zal vast leuk staan op mijn foto’s voor Bookstagram!

Angelic Fire Candle Matches & Constellation Notebook

Okeeee.. Hoewel ik gek ben op de Shadowhunters-serie, vraag ik me toch af wat ik met lucifers moet. Het zijn extra lange lucifers speciaal om kaarsen mee aan te steken, en het zijn er maar liefst 10. Hier heb ik voor mijn gevoel niks aan, ik kan mijn kaarsen ook met gewone lucifers aansteken. Het enige wat ik leuk hieraan vind is de quote die erop staat: “Temper us in fire, and we grow strenger. When we suffer, we survive.”

Het volgende item is een Notebook. De quote die erop staat komt uit The Star-Touched Queen van Roshani Chokshi en is ontworpen door Read At Midnight. Het papier is helemaal wit, dus zonder lijntjes. Ideaal om schetsen in te maken.

Bonus items & Dreamer Apron

Zoals altijd zaten er weer een aantal bonus items in: een postkaart van Muse of Nightmare (het vervolg op Strange the Dreamer), een boekenlegger van Tempest and Slaughter en een sample van Queen of Air and Darkness. Yes! Met de sample ben ik erg blij, ik ben zo benieuwd hoe het verhaal van Emma & Julian verder gaat.

Het laatste item uit de FairyLoot ‘Starcrossed Swoons’ box is een kookschort… Ik vind het ontwerp erop erg prachtig! Er staat een quote op uit Strange the Dreamer van Laini Taylor en is ontworpen door Literary Life Co. Ik heb het boek nog niet gelezen, maar het is een mooie quote. Helaas gebruik ik geen kookschorten tijdens het koken, dus dit item is ook niet aan mij besteed.

Boek van de maand: Mirage – Somaiya Daud

En dan ben ik eindelijk aangekomen bij het boek dat deze maand in de FairyLoot box zit: Mirage van Somaiya Daud. Naast het boek, dat gesigneerd is, zit er ook een boekenlegger en artprint bij. De cover is echt ontzettend mooi, ik zou het in een boekenwinkel dan ook zeker oppakken. Echter, bij het lezen van de boekenlegger en de synopsis moest ik meteen denken aan Ash Princess van Laura Sebastian. Hierdoor spreekt het verhaal me niet meteen aan om te gaan lezen, maar ik hoop dat het boek er uiteindelijk niet op lijkt!

In a star system dominated by the brutal Vathek empire, eighteen-year-old Amani is a dreamer. She dreams of what life was like before the occupation; she dreams of writing poetry like the old-world poems she adores; she dreams of receiving a sign from Dihya that one day, she, too, will have adventure, and travel beyond her isolated moon.

But when adventure comes for Amani, it is not what she expects: she is kidnapped by the regime and taken in secret to the royal palace, where she discovers that she is nearly identical to the cruel half-Vathek Princess Maram. The princess is so hated by her conquered people that she requires a body double, someone to appear in public as Maram, ready to die in her place.

As Amani is forced into her new role, she can’t help but enjoy the palace’s beauty—and her time with the princess’ fiancé, Idris. But the glitter of the royal court belies a world of violence and fear. If Amani ever wishes to see her family again, she must play the princess to perfection…because one wrong move could lead to her death.

Nou, de FairyLoot ‘Starcrossed Swoons’ box was dus niet helemaal mijn ding zoals je misschien wel hebt gemerkt. Ik vind eigenlijk alleen de kaars van Edward & Bella en de Swoon-Worthy Postcard Set echt leuk. De overige items vielen me een beetje tegen!

Wat vind jij van de FairyLoot ‘Starcrossed Swoons’ box?

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.