Boeken, Unboxing

Unboxing: FairyLoot ‘Beautiful Deceptions’ box

Waarschijnlijk is dit voorlopig de laatste keer dat er een Unboxing van een FairyLoot box op mijn blog verschijnt. Ik heb mijn maandelijkse subscription namelijk opgezegd. De laatste maanden vond ik de items gewoon een beetje tegenvallen en dan koop ik liever af en toe ergens anders een leuke box of bookish items! Dus niet getreurd, er zullen nog genoeg blogs verschijnen met leuke unboxings, alleen dan niet van FairyLoot. Ben jij benieuwd wat er in de FairyLoot ‘Beautiful Deceptions’ box zat? Kijk dan snel verder, ik heb namelijk alles op een rijtje gezet.

Aelin Candle & Deceptive Queen Socks

Ook in de FairyLoot ‘Beautiful Deceptions’ box zit weer een kaars van Nerd Poured Candles. Ik vind het jammer dat ze vooral nog met deze shop samenwerken! Ik vind de kaarsen mooi en ze ruiken meestal ook erg lekker, maar een beetje afwisseling tussen verschillende kaarsenshops is wel leuk. Deze keer is de kaars geïnspireerd op Throne of Glass-serie van Sarah J. Maas. Je kon Aelin of Celaena in je box krijgen en ik kreeg Aelin. De kaars ruikt volgens het etiket naar Lemon Verbena & Fire en is versierd met blauwe glitters. Deze keer ben ik niet weg van de geur en ik ruik ook sowieso geen vuur.

Hierna kom ik de Deceptive Queen Socks tegen. Deze zijn geïnspireerd op de Red Queen-serie van Victoria Aveyard. Deze serie wil ik nog zo graag lezen, maar het komt er elke keer niet van! De sokken zijn wel leuk voor een Sock Sunday foto op Bookstagram, maar of ik ze verder echt ga dragen? Ik denk het niet!

Stories Keychain & Mourners Beanie

De Stories Keychain, van KDP Letters, is één van mijn favoriete items uit de FairyLoot ‘Beautiful Deceptions’ box! De sleutelhanger is gebaseerd op The Winner’s Curse van Marie Rutkoski en dat boek klinkt me niet echt bekend in de oren. Daarom heb ik het boek even opgezocht en ik denk niet dat het een boek is dat ik snel zou gaan lezen. Het gaat over een meisje, Kestrel, die twee keuzes heeft: ze moet het leger in of ze moet gaan trouwen. Beide opties vindt ze maar niks en ze heeft andere plannen. Niet veel later ontmoet ze Arin, een slaaf. Ze besluit om zijn vrijheid te kopen en wordt verliefd op hem. Op de sleutelhanger staat een quote uit het boek: ‘Isn’t that what stories do, make real things fake & fake things real?’. De sleutelhanger is lekker groot, niet zo een klein ding die je meestal tegenkomt.

Vorig jaar zat er in één van de boxen een ‘Rattle the Stars’ Beanie. Die was helemaal zwart en vond ik daardoor erg gaaf. Ik had gehoopt dat er wederom weer zo een mooie beanie in zou zitten, maar ik vind hem dit keer een beetje tegenvallen. De beanie is gebaseerd op Six of Crows van Leigh Bardugo en het ontwerp is van Fiction tea Designs. Ik vind de zwarte en witte strepen niet heel erg mooi. Ik had liever gezien dat de beanie helemaal zwart was geweest, behalve dan de bol bovenop (die vind ik geweldig zoals die is)!

Wren’s Secrets & Faerie Deck of Cards

Wren’s Secrets, van The Tea Leaf Company, is gebaseerd op een karakter uit het boek van deze maand. Het is Green & Mint Tea en aangezien ik gek ben op muntthee zal ik vast gaan genieten van Wren’s Secrets.

Wauw! Dit item vind ik echt helemaal geweldig. De Faerie Deck of Cards is gebaseerd op The Cruel Prince van Holly Black. De art komt van Emily Haynes in samenwerking met FictionTeaDesigns. Ik vind het fijn dat de originele kleuren zijn aangehouden, zodat het makkelijk is om met de kaarten een spelletje te spelen en de art is natuurlijk echt geweldig! Ik weet nog niet precies wie het zijn, omdat ik het boek niet heb gelezen haha.

Bonusitems

Er zaten natuurlijk ook weer wat bonusitems in de FairyLoot ‘Beautiful Deceptions’ box. Boekenleggers zijn sowieso altijd leuk om te krijgen! Daarnaast zaten er buttons in die bij The Grishaverse van Leigh Bardugo horen. Zoals jullie misschien wel weten zijn buttons niet helemaal mijn ding, maar voor bookstagram foto’s komen ze vast wel van pas!

Boek van de maand: Girls of Paper and Fire – Natascha Ngan

En dan is het eindelijk tijd voor het boek van deze maand. Het is Girls of Paper and Fire van Natascha Ngan. Het boek verschijnt pas op 6 november, maar ik heb er eigenlijk nog niet zo heel veel over gehoord. Na het lezen van de synopsis ben ik wel meteen verkocht, het klinkt als een heerlijk fantasy verhaal en doet me een beetje denken aan de Selectie-trilogie van Kiera Cass. FairyLoot heeft er weer een prachtige editie van gemaakt. De zijkant van de pagina’s is knalroze en het boek is gesigneerd, love it!

Each year, eight beautiful girls are chosen as Paper Girls to serve the king. It’s the highest honor they could hope for…and the most demeaning. This year, there’s a ninth. And instead of paper, she’s made of fire.

In this richly developed fantasy, Lei is a member of the Paper caste, the lowest and most persecuted class of people in Ikhara. She lives in a remote village with her father, where the decade-old trauma of watching her mother snatched by royal guards for an unknown fate still haunts her. Now, the guards are back and this time it’s Lei they’re after — the girl with the golden eyes whose rumored beauty has piqued the king’s interest.

Over weeks of training in the opulent but oppressive palace, Lei and eight other girls learns the skills and charm that befit a king’s consort. There, she does the unthinkable — she falls in love. Her forbidden romance becomes enmeshed with an explosive plot that threatens her world’s entire way of life. Lei, still the wide-eyed country girl at heart, must decide how far she’s willing to go for justice and revenge.

Dat was alweer de FairyLoot ‘Beautiful Deceptions’ box! Ik ben vooral heel erg blij met de Stories Keychaine en de Faerie Deck of Cards, dat zijn zeker wel mijn favoriete items uit deze box. Daarnaast kan ik niet wachten om gewoon lekker Girls of Paper and Fire te gaan lezen, het lijkt me een onwijs tof boek!

Wat vind jij van de FairyLoot ‘Beautiful Deceptions’ box?

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.