Boeken, Book Tag

Staycation: Happy New Year met de ‘Happiness Tag’

De Happiness-duologie is geschreven door Holly Martin. Hierin maak je kennis met het schattige dorpje Happiness en zijn bewoners. Inmiddels ben ik er al twee keer op bezoek geweest en heb ik er ontzettend van genoten. Daarom wil ik jullie tijdens Oud & Nieuw meenemen naar Happiness! Dit door middel van de Happiness Tag. Bouw hiermee je eigen Staycation in Happiness. Happy New Year!

Sunrise Cottage (Oud & Nieuw Traditie)

In Het dorpje Happiness besluit Willow op goed geluk naar Happiness te verhuizen om daar opnieuw te beginnen. Hier aangekomen heeft haar nieuwe huisje een wel heel mooie naam, namelijk Sunrise Cottage. Al snel voelt zich hier helemaal thuis en heeft ze alles wat ze zoekt in een huis. Een plek om nieuwe tradities te maken. Welke traditie met Oud & Nieuw houd jij altijd in ere?

Mijn antwoord: Dat is heel simpel. Het was vroeger oliebollen bakken met mijn oma, maar nu is dat met mijn moeder.

The Welcome Home (Drankje om mee te proosten)

The Welcome Home is de lokale pub van het dorpje Happiness. Hier kan je natuurlijk met de allerlekkerste drankjes proosten op het nieuwe jaar. Stel dat jij hier Oud & Nieuw zou gaan vieren, met welk drankje zou jij dan willen proosten?

Mijn antwoord: Ik ben niet echt een alcohol drinker, maar op zijn tijd vind ik een drankje wel lekker. Zeker met Oud & Nieuw. En dan kies ik niet voor champagne, maar voor Martini Asti.

Harmony Castle (Plaats)

Harmony Castle is de belangrijkste en leukste bezienswaardigheid van Happiness. Het is een oud en vervallen kasteel, eigenlijk een soort van ruïne. Maar toch zou dit een hele speciale plek kunnen zijn om Oud & Nieuw te vieren. Hoe mooi is het om vanaf een kasteel naar vuurwerk te kijken? Stel dat jij één plek op de wereld mocht uitkiezen om Oud & Nieuw te vieren, waar zou jij dan naar toe willen?

Mijn antwoord: Eigenlijk ben ik best wel een huismus en ben ik het liefste gewoon thuis! Al ga ik wel altijd eventjes naar buiten om een mooie pot af te steken. Maar als ik echt een plaats in het buitenland zou moet aanwijzen dan is het New York!

Andrew (Zielsverwant)

In Happiness ontmoet Willow de liefde van haar leven, Andrew. Het duurt even voordat ze aan haar gevoel toe wil geven, maar als dat eenmaal gebeurt zou ze met niemand anders het nieuwe jaar willen inluiden dan met Andrew. Met wie zou jij het liefst Oud & Nieuw willen vieren?

Mijn antwoord: Hierop heb ik een kort, maar krachtig antwoord. En dat is met mijn man!

Geheime Genootschap van Happiness (Vrienden & cadeautje)

Natuurlijk vieren we Oud & Nieuw anders dan andere jaren en kunnen we het helaas niet met iedereen vieren. Dat neemt niet weg dat we dat heel graag zouden willen! In Happiness is er het Geheim Genootschap van Happiness en zij geven elkaar in het geheim cadeautjes. Aan wie zou jij tijdens Oud & Nieuw een nieuwjaarscadeautje willen geven om te laten zien dat je aan hem of haar denkt!

Mijn antwoord: Ik zou het liefste aan heel veel mensen een leuk cadeautje geven, maar ik heb 3 Bookstagrammers uitgekozen die mijn 2020 een beetje mooier hebben gemaakt. En dat zijn HeavenLeighBooks, Dutchbookdragon en ElineWildeLezen. Ik hoop dat al jullie wensen in 2021 mogen uitkomen!

De Feeën van Happiness (Nieuwjaarswens)

Als je in Happiness woont en graag een wens zou willen doen dan doe je dat natuurlijk bij De Feeën van Happiness! Het nieuwe jaar mag bijna ingeluid worden en daarbij mag een nieuwjaarswens natuurlijk niet missen. Stel dat je ook een bezoekje aan De Feeën van Happiness zou kunnen brengen, wat zou je dan wensen voor het nieuwe jaar?

Mijn antwoord: 2020 was een jaar met ups & downs. Ondanks een aantal erg mooie gebeurtenissen waar ik heel dankbaar voor ben, was het ook een zwaar jaar! Voor 2021 hoop ik dat het een iets beter jaar wordt en dat iedereen om wie ik geef gelukkig en gezond blijft.

Ik ben onwijs benieuwd naar jullie Happy New Year staycations! Dus ik hoop dat jullie de Happiness Tag ook willen invullen op je blog of Instagram zodat ik lekker mee kan genieten. Ik zou het super leuk vinden als je mij & Zomer & Keuning kan taggen in je post en de #HappinessTag gebruikt, dan hoeven wij niks te missen!

Blogtour

Deze blog is onderdeel van de Happiness Staycation-blogtour, georganiseerd door Zomer & Keuning! Eerder heb je al toffe staycations kunnen lezen bij Leesmee, Books and Sparkles, Bookstamel, Books, Beers and Beyond, Bookaddictnl, Maartjeleest, Judithblogtsolo, Koukleum en Het Boekenatelier. Ben je benieuwd naar de staycations van de andere bloggers? Je kan HIER alles terug zien!

Tagged , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.