Boeken, Boekenliefde

Kerstmis op Bookstagram 2020

Vlak voor Halloween kwam de onwijs leuke blog Halloween op Bookstagram online. Dit was zo een groot succes dat ik besloten heb om hiervan een terugkerende blog te maken tijdens verschillende feestdagen. Nu het bijna kerst is wil ik graag de blog Kerstmis op Bookstagram met jullie delen. Deze keer geven 9 Bookstagrammers een leuke kersttip of delen ze gewoon een onwijs mooie kerstige foto met jullie!

Dutchbookdragon

Ook dit keer doet de lieve bookstagrammer Dutchbookdragon mee! Voor iedereen die haar nog niet kent; ze leest echt bijna alle genres en op haar Bookstagram vind je dan ook van alles. Van Thrillers tot Young Adult tot Feelgood tot Fantasy! En ze schrijft er ook nog eens hele fijne en uitgebreide recensies over. Voor Kerstmis op Bookstagram maakte ze een prachtige foto van het boek Kerstmis met een staartje van Lizzie Shane; een boek dat deze kerst echt niet mag ontbreken!

Zoes_bookworld

Kennen jullie Zoë van Zoes_bookworld al? Ze maakt onwijs knusse foto’s van de mooiste boeken en heeft een beetje een donker thema (daar hou ik altijd van). Op haar account staan vooral YA en Fantasy boeken centraal, dus je snapt wel dat ik ontzettend fan ben van haar Bookstagram! Voor Kerstmis op Bookstagram maakte zij een prachtige foto van boeken in de vorm van een kerstboom, super tof toch?

Booksandparis_

Nog een oude bekende van Halloween op Bookstagram is natuurlijk Booksandparis_! Ook dit keer is zij weer van de partij met een prachtige foto. Voor de blog Kerstmis op Bookstagram maakte zij een kerstige foto van het boek Een tijd om nooit te vergeten van Jennifer Robson! Een prachtige historische roman, die Booksandparis_ zeker nog een keertje wil herlezen. Waarom? Dat lees je in haar recensie, dus neem snel een kijkje op haar account!

Foto’s: Dutchbookdragon, Zoes_bookworld, Booksandparis_

Elinewildelezen

Herinneren jullie je nog de geweldige foto van Elinewildelezen voor Halloween op Bookstagram? Ze was geschminkt als de clown uit IT! Ook dit keer heeft zij flink uitgepakt en een onwijs gave foto gemaakt voor Kerstmis op Bookstagram! Ze toverde haar kapsel om tot een kerstboom (en stiekem doet me dit een beetje denken aan de film The Grinch stole Christmas). En haar kersttip voor de komende dagen is Christmas Shopaholic van Sophie Kinsella! Een heerlijke feelgood.

Heavenleighbooks

Mijn lieve bookstabestie mag natuurlijk niet ontbreken in Kerstmis op Bookstagram met haar geweldige foto’s. Zoals jullie misschien wel weten is zij een expert op het vlak van kinder,- en jeugdboeken! De laatste dagen heeft ze onwijs veel toffe kersttips gedeeld, dus neem vooral even een kijkje op haar prachtige Bookstagram. Ik beloof je dat je daar geen spijt van krijgt. Voor Kerstmis op Bookstagram deel ik één van haar tips en dat is Kerstpost van Emma Yarlett.

Bookchi.nl

Hebben jullie het account van Bookchi.nl al ontdekt? Hierop deelt ze heel erg veel feelgoodboeken, maar ook weleens mooie kinderboeken of Young Adult! Haar tip voor deze kerst is: Ga lekker onder een dekentje liggen en speel een haardvuur met kerstmuziek af op de tv. Pak wat lekkere warme thee erbij en begin met het lezen uit je ultieme kerstboek! Kerstmis met een staartje, Een onverwachte kerst, of een klassieker zoals: De notenkraker.
Succes gegarandeerd!

Foto’s: Elinewildelezen, Heavenleigbooks, Bookchi.nl

Jenniferleest

Kennen jullie de Bookstagram van Jenniferleest al? Ze maakt mooie, rustige foto’s van Feelgood en Young Adult boeken, maar je komt er ook regelmatig prachtige Bookish merch tegen. Voor Kerstmis op Bookstgram maakte zij een foto van Op glad ijs van Sara Biren! Zoals de cover al een beetje doet vermoeden is dit een echte kersttip voor de aankomende dagen. Jenniferleest haalt je in haar recensie over om Op glad ijs zeker een kans te geven!

Eyeloveprint

Gelukkig is Eyeloveprint ook weer van de partij in Kerstmis op Bookstagram. Ze maakt altijd ontzettend originele foto’s met een mooi donker thema. Ik ben echt verliefd op haar foto voor deze blog. Het geeft zo een heerlijk kerstig gevoel en is perfect voor iedereen die van boeken en warme drankjes houdt. En dan die kerstboom op de achtergrond, hoe geweldig?! Neem zeker nog een kijkje op haar account voor meer van dit soort foto’s!

Nikkileest

Kerstmis op Bookstagram wordt afgesloten door de bookstagrammer Nikkileest. Ik ben onwijs fan van haar account, want ze maakt toffe foto’s en leest hele leuke boeken. Op haar account vind je veel verschillende genres, dus voor iedereen is er wel iets leuks te vinden. Haar boekentip voor de aankomende kerst is Twaalf dagen voor kerst van Jenny Baylis. Ik denk dat dit niet veel uitleg nodig heeft, de titel zegt al genoeg! En nu heb ik zin in chocolademelk met slagroom en marshmallows, jullie ook?

Foto’s: Jenniferleest, Eyeloveprint, Nikkileest

Zoals ik eerder al zei zal dit een terugkerende blog worden en ben je benieuwd naar de volgende feestdag waarbij ik bookstagrammers in het zonnetje ga zetten? Dat wordt Valentijnsdag! Zou je mee willen doen aan Valentijn op Bookstagram? Laat het me dan vooral weten, er komt ook nog een oproepje online op Instagram.

Wat is jouw ultieme kerst boekentip?

Tagged , ,

2 thoughts on “Kerstmis op Bookstagram 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.