Boeken, Reading Challenge

Reading Challenge 2020

We zijn alweer over de helft van januari en dat betekent dat het tijd wordt om mijn Reading Challenge van 2020 met jullie te gaan delen. Vorig jaar heb ik maar liefst 73 (!) boeken gelezen en dat was echt een record voor mij. Ik ben ruim over mijn gestelde doel gegaan, want dat was 60. Voor dit jaar heb ik besloten om mijn doel op 65 boeken te stellen!

Ik vind het altijd leuk om extra voorwaarden te stellen aan mijn Reading Challenge, maar meestal lukt het me niet om deze binnen een jaar te voltooien. Toch wil ik ook dit jaar extra voorwaarden stellen en ik ga echt mijn uiterste best doen om eraan te voldoen. Het is namelijk altijd leuk om jezelf een beetje uit te dagen tijdens het lezen! Naast de 65 boeken die ik dit jaar wil lezen zijn dit de andere challenges die ik mezelf gesteld heb in 2020:

  • Lees Finale van Stephanie Garber,
  • Lees een boek dat een vriend(in) heeft aanbevolen,
  • Lees 9 boeken die ongelezen in de boekenkast staan,
  • Lees de Harry Potter-serie opnieuw,
  • Lees een boek die je verloofde voor je uitkiest,
  • Lees 3 boeken buiten je comfort zone,
  • Lees een klassiek verhaal.

Ik ben heel blij met de Reading Challenge die ik dit jaar voor mezelf heb gesteld. Ik kan niet wachten om aan al deze voorwaarden te voldoen. Natuurlijk zal ik jullie af en toe een update geven over de voortgang van mijn Reading Challenge 2020! Ik ben in ieder geval al heel erg goed op weg met het doel dat ik mezelf heb gesteld. Op dit moment heb ik namelijk al 5 boeken gelezen: Het gouden blad, Wat de zee vertelt, Chaotische Goden 1,  Eigen baard is goud waard en Adder!

Wens me succes!

Wat is jouw Reading Challenge 2020?

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.