Boeken, Unboxing

Unboxing: Celebrate Books ‘Royals #2’ box

Eerder deze week kon ik jullie al trakteren op de unboxing van de Proud Book Junk ‘A Court of Dreams’ box en nu is het tijd voor de allerlaatste box van Celebrate Books! Gelukkig gaan ze niet helemaal stoppen, maar er komen geen nieuwe, maandelijkse boxen meer en dat vind ik wel jammer! Zo af en toe zaten er namelijk wel hele gave boxen tussen. Maar genoeg gepraat, jullie zijn vast razend benieuwd naar de Celebrate Books ‘Royals #2’ box. Dus hierbij mijn unboxing!

Hartenkoningin mok & Notitieblok

Als eerste pak in een mok uit de Celebrate Books ‘Royals #2’ box! Er staat een quote op van de Hartenkoningin: “Off with their heads”. En natuurlijk staat de Hartenkoningin er zelf ook bij! Het ontwerp op de mok is gemaakt door TJ Lubrano en ik vind hem heel erg leuk. Wat ik wel jammer vind is dat het plaatje zo dicht bij het handvat zit. Van mij had de afbeelding iets meer naar rechts gemogen.

Het volgende item uit de box is een notitieblokje waarop je kan schrijven welke fictionele plaatsen je die dag hebt bezocht. Ook staat er onderaan een prachtige quote ‘I want adventure in the great wide somewhere’. Maar je kan er natuurlijk ook iets anders op bijhouden, zoals welke boeken je gelezen hebt of nog gaat lezen! Het notitieblok is ontworpen door Emmy van Ruijven (Zon & Maan). Notitieboekjes kun je natuurlijk nooit genoeg hebben en deze is echt leuk!

Selectie-boekenlegger

Yassss! Met deze boekenlegger is mijn parelmoer Selectie-boekenleggerset helemaal compleet. In de vorige Celebrate Books ‘Royals #1’ box zaten namelijk de eerste twee parelmoer Selectie-boekenleggers en met deze erbij zijn het er drie! Op elke zijde staat een andere cover van een boek uit De Selectie-serie geschreven door Kiera Cass.

Superpowers kwartetset & Book Jar

Met de Superpowers-set is de Celebrate Books kwartetset compleet. Helaas heb ik ze niet allemaal, maar ik ben toch aardig op weg. Ik hoop de overige sets gewoon los te kunnen kopen! Ik vind het namelijk hartstikke leuk om met deze sets te kunnen kwartetten, het is erg lang geleden dat ik dat heb gedaan!

Ook zat er een Book Jar van Blossom Books in de Celebrate Books ‘Royals #2’ box! Er zijn vier verschillende soorten: een roze, een witte, een groene en een zwarte. Op alle Book Jars staan verschillende teksten. Ik heb de witte ontvangen met de tekst ‘Read this book next’. Ik vind hem erg leuk, maar stiekem had ik ook wel graag de roze variant willen hebben!

Young & Awesome sokken & Rhysand boekenlegger

Er zitten ontzettend gave sokken van Young & Awesome in de box! Er staat een hele toepasselijke quote op de sokken ‘Books let you travel without moving your feet‘. En daarbij hebben ze ook nog eens mijn lievelingskleuren gebruikt, dus deze sokken zijn perfect voor een socksunday foto.

Hierna kom ik nog een boekenlegger tegen en dit keer staat Rhysand van de ‘A Court of Thorns and Roses’-serie van Sarah J. Maas erop. Het ontwerp is gemaakt door Four Seasons Fox. Het is niet mijn meest favoriete art van Rhysand, maar alles waar hij op staat is gewoon leuk!

Boek van de maand: Ash Princess – Laura Sebastian & Bijbehorende Quote-kaart

Ik ben echt super blij met het boek van deze maand: Ash Princess van Laura Sebastian. Ik had al verwacht dat dit boek erin zou zitten en keek daarom heel erg uit naar de box! Wat is de bijpassende Quote-kaart toch prachtig en hij is ook nog eens gesigneerd. Beter kan niet toch?!

Prinses. Gevangene. Wees. Rebel. Ze hebben alles van me afgepakt. Mijn moeder. Mijn naam. Mijn kroon. Sinds de belegering woon ik als een gijzelaar in het paleis waar nu de Kaiser de dienst uitmaakt. Ik ben niets meer dan zijn marionet, zijn asprinses. Maar de tijd van bang zijn is voorbij. Want ik ben Theodosia, koningin van Astrea. Ik zal mijn rechtmatige plaats weer innemen en mijn volk redden, tegen elke prijs.

Zoals je misschien wel gemerkt hebt na het lezen van deze unboxing ben ik erg blij met de Celebrate Books ‘Royals #2’ box1 Mijn favoriete items uit deze box zijn de Hartenkoning mok en de Book Jar! En ik heb nog een leuk weetje: op Instagram organiseer ik samen met 3 andere bookstagrammers (Heavenleighbooks, Desireesboeken & Dutchbookdragon) een gave leesclub met Ash Princess! Iedereen is welkom om mee te doen met ons, dus volg ons account ileesclub om niks te missen!

Wat vind jij van de Celebrate Books ‘Royals #2’ box?

Tagged , , , , ,

1 thought on “Unboxing: Celebrate Books ‘Royals #2’ box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.