Boeken

Halloween op Bookstagram 2020

Waarschijnlijk vraag je, je af wat Halloween op Bookstagram is? Nou, dat vertel ik je graag! Het is een blog waarin ik een aantal lieve Bookstagrammers in het zonnetje wil zetten. En dit doe ik door middel van de prachtige Halloween,- en herfstachtige foto’s die zij speciaal voor deze blog hebben gemaakt! Dus lees snel verder als je nieuwsgierig bent.

Heavenleighbooks

Een van mijn beste vriendinnetjes is Heavenleighbooks en ik ken haar ongeveer vanaf de start van haar Bookstagram. In de loop van de tijd is ze mijn liefste Bookstabestie geworden. Op haar account staan meestal kinderboeken centraal, maar je vindt er ook weleens een leuke Feelgood of YA. Ze maakt van elke foto een echt kunstwerkje! De afgelopen weken kwamen er allemaal toffe Halloween tips voor kinderen op haar account voorbij, waaronder Het spookt op nummer 113 en Mirabelle haalt kattenkwaad uit. Deze foto past dan ook precies in Halloween op Bookstagram!

Elinewildelezen

Ook Elinewildelezen ken ik nu al een hele lange tijd en ze is echt een vriendinnetje geworden. Tijdens Halloween maakt ze elk jaar geweldige foto’s en ik denk dat ik die van dit jaar nog griezeliger vind dan die van vorig jaar! Dit is natuurlijk een foto die niet mag ontbreken in Halloween op Bookstagram. Deze foto heeft alles; een griezeligboek, een enge clown, een Stephen King vibe! Pas op: van deze foto krijg je misschien wel nachtmerries..

Booksandsparkles

De volgende Bookstagrammer die ik in het zonnetje wil zetten is Booksandsparkles! Ze heeft een echt herfstig thema op dit moment en ik ben verliefd op haar foto’s. Ze is gek op Feelgood en YA boeken en dat is ook zeker wel te zien op haar account. Speciaal voor Halloween op Bookstagram maakte ze een heerlijke, knusse foto van De wrede prins! Ik krijg meteen zin om lekker op de bank te kruipen met een dekentje en een mok warme chocolademelk.

Foto’s: Heavenleighbooks, Elinewildelezen, Booksandsparkles

Eyeloveprint

Een van de eerste Bookstagrammers die ik heb ontmoet is Eyeloveprint en we spreken elkaar nog steeds! Dat is zo leuk aan Bookstagram. Ze heeft een onwijs gaaf account met allemaal donkere foto’s. Op dit moment helemaal in Halloweenstijl met verschillende pompoenen en blaadjes. Als je gek bent op historische romans dan moet je dit account zeker gaan volgen. Voor Halloween op Bookstagram heeft ze een spooky foto gemaakt van Wreck This Journal mét pompoen!

Nikkileest

Ook Nikkileest mag niet in Halloween op Bookstagram ontbreken. Ze is ontzettend lief en heeft een mooi account vol met allemaal leuke tips! In haar captions vertelt ze altijd kort, maar krachtig wat ze van een boek vindt. Ze leest verschillende genres (zoals Feelgood, YA en kinderboeken), dus voor veel kan je bij haar terecht. Voor deze blog heeft ze een griezelige foto gemaakt van Weerwater met een hele enge pompoen.. Brr ik krijg er de kriebels van!

Dutchbookdragon

De Bookstagrammer Dutchbookdragon heb ik een paar jaar geleden leren kennen op het werk. Het was altijd super gezellig en sindsdien zijn we hele goede vriendinnen! Eigenlijk leest ze zo een beetje alle genres wel; van Thrillers tot Fantasy tot Feelgood. Natuurlijk schrijft ze hier ook hele sterke recensies over, dus neem gerust een kijkje op haar blog. Voor Halloween op Bookstagram maakte zij een herfstige foto van haar TBR voor oktober!

Foto’s: Eyeloveprint, Nikkileest, Dutchbookdragon

Booksandparis_

Booksandparis_ is nog een redelijk nieuwe Bookstagrammer, maar ze heeft een ontzettend mooi account. Voor de YA liefhebbers onder ons is dit echt wel een heel leuk account om eens een kijkje op te nemen. Die komen namelijk erg vaak voorbij! Maar ben je ook gek op een beetje horror? Dan zal je haar foto wel erg tof vinden, want ze heeft speciaal voor deze blog een foto gemaakt van Het huis zonder einde! Durf jij het aan om dit boek te lezen?

Bibiboekt

Yay! Ook Bibiboekt zet ik in Halloween op Bookstagram in het zonnetje met haar onwijs griezelige foto van Dag en Nacht. Die skelethand maakt de foto helemaal af vind ik. Bibiboekt heeft een prachtige Bookstagram en maakt hele mooie foto’s. Het is een feestje om naar te kijken! Ik zou zeggen ga haar volgen, want ze heeft een hele brede boekensmaak.

Nosinne

Op de Bookstagram van Nosinne vind je niet alleen foto’s van boeken, maar ook van prachtige bloemen! Ze is blogger en co-owner van Geekish.nl en daar heb je vast weleens van gehoord. De afgelopen tijd stond deze blog in het teken van Horrortober, dus ben je nog op zoek naar allemaal Halloween tips (zowel boeken als films) dan moet je echt eens rondneuzen op deze website. Zo vind je onder andere een toffe recensie van Het huis zonder einde. En die foto is ook nog eens perfect voor Halloween op Bookstagram!

Foto’s: Booksandparis_, Bibiboekt, Nosinne

Ik wil de bovenstaande Bookstagrammers bedanken voor hun mooie foto’s en dat ze mee wilden doen aan deze blog. Ik zou zeggen ga ze volgen, want ze verdienen het!

Tagged ,

4 thoughts on “Halloween op Bookstagram 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.